Igoritza 11 Napisano April 8, 2015 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da izvuce iz glave ili eventualno da nadje, listu kineza koji mogu da se kupe kod nas a da su nalik na Sprint pulser ? Kapiram da je kategorija za takve motore "Supermoto" uz napomenu da tu nema nista super jer su kinezi al znate na sta mislim, posto sam dosao u situaciju da kopam po oglasima vec nekih 2 sata i sve sto sam nasao su neki kineski klasicni Enduro motori, ili kineski choperi, nema nista da sam uspeo da iskopam da je nalik na Pulser. Konkretno moja dilema je da sam vec isao da vidim dva komada ali Pulser je izgleda u rangu vecine Sprint-ovih motora - jako brzo potrosna roba sa velikim problemima pre svega u dizajnu, pa onda i mehanici. Hvala u napred svima na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 8, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Листа не постоји - имаш само "Пулсера" и "Апола". Ако имаш времена, прелопатај тему о "Пулсерима", па онда изведи неке закључке у "великим проблемима". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igoritza 11 Napisano April 8, 2015 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam do sada 3 Sprintova motora i sva tri su bili GY6 i sva tri su imali kriticne probleme. E sad, znam da je "Sprint" firma iz novog sada valjda koja registruje vise kineza pod svojim imenom, a svi su iz Shangaja manje vise. vosio sam: Girzzy Max F-Vision maske su pucale kao od sale, i cak i zloglasni Keeway i prve Pezoove serije nisu imale toliko problema. Bukvalno usporen prelazak preko lezeceg je izazivao pucanje maske. U medjuvremenu, sva tri skutera su prikazivali kritican kvalitet agregata, ponajvise struje i kompresije, i cinjenice da je ceo agregat od veoma nekvalitetnog gus-a ili imitacije celika. Konkretno znam da su sva tri skutera bili ili od firme Giantco, ili od nekog kineza cije ime sad bas i ne pamtim, sve Shangajske firme. Najbolji drugar je vozio Sprint Prince-a jednu sezonu, a tada je, iako je mehanicki bio ispravan, postao beskoristan zbog "rastelavanja" svega i svacega, sajli, maski, opustanja, zatezanja svega i svacega, krivljenje diska, itd. E sad ja ne kritikujem kineze defakto, jer sam imao pozitivna iskustva sa Jonway ranger-om, koji je skuter za tesko maltretiranje i ocigledno sastavljen od kvalitetnijih materijala iako je glavu za galvu identican kostur kao Grizzy i F-vision (svi delovi pa cak i agregat su im interchangeable) a i Kymco koji je manje vise tajvanac sastavljan u Kini je 3 reda bolji od gorepomenutih. Procitacu teme, hvala na savetu. Briga mi je bila da ne naletim na idencitan sastav kao sto je kod Prince-a samo "pretvoren" u Pulser-a, ako me kapiras, sto sam i mislio da je slucaj dok mi nisi napomenuo. Ako neko zna da li su iste firme u pitanju, u proizvodnji, nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano April 8, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Нису исте фирме. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 8, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan "Giantco" је из града Ђангмен, што је далеееко од Шангаја. А онај твој другар који је успео да за годину дана сканта "Принца" је "бангав у руке" и рекао бих, clueless. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano April 29, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam vozio Grizzy i moram da priznam da nemam ni jednu jedinu zamerku. Skuter kao i svaki drugi. Koliko para toliko muzike... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Jun 3, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Qingqi 125 SM. Kopija Pulsera, gotovo identican u dlaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jun 5, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim princa125 i ok mi je,za pocetnika kao sto sam ja... malo trosi i goriva i delova (kupio samo sajlu za gas i ako nije bila za promenu i kocioni cilindar ) i ako sam ga kupio sa predjenih 20k km.... svaki motor ako se koristi i odrzava kako valja i kako je propisano traje dugo sto vazi za sve pa i za tebe ako teras po rupama onda kupi nesto za off road a ne skuter ili coper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...