K_A_W_A 947 Napisano April 10, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kao iz naslova firmirani TRW LUCAS tegici kormana. Kupio sam bio ove tegice kormana, stavio ih na korman i video da nisam potrefio nijansu boje. Odmah ih skinuo i eto sad stoje tako na polici. Znaci NOVI. Ja sam ih platio 2800din koliko i sad kostaju. Trazim 2 crvene ili neka zamena za bilo sta, a moze i 2x po crvenu. Cisto da se nesto pokrijem. 062/770001 Evo gde sam ih kupio.http://www.motobikeshop.rs/product/tegovi-kormana-lucas-mcl212-b-plavi_MCL212-B.aspx Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 5, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za neki sprej za lanac ili nesto u toj vrednosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Maj 5, 2015 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nidžo, koliko su otprilike teški? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 5, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Oko 150 gr. Ako ti trebaju javi se na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 5, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor pao u dve poruke Rajko druze, nek Honda bude jos lepsa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Maj 5, 2015 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...