AnteK 600 Napisano April 29, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Antek, jel se mi nalazimo u petak u Olovu? Pa nešto je Alera pričao, što se mene tiče može Olovo a može i Bakar. Ja bi onda došao ujutro u Olovo, oko 8 jel kasno? I jel vi mislite do tamo i po terenu? Jer ima jako puno, taman stignemo na start u subotu ujutro !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 29, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U Olovu smo oko 9-10-11 ne znam, sve zavisi od domacina Vanje kako nas uradi u cetvrtak vece. A od Olova upravimo prema Kninu pa kako nam bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 29, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan E, sad posle ovih silnih kombinacija ...kuda ,kada....i kako ,nisam siguran kuda se ide ...al boli me uvo ,vazno je da se ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano April 29, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan E, sad posle ovih silnih kombinacija ...kuda ,kada....i kako ,nisam siguran kuda se ide ...al boli me uvo ,vazno je da se ide. Mene ne zanima, ja idem zadnji u koloni i mudro šutim. Onda planiram Olovo u petak ujutro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 29, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ček, a mi idemo ustvari negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano April 29, 2015 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan U cetvrtak vece se svi nalazimo na Han Pijesku, gde cemo i nociti. U cetvrtak sam u Han Pijesku na slavi, ukoliko ostanem do veceri dolazim da ekipu pozdravim i naravno castim pice, ako nemate nista protiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Maj 1, 2015 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za sada mi je plan u cetvrtak u Han Pijesak. Ne znaci da ce tako i biti na kraju. Ako omasim Han Pijesak gledat cu da se pridruzim u Olovu. Poznavajuci AnteK-a u Olovo ce krenuti u 4. Na Velebitu ima pokoji putokaz za mene i ostale picke i mrzioce kamena. ...sto ne znaci da se toga treba drzati. Iz Zokija progovara iskustvo: vazno je da se ide! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 1, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Oće li biti kakav track, mom GPS-u treba koji dan da to učita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Maj 1, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada mi je plan u cetvrtak u Han Pijesak. Ne znaci da ce tako i biti na kraju. Ako omasim Han Pijesak gledat cu da se pridruzim u Olovu. Poznavajuci AnteK-a u Olovo ce krenuti u 4. Na Velebitu ima pokoji putokaz za mene i ostale picke i mrzioce kamena. ...sto ne znaci da se toga treba drzati. Iz Zokija progovara iskustvo: vazno je da se ide! Ne znam kakav vam je plan od Olova dalje, samo računajte da imamo do ponoći da se vozimo ako namjeravate prašinariti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 1, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Jos cekam posljednju potvrdu da sam slobodan, ali bi volio bi i ja da vam se pridruzim, ako primate jos jednog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 1, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Antek, Na zacelje i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 1, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svetenik, Ponesi kofu dobre volje, i upadaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 1, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Po mom poimanju puta i tajminga, imamo vremena do subote oko 10 ujutru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 1, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno smo u petak vece do 7-8 tamo. Nebi trebalo da ima vise od 500 km od Han Pijeska. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 1, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos da se utvrdi kada treba biti u Olovu, cisto da znamo Antek i ja da li krecemo u 4 ili ranije Ma da mi se cini da cemo to sazanati u petak ujutro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 1, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan MI bi u Olovu bili relativno brzo (podvlačim relativno ), samo da mi vidimo kada da krenemo . Recite kolko vama treba donde, pa da po tome i mi ciljamo. Posle ćemo da prašinarimo kolko vremena ostane. Ako skontamo da kasnimo, prebacimo se na asvalt i udri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 1, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude kise, moramo bezati prema moru pa klaj klaj do gore. Dole nece padati, ili mnogo manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 2, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan OK, idem i ja sigurno. Koja vam je putanja u petak, da vidim gdje se mozemo presresti, ja krecem iz Banja Luke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kako stoje stvari za sad je jedina poznata tačka Olovo :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 2, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako ovo propustiti 1. Kvarni 2. Kawazoki 3. Gliga 4. Kepo 5. Boboska 6. ZipaCope 7. Raca 8. Pedric 9. Vlajko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 3, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Izbacicu trak ovih dana. Svestenik, najbolje da se vidimo u Zelenkovcu kod Mrkonjic grada. Odatle idemo juzno prema Kninu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 3, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze Zelenkovac sto se mene tice. Ako hocete malo makadamske akcije, mozemo se naci i oko Glamoca. Upadam malo ko padobranac sa idejama, jer ne znam sta ste kontali, ali imamo varijantu Glamoc - Rore - V.Ticevo - Grahovo. Lijep kraj, brz makadam, a i Satorsko jezero je usput ako zelite da ga vidite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 3, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan posle ulaska u hr idemo desno, pa preko Sator jezera .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 3, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Kolko li je jaka ta desna krivina ....hm ?? Da ne omasimo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 3, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan dalje od mora nećemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...