_AlexA_ 26 Napisano April 4, 2015 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih polovan DID-ov lanac 525 , generalno ne mora ni ceo lanac dovoljno je 20ak - 30tak članaka ali ako neko ima i ceo lanac nije problem. Bitno je da lanac nije u stanju raspadanja , da je ok i da nije pojeo sve lančanike. Znači lančanik na nekih 50% recimo istrošenosti ili manje dolazi u obzir. E sada da li je O ili X ring ne znam, zaboravio sam da pogledam oznaku na mom postojećem koji treba da produžim ali pogledaću pa ću staviti u neki naredni post ili ako mi se neko javi već ćemo se usaglasiti nekako. Što se mene tiče ako mogu da se izmešaju nemam ništa protiv, samo da to radi jer je i ovako probni period u pitanju pa ako to ne predstavlja radu i vožnji može mešano meso. Ukoliko neko ima , neka me kontaktira na 062/88-434-88 Aleksa Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 6, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Regina Od stajanja tu i tamo ima malo rdje inace lanac je kao nov.Model ZRP. Duzina oko 166cm . Korak 5/8" (15,8mm) sirina gazista 5/16" (7,9mm) ,debljina elemenata 2,2mm i 2,4mm. Nedostaje spojnica ali je mogu kupiti ako ti treba (mislim da kosta oko 10E) Cena 30E (bez spojnice) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano April 8, 2015 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan lanac.jpg lanac 1.jpg Regina Od stajanja tu i tamo ima malo rdje inace lanac je kao nov.Model ZRP. Duzina oko 166cm . Korak 5/8" (15,8mm) sirina gazista 5/16" (7,9mm) ,debljina elemenata 2,2mm i 2,4mm. Nedostaje spojnica ali je mogu kupiti ako ti treba (mislim da kosta oko 10E) Cena 30E (bez spojnice) Koliko je to članaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 8, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan 52 + spojnica = 53 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 8, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Zlatna Regina od 59 din po clanku pa nadalje u zavisnosti od kvaliteta..Ima i RK nov..oko 5000 din.Koliko clanaka ti treba?Pozz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano April 9, 2015 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zlatna Regina od 59 din po clanku pa nadalje u zavisnosti od kvaliteta..Ima i RK nov..oko 5000 din.Koliko clanaka ti treba?Pozz.. Meni treba oko 70 članaka... Motor je od Honda Transalp 600V . Hajde mi ostavi broj telefona da se čujemo ili okreni ti mene na 062/88-434-88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...