Bosi72 4 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam najavio, evo kratkog izveštaja sa današnjih WSBK trka. Ponovio sam grešku od prošle godine tako da sam ponovo izgoreo u licu. Još žena ponela kremu za sunčanje, ali jok - "nije prejako sunce"... Što se tiče WSBK2008 moram da kažem ni za četvrtinu nije bilo onoliko ljudi koliko je bilo na MotoGP-u krajem prošle godine. Opisano ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=12518.0 Ne znam zbog čega jer koliko mi je poznato razlika između MotoGP i WSBK je u tome što na MotoGP se voze "prototipovi" motora koji se najverovatnije nikada neće pojaviti u prodaji, dok se u WSBK voze motori koji se mogu kupiti (CBR1000RR, R1, ...) ali njihovo "budženje" košta jaako puno para. Prva stvar koja pada u nos je odustvo mirisa metanola (ili na šta već idu) kao što je mirisalo u MotoGP-ju. Takođe čini mi se da su "za nijansu" sporiji, mada komentator je u jednom trenutku spomenuo cifru od 307km/h, što uopšte nije malo. Elem, dosta filozofiranja... Ostavljanje klinca kod babe i dede. Dolazak na Filip Ajlend Šetnja po Jamahinom štandu FZ1N Prva trka u podne Nervoza je velika i odmah nakon starta vidiš kako čizma leti visoko. Meni se želudac okrenuo, a taj trkač imao crvene čarape koje su asocirale na krv. Sve u svemu dobro se završilo. U nastavku par slika sa forama naučenim na podforumu Fotografija. Iako slike nisu bog zna kakve, a i aparat je daaaleko od profesionalnog (Canon A570IS), hvala puno svima na savetima !!! Mislim da ovo dvoje ne znaju da stoje na ivici provalije. Dve koleginice sa L tablicama. Ćale i sin se voze. Moram da napomenem da na MotoGP-u nije bio dozvoljen ulazak motorima u publiku, ovaj put to jeste. Obzirom da nije javni saobraćaj, nisam video nikoga sa kacigom. Ipak je atmosfera opuštena i ljudi se vozaju okolo. Pogrešio sam. Mislim da je ovaj 4 ili 5ogosišnjak na hondici jedini sa kacigom Mama sa sinom 3 godišnjakom na jamahici. Vozikanje helikopterom, nisam pitao koliko je, ali je bio popriličan red i da nisu prestajali sa letenjem tako da pretpostavljam da nije skupo. Klinci se obučavaju na jamahicama. Priprema pred glavnu trku. Prva četvorka pred start. Koga zanima raspored WSBK 2007 može da pogleda na ovoj majici Gospođa. Na kraju trke izlazak i šetnja po stazi. Dosta parčića gume ima i tragova kočenja pred ulazak u krivinu. Malo ja. Pozicija broj 1. Šampanjac za Bejlisa, Čeku i Nietua. Ovaj put smo navijali za Čeku zbog Honde U narednih par slika izvlačenje kroz gužvu i pravac kući. Do kuće opušteno na momente vožnja se pretvarala u mini-trke, ali ne preko 140km/h (zbog radara). Da, izgoreo sam u licu i po ušima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Mart 2, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na foto izvjestaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto...i onda hoce da ukinu podforum fotografija Fala najlepse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, jako Vam zavidim. Slike su prelepe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Stjepane za slidze. E svarno si neodgovoran orema sebi ! Pa kao da ne poneses kremu za suncanje ?? ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Mart 4, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko da se seti kreme za suncanje u takvom ambijentu ;D Odlican izlet, svaka cast. Inace ja sam se opredelio za Fonzija, opasan je a i Suzana mi je na srcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za ovaj trip u AU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Eeee ovo se ceni!! Super prica i jos bolje slidze! P.S. sledeci put kremicu sa bebi faktorom 20 koja stiti i od granate i nema da brines ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Leepooo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Mart 5, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate! Ovo je vise od reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Mart 7, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao da sam bio tamo... Hvala. Lepo docarano, slike extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 8, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kad udjemo u EU, bice i kod nas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...