Mirkic 267 Napisano April 2, 2015 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan PozdravTrazim neku trkalicu na fazon cbr-a ili zzr-a ali da je do 35 kw,tj. da mogu da je vozim sa A2 kategorijom i da ima vise od 250 cc naravno cena do 1000 e.Ako znate nekog da prodaje javite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano April 4, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan R25 - BMW??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motoric ali bih nesto mladje i pod oklopom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno da ti kazem,tesko da ces naci te motore,ili na taj fazon na 25,35kw..a jos manje da su ispod 1000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Znam al zato sam i stavio na forum,pa ako naleti Negde ce se valjda pronaci Ili ako zivot malo pogura pa dopuni budzet al onda je lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/4095521/yamaha-fzr-600-r http://www.polovniautomobili.com/motori/6044783/yamaha-fzr-600r-hitno http://www.polovniautomobili.com/motori/6097052/yamaha-fzr-600 npr, i moj FZR je na 25kw(naravno ima mnogo vise ali je tebi bitan podatak u saobracajnoj), slucajno naisao na njega u oglasima kad i nisam planirao kupovinu jaceg motora, polozio A2 i vozim ga normalno i regularno(vec imao inace i jedno zaustavljanje gde je zvao i centralu i jos nekog da proveri da li smem da vozim taj motor sa A2 i sve je bilo u redu) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Milos96 hvala za predloge Ova plava mi jako privlaci paznju ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano April 5, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ebes r motor sa stvarnih 25kw. A to foliranje ima ispod 35kw a ustvari ima 95kw..moze i tako ali čemu sve to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to bitno zbog dozvole,zbog A2 kategorije.Naravno ne bih ni da uzmem neku zivotinju od motora pa da izginem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ebes r motor sa stvarnih 25kw. A to foliranje ima ispod 35kw a ustvari ima 95kw..moze i tako ali čemu sve to? Prvom tebi u potpisu stoji TZR50 a sta je to nego R daleko ispod 25kw? I nije nikakvo foliranje, samo kategorija, tek sa 24 je moguce dobiti A kategoriju ako nemas A2 najmanje dve godine(a ako je imas zasto, jelte, ne voziti ono sto mozes sa njom, naravno u skladu sa ranijim iskustvom, mogucnostima itd, bar dok ne stigne puna A). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano April 5, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pa iz skustva ti i kažem. Tdm 850 koji mi takođe stoji u potpisu je skroz drugacija zivuljka a r motor tako male snage je samo maltretiranje osim ako učiš na njemu kao sto sam ja ucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Bas zbog toga Nov sam u motociklizmu.Do sada sam vozao samo zoljice i skutere od drugova a pred zimu sam pazario konacno svoj prvi motorSuzuki gsx 400fw.Vozao sam i jos ga vozim ali imam zelju za nekim R-om kojeg cu vozati 2-3 godine dok ne budem mogao nesto ozbiljnije...a suzu cu ostaviti bratu ako je ne prodam do kupovine novog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano April 5, 2015 (promenjeno) Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa iz skustva ti i kažem. Tdm 850 koji mi takođe stoji u potpisu je skroz drugacija zivuljka a r motor tako male snage je samo maltretiranje osim ako učiš na njemu kao sto sam ja ucio. Probaj nekog R-a 125cc 2T i videces da ipak mogu da se voze i slabiji i da idu sasvim pristojno, naravno sve zavisi sta od njega ocekujes...R od 50cc vec jeste stvarno slab, probao sam derbi gpr50 i brzine su previse kratke, i fali mu malo snage(tj malo mnogo snage ) A opet mu ni ja nisam preporucio nista od 25kw vec motore od 91ks(po specifikaciji) koje moze da vozi sa svojom kategorijom Promenio April 5, 2015 član Milos96 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...