Malonj 41 Napisano April 1, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih wingrack za TDM850 4TX, rekose mi ovi iz Motolanda da imaju ali da nemaju adaptere/nosace ili kako se vec zovu koji odgovaraju TDMu. Pa ako neko ima te nosace ili komplet zainteresovan sam za kupovinu. Moze odma uz to i koferi da se pazare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 1, 2015 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Imam Wingrack2 za sva tri kofera u sivoj boji sa nosacima za neki motor. Stanje je bas pristojno. Meni nisu legli u to vreme pa sam pazario klasicne nosace bocnih kofera. Tebi bi preostalo da eventualno prepravis iste ili da ti Seba iskopira originalne za TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12288 Napisano April 1, 2015 Ne silazi, 7244 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sto dzabe bijes glavu, odes kod Sebe i covek ti to resi isto kao i sto bi ti "Givi'' radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano April 1, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja,ali imam te prihvate za fazer orginal,a pravio sam za fz1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano April 2, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja na motoru 4tx 2000g. a koristim ih 063/8329-236 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano April 2, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan Pardon ne koristim ih pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 3, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dodjes kod mene pa uz Wingrack 2 sa sve migavcima ispazaris i kofere koji ti odgovaraju. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...