Tanana 0 Napisano April 2, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam kacigu Kabuto model Kamui. Interesuje me da li neko ima iskustvasa istom. Ja sam probao par kaciga u poslednje vreme, ali su mi najvece zamerke vezane za buku. Previse su bučne. Interesujeme kakva je Kabuto i koja je najbolja za taj novac(Kabuto Kamui = 35.000,00 din). Послато са GT-N8000 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano April 2, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovao sam se skoro za ove kacige i negde sam procitao da je Kamui bucna ali je zato Aeroblade 3 dosta nahvaljena. Imas test na webbikeworld. Ne znam samo da li je ima kod nas i koja je razlika u ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 326 Napisano April 2, 2015 jedan od DDMZ, 810 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ivana, Milane... dajte zapažanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motomania 185 Napisano April 6, 2015 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Moto Guzzi Stelvio NTX Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, Sto se tice Kabuto kaciga ima ih kod nas, Motomania je zvanicni distibuter za Srbiju. Kacigu treba odabrati u zavisnosti od vrste motora koji vozite, tako se model Kamui, sa integrisanim unutrasnjim naocarima, preporucuje vozacima enduro motora, tj u uspravnom sedenju, dok je Aeroblade III namenjena vozacima "R", tj sportskih motora. Premijum model je FF5V koji je namenjen trkackoj populaciji. Najnoviji model, koji je bio predstavljen na sajmu je Ibuki, flip up kaciga. U segmentu jet kacige tu je model Avand II. Cena za Kamui je 36.800 jednobojna, visebojna 42.300. Aeroblade III je 53.300 FF5V na popustu kosta 63.200 Promotivna cena za Ibuki je 54.900 Avand II je 22.800 tj 27.300 visebojna Sto se buke tice, cinioci koji uticu su visina vizira, polozaj kacige u odnosu na vizir, pozicija ventilacije na samoj kacigi, kao i to da li zeljena kaciga odgovara vasem modelu motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Mart 24, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko na forumu ima kabuto kacigu?iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gija 48 Napisano Februar 18 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: H2R Prijavi odgovor kao problematičan Изгледа да ћу ја бити вероватно први. Идем сутра да пробам и ако ми паше узимам па јављам Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...