Evil_Zo 8 Napisano Mart 5, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas zastupnik Caberga,nisam ni pogledao njihove modele... Imas Guevara na NBG-u. Potrazi u podforumu Prodavnice , tamo imas podatke, adresu, telefone... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala,pogledacu...Gledao sam sada nesto na Louis-u i ovo mi je zapalo za oko: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ova sa gornje slike se prodaje,uzeo je drugar nedavno... Za te pare po meni bolju kacigu necesh naci. Ja opet navijam za Caberg i tvrdim da je bolja za te pare Moguce,necu dushu da greshim ja samo kazhem kakva drug iskustva ima... a nosio sam je i ja dosta vremena tako da je i po meni ok... pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ova Caberg je jako kvalitetna kaciga,al ne mogu nista reci o njoj jer je nisam nosio.A GP1 sam nosio dosta dugo,doziveo pad gde sam glavom udario direktno u asfalt i na svu srecu nista nisam osetio,tako da ja preporucujem GP1, a sa Cabergom nemam iskustva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Uh,sada sam u zescoj nedoumici,mislim da cu kupiti ono sto bude jeftinije na sajmu,valjda ce jos biti i nekih sajamskih popusta pa mozda i ostane koja kinta za podkapu ili neke low budget rukavice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 5, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ti koja tebi bolje lezi na glavi, lako ces za ostalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa sa obzirom da imam malo jajast oblik glave,Caberg mi ne gine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Saglasan sam sa Evilom Caberg je bolja opcija (i manje duva pod bradom ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 10, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram dzabe novu temu,za koliko mogu da nadjem solidne rukavice,nesto na ovaj fazon: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 10, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Guevari kozne rukavice sa karbonom za 50 E. Dosta slicne tim na slici .Ja sam ih imam i zadovoljan sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 10, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi mnogo da dam 50e za rukavice,ove sa slike kostaju 25e,nasao sam ih na ovom sajtu:http://www.opremazamotore.com ali mi nije bas jasno kako ide ceo ovaj sistem narucivanja kod njih,ako sam dobro razumeo ja narucim nesto i onda moram da idem po to u bg ili vec gde,a meni to bas nije zgodno posto sam iz Valjeva...Ako neko ima iskustva sa njima i njihovom robom neka postuje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Mart 10, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Au brate... velika nauka zamoliti nekoga iz beograda da ti kupi i poshalje nekom kurirskom sluzbom..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam taj caberg flame. Odlicna kaciga! Mada bi ja tebi prepotucio da ti kupis prvo motor pa onda kacigu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa motor ce bitii u maju,tada mi je punoletstvo,pa ce biti kinte... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Mart 11, 2008 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan AGV GP1 sm kupio pre jedno 5 godina takodje na preporuku. Mislim da nema gore kacige od te-vizir se klima, susti, umesto gume ispod vizira je neki ubogi sundjer koji se pokidao kompletno posle jedne sezone, a za dve tri godine cela kaciga se raspada...Sto se tice caberga mislim da je preporuceni model mnogo kvalitetnije uradjen, kupio moj prijatelj zeni i uverio sam se. Glasam za Caberg!!! Inace za AGV u sustini nemam reci hvale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 41 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam taj caberg flame. Odlicna kaciga! Mada bi ja tebi prepotucio da ti kupis prvo motor pa onda kacigu A vidis ja idem obrnuto, prvo kaciga, pa obuka (na koju ne mogu bez kacige), pa na kraju motor. I ja jedno pitanje imam, da ne otvaram novu temu, ako mi je obim glave 59 da li je bolje da uzmem velicinu 58 ili 60? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Mart 11, 2008 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Velicina L je 59-60cm! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam taj caberg flame. Odlicna kaciga! Mada bi ja tebi prepotucio da ti kupis prvo motor pa onda kacigu A vidis ja idem obrnuto, prvo kaciga, pa obuka (na koju ne mogu bez kacige), pa na kraju motor. I ja jedno pitanje imam, da ne otvaram novu temu, ako mi je obim glave 59 da li je bolje da uzmem velicinu 58 ili 60? Pa probas sta bolje lezi na glavi,ja cu tako da uradim,probam i M i L i sta bolje lezi to cu da kupim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 16, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na sajmu pa reko samo da vas obavestim sta sam kupio: Caberg Flame 100e+zatamljeni vizir 25e i Fox-ove rukavice 25e...Inace moram da napomenem da sam veoma zadovoljan kacigom...Hvala svima koji su mi je preporucili...evo i slike: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 16, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Odlican izbor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Mart 16, 2008 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Po meni si napravio bolji izbor. AGV takodje svira non stop, takodje joj ispada plastika od luftera... Sto se ogrebotina tice svaka kaciga koju zagrebes se vidi. Jedino nemam to iskustvo vezano za prljanje vizira pojacano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 16, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Milosh-e, ni jedna kaciga na ovome svijetu ti nece valjati ako je tako bacas i udaras o vrata od garaze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 16, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan N102? tiha? Nisi ti probao dobru kacigu jos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Mart 16, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec godinu dana nosim taj kaberg (kod mene je crvena) moram priznati da jeste malo bucna ali nesam primetio to prljanje vizira. Mada mi se ne svidja zatamljen vizir, nocu je jebanje keve, nista se ne vidi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 16, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Znam to za noc,jbg kada budem isao da se vozim uvece promenicu vizir... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...