Zema 214 Napisano April 7, 2015 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Stigao novi motor pa prodajem ovaj. Afrika iz 91 god , verovatno je vecina sa ovog foruma znaju. Presla 72000 i na njoj je sve novo od potrosnog materijala, gume, lanac, lancanici, servis. Spremio sam je za ovu sezonu ali uleteo mi BMW. Ima ugradjenu navigaciju, rol barove , MRA vetrobran , udobnije sediste i nov auspuh. Cena 3.000 eura. Tel 0646611443 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 8, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Sa afrike na bmw? Pa to je jeres 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 9, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ja se stvarno izvinjam na pitanju,ali da li motor star 24 godine i sa 78000 km stvarno toliko vredi?ps nije mi namera da bojkotujem oglas ili nesto slicno 46 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano April 9, 2015 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vredi onoliko za koliko bude kupljen 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna slicica. Ko zna sta je Afrika a pogotovu ovako ocuvana i odrzavana , zna koliko vredi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano April 9, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se stvarno izvinjam na pitanju,ali da li motor star 24 godine i sa 78000 km stvarno toliko vredi?ps nije mi namera da bojkotujem oglas ili nesto slicno Spremio sam je za ovu sezonu ali uleteo mi BMW. Ima ugradjenu navigaciju, rol barove , MRA vetrobran , udobnije sediste i nov auspuh. Cena 3.000 eura. Tel 0646611443 Ja sam razumeo da ti je uleteo BMW sa svom ovom opremom za 3.000. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 9, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Znam ovu Afriku i mislim da je jedna od najboljih koje sam video. Sve ima svoju cenu,.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1447 Napisano April 9, 2015 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da sam pri parama pokušao bih da se cenkam i pogodim sa Zemom. Sigurno jedan od boljih primeraka Afrike kod nas. Ima nas zaljubljenika kojima Afrika puno vredi. A neko ko traži logiku i matematički proračun pri formiranju cene uvek će postavljati pitanja tipa:" da li motor star 24 godine i sa 78000 km stvarno toliko vredi?" Bez obzira na godine, Afrika i dalje više pruža nego što košta. Bar nama koji je volimo, a za takve je i postavljen oglas . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Da sam pri parama pokušao bih da se cenkam i pogodim sa Zemom. Sigurno jedan od boljih primeraka Afrike kod nas. Ima nas zaljubljenika kojima Afrika puno vredi. A neko ko traži logiku i matematički proračun pri formiranju cene uvek će postavljati pitanja tipa:" da li motor star 24 godine i sa 78000 km stvarno toliko vredi?" Bez obzira na godine, Afrika i dalje više pruža nego što košta. Bar nama koji je volimo, a za takve je i postavljen oglas . Pozdrav Jasminko , hvala na lepim recima ti znas sta je Afrika. Ja sam dobio novi BMW F 800 GS i kolika je razlika u ceni nije tolika razlika u performansama, mozda bolji 20 % a sto se trajnosti i odrzavanja tice kod Afrike ulaganje 0 a ovde samo dobar dan u servisu 100 Eura. O trajnosti da ne pricam moja Afrika ce da sarani dva BMW, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 9, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ne valja f 800,daj ga meni,meni nije muka sa 100 evrica za dobar dan,a ti stedi pare sa Afrikom. 29 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 9, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ovo može da razume samo neko ko je posedovao Afriku ili je vozio Afriku malo duže. Ja spadam u one prve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno treba razumeti da umesto 15-20 godina novijeg motora kupiti brod koji ne ide, ne koci, ne ubrzava i uz to ne moze lepo ni da se pokvari, pa da kupis drugi motor ko covek. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano April 9, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Opšte je poznato da je u slučaju trafike apsolutna jeres komentarisati godište, kilometražu i cenu 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 271 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan da ne kvarim oglas,al ono motor je motor...na bih se slozio...godine su godine,nove masine su "verovatno" bolje...sem kod nas..... ko voli nek izvoli.... sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan nerealno 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 9, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da te ta Trafika odveze na kraj sveta i vrati a novim motorima ako se isprlja senzor kraj puuta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 10, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nerealno, ali u celom svetu. Znaci ima nesto? 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 10, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U stvari, navedite koji je to motor te namene za te pare? Nebitno godiste. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 10, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108317-aprilia-caponord-prodajem/#entry1730699 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 10, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Motor je zaista lep,kupice ga neki ljubitelj naravno(za koliko? to ces ti odrediti-i kupac naravno),ja ti zelim da je prodas,i da uzivas sa F-800.Iskreno lepo je znati da postoje ljudi koji ti poklone bmw-a,a to znaci da si ga debelo zasluzio.a i da Afrika treba da usreci nekoga,pa ti usreci tako sto ces je uciniti pristupacnom(dobro se dobrim vraca)U zdravlje,i sa srecom. 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 10, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108317-aprilia-caponord-prodajem/#entry1730699 Ova dva motora nemaju veze jedan sa drugim. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 10, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Добра је африка.....лепо изгледа Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 10, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108317-aprilia-caponord-prodajem/#entry1730699Ova dva motora nemaju veze jedan sa drugim.Jbg meni to sve isto. Kamion ko kamion. Samo ovaj mladji i lepsi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano April 10, 2015 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Zovu ljudi interesuju se , nude i kes i zamene, naravno da je cena sklona korekciji. Ne zurim. Nije problem kupiti Afriku za 2000 pa i manje ali ne treba prevideti ulaganja koja te cekaju . Meni dodatna oprema i ovogodisnje ulaganje u potrosni materijal vrede skoro 1000 eura. Racunica je prosta. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 10, 2015 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Добра је африка.....лепо изгледа Rece STeneras koji potajno gaji ljubav prema AT 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...