MileM 139 Napisano Mart 26, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Vozim Apolla RX 250 planiram da uzmem novu prednju gumu ternutna fabricka dimenzija prednje je 110/70-17 a u motobox ima samo CintiTwist SMSport 100/80-17. Zanima me da li ce biti neka veca razlika to sto je ova nova uza i malo visa. Tj. kad se postavi za 6mm je visa. Samo tu dimenziju imaju za supermoto. Hvala unapred! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 26, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se raspitao sa strane kazu da nije nikakva velika razlika, i u krajnjem slucaju mogu da izvucem tih 6cm vile i da mi bude pozicija motora kao na prosloj gumi od 70 visine. A i sad sam naso slike vec su stavljali na Apolla takvu gumu tako da trebalo bi da bude sve ok! Ja je narucih sad tako da moderator moze da obrise temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...