Ivkovic 3 Napisano Mart 31, 2015 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima,treba mi broj telefona nekog clana ili elektricara iz Novog Sada,treba da mi ce poveze CDI od yamaheDT na masinu od TZR125....Cuo sam da su isti i da moze funkcionisati,pa sam kupio taj jer ih ima vise(cesci su na oglasima) HVALA U NAPRED Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1888 Napisano Mart 31, 2015 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko ti je rekao da može taj i poveže 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Mart 31, 2015 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa Joskom iz Temerina. http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/290-joska/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...