Astral 6237 Napisano Septembar 4, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Od gore pomenutih ja bi uzeo Gs 500 ali samo ako je dobar, na drugom mestu bi mi bio taj ybr250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohawk 1 Napisano Septembar 4, 2015 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. Hondu lik prodaje za 1200e. Prodaje jer je kupio mlađi motor, pošto motorom ide na posao (svaki dan prevali oko 60km). YBR je od poznanikovog poznanika, koji je takođe kupio drugi motor, jer mu je ovaj "slab". Suza je iz oglasa, a zapala mi je za oko jer mi deluje ok. E sada, nisam imao prilike da sednem ni na jedan da vidim da li bi mi odgovarali što se tiče sedenja i ugođaja. Sva tri motora sam odabrao po sistemu "najbolje za početnike", skupljajući informacije sa neta. Visok sam 180cm, imam 86kg, pošto i to znači. Od čopera nisam odustao, ali Virago za slični cenovni rang (oko 1500-1600e) ne može da se nađe a da je dobar. Ima li neko neku drugu preporuku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 13, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar kupio extra Virago 535 za 1600e registrovan, evo sad smo bili do Grcke i nazad 1500km, sve po 120kmh skroz do paralie, motor nije ni jednom stucnuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Septembar 13, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja dajem za 1000e suzuki savage 650 ..ito dobar, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 14, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan 4 ili 5 brzina? Nije to losa cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spadalo 10 Napisano Septembar 20, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: vrsac Motocikl: honda hornet,jamaha xz 550,honda cm 125 kavasaki zr 7 Prijavi odgovor kao problematičan ako nisi pazario motor daj mi broj tel. kolega ima jednog copera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...