bopk 1408 Napisano Mart 28, 2015 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Drugar trazi tdm 850 onaj stariji. Budzet 1200e. Ako imate neki dajte slike, opis, sta god. Moze ovde moze i na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Mart 28, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan imas jednog u jako dobrom stanju u indjiji mislim da je cena tu negde covek ga je uvezau pre mozda pet sest godina i jako malo se vozi a pouzdano znam da jako dobro odrzava svoje i sinovljeve motore. imas ga polovnim automobili. http://www.polovniautomobili.com/motori/3748568/yamaha-tdm-850 izvinjavam se sto stavljam link ali u cilju pomoci kolegi sa foruma nadam se da nece niko zameriti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Mart 28, 2015 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod nas u Kladovu ima u ponudi prvi TDM 850 3vd. Godiste 1995. Probao sam ga, u stvarno dobrom stanju-mehanicki. Estetski potrebne sitnije intervencije (migavac, fuzaster, poneka ogrebotina...), potrebno registrovati, obavezno preneti. Cena 1000e FIKSNO!!! Moja preporuka!!! 3 vizira, kofer sa nosacima, Yosimura+fabricki auspusi sa granama, rolbar... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 28, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan To je odlicna ponuda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Mart 30, 2015 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Taj crni je opcija. Malo je dalje pa ako ne nadje nesto blize onda moze i taj. Shokla jel imas broj od tog sto prodaje tdm? Nema ga u oglasima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fullee 1 Napisano Mart 30, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja tdm da prodam evo ti link a cena nije fiksna https://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-tdm850-94god--20873482-oglas.htm?filter_id= 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Mart 30, 2015 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Имаш пп. Da dodam jos i to da su diskovi u ekstra stanju, lanac i lancanici bez zamerke, barem po meni. Kompletan servis je uradjen prosle sezone, i napravio je od tada nekoliko duzih voznji, tipa Umag, Grcka, Makedonija... Prodaje ga jer je vec kupio drugo motorce, pa sakuplja kintu za sveEvropske ture ove godine. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano April 1, 2015 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su ucestvovali u temi. Motor je kupljen. Zeleni iz Mladenovca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano April 1, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i u zdravlju da se vozis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano April 1, 2015 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan taman sam hteo da ti pošaljem jel ovaj.http://www.polovniautomobili.com/motori/5193631/yamaha-tdm-850-sva-oprema ako jeste drago mi je da nam se ukusi poklopiše. U zdarvlju se vozio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano April 2, 2015 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan taman sam hteo da ti pošaljem jel ovaj.http://www.polovniautomobili.com/motori/5193631/yamaha-tdm-850-sva-oprema ako jeste drago mi je da nam se ukusi poklopiše. U zdarvlju se vozio Sloboleo hvala, motor je za drugara nije za mene. Bane ovo na snimku je bas taj zeleni? Inace po najvecoj kisi sam ga dovezao i motor je stvarno dobar koliko sam mogao da vidim. U voznji odlican. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano April 2, 2015 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan taman sam hteo da ti pošaljem jel ovaj.http://www.polovniautomobili.com/motori/5193631/yamaha-tdm-850-sva-oprema ako jeste drago mi je da nam se ukusi poklopiše. U zdarvlju se vozio Sloboleo hvala, motor je za drugara nije za mene. Bane ovo na snimku je bas taj zeleni? Inace po najvecoj kisi sam ga dovezao i motor je stvarno dobar koliko sam mogao da vidim. U voznji odlican. taman sam hteo da ti pošaljem jel ovaj.http://www.polovniautomobili.com/motori/5193631/yamaha-tdm-850-sva-oprema ako jeste drago mi je da nam se ukusi poklopiše. U zdarvlju se vozio Sloboleo hvala, motor je za drugara nije za mene. Bane ovo na snimku je bas taj zeleni? Inace po najvecoj kisi sam ga dovezao i motor je stvarno dobar koliko sam mogao da vidim. U voznji odlican. Super motor , ja sam ga vozio '91 godišta a i sin mi sad vozi '99 god. Pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano April 2, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Taj crni je opcija. Malo je dalje pa ako ne nadje nesto blize onda moze i taj. Shokla jel imas broj od tog sto prodaje tdm? Nema ga u oglasima. Sta bre dalje taman da se provozas do kuce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 2, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su ucestvovali u temi. Motor je kupljen. Zeleni iz Mladenovca. А која је фора била са тим мотором? Јако дуго се продавао? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano April 4, 2015 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su ucestvovali u temi. Motor je kupljen. Zeleni iz Mladenovca. А која је фора била са тим мотором? Јако дуго се продавао? Sneg, kisa, besparica, lomljen na pola, divljak, losa karma, cena... ne znam, nije ni bitno. Dosta motora se prodaje jaaako dugo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...