Marko tracer 114 Napisano Novembar 2, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Roadtec 01 je bucan u pizdu materinu, zazalio sam sto sam ih stavio. Mnogo bolji izbor mi je bio Dunlop roadsmart 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Novembar 4, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan On 11/1/2018 at 1:57 PM, miki89 said: Drugari koje gume koristite na motoru, ja sam ovu fabricku bridgstone s21, poprilicno istrosio nakon 4500..neki savet za neku gumu? gledao sam razlicite modelu.. od Pilot Power 3, Pilot Road 4 ili 5, Metzelere M77R, Dunlop Q3, itd.. i pojma nemam koju da uzmem.. iskreno ne bih neku koju cu da sprzim nakon 3k km ali ne mora ni da traje preko 10000 pa da bude sva kockasta Kolega, jesi li razmisljao o Pirelli Angel GT? Sjajna road guma (sa iznimnim sportskim karakteristikama). Prvih 10.000 km jednako dobro drzi, a uz malo blazu voznju zadnja guma izdrzi preko 15.000. Metzeler Roadtec Z8 su takodjer super gume, ali su i cijenom vrlo blizu Pirellija (inace je Pirelli postao vlasnik Metzelera). Ja sam na Angelima presao vec 50ak hiljada km i namjeravao sam probati Roadtec 01, ali ako je stvarno tako bucna guma, dobro cu razmisliti prije kupovine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Novembar 5, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan @candromero Angel GT sam probao kada se prvi put pojavio pre nekoliko godina, i tada nisam bio zadovoljan. Klizala mi je do besvesti. Ali to je bilo tada..verovatno su sada druge komponente i sve..nego sam se malo smorio sa ovom fabrickom koja je trajala 4500, pa bih barem ako dajem 250-300e za gume barem da traju 8000..to mi ok..ne moraju naravno neku vecnost.. ja inace prelazim po sezoni izmedju 4-5000.. uglavnom je to gradska voznja..tako da 2 sezone da mi izdrzi nemam ni potrebe da mi traje 15000 a da se zakockasti cela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1899 Napisano Novembar 5, 2018 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Metzeler M7 i nema greske. Mada, po gradu ce svaka da se ukocka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Felipe 24 Napisano Novembar 5, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Vozac - Ja Gume - Metzeler Roadtec 01 nikakve druge... I TU SE JAVLJA PROBLEM SA CENTRALNIM STENDEROM da li neko jos ima ovakav problem ? POZDRAV IZ SMEDEREVA 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 5, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo obaranje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne postidi tracer cak ni u ovakvom drustvu gore na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1632 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 1324 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Kakva ekipa Ne zna se koji motor je bolji... Ja glasam za zeleni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3276 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pilot Road 4 drzi kao ova Metzeler na slici, i stender guli kao na slici. Plus predje koliko hoces. A i ovu ekipu sam prvo cuo, zastao i video u subotu iznad Cvetka. A ovaj drugi sa desne strane, sto moze da popije Red Bull-a, bruka. Pa i nije cudo kad dobije krila... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 13, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu na BJB vožnji do Ostrovice učestvovali i najbolji motori, pa evo i slika nekih od njih. Čiča se nažalost nije parkirao sa svojim crvenim Tracerom pored nas, jer su se guzili drugi (Versus 1000) želeći da deo lepote pređe na njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Novembar 16, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koja je razlika izmedju guma Metz. model HWMROADTEC 01 i TLROADTEC 01 ? Meni sara deluje isto. Razlika u ceni nije dovoljno velika, bar meni tako deluje, da bi postojala neka velika razlika u smesi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2113 Napisano Novembar 21, 2018 Mr., 564 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Da li se iko igrao sa ovim menijem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1899 Napisano Novembar 26, 2018 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je mnogo 325€ za bocne kofere Kappa K33 sa nosacima? Naravno sve novo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Novembar 26, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nije to mnogo uopšte, skroz ok cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1899 Napisano Novembar 26, 2018 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Sad zvao Moto land... Kod njih sve to izadje oko 450€... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Novembar 30, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan ja sa fabrickim DUNLOP presao 14500km,ne bih je ni menjao nego se ukockala to je za dve sezone,vozio se za vikend na 6 stepeni i nista :) u gume se stvarno ne razumem,uvek slusam starije i iskusnije,ali vidi. da ce biti metz M7 ako se slazete? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1899 Napisano Novembar 30, 2018 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan M7 nema greske. Jeste sport guma, ali je vrhunska! Drzi odlicno, lako u nagib, daje neverovatnu povratnu informaciju i zadnja je dvokomponentna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Decembar 2, 2018 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan On 10/27/2018 at 10:59 PM, Tehnolog said: Lepo druzenje danas ... Promenio Decembar 2, 2018 član Radule85 Delete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Decembar 2, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan kontaktirao sam ljude iz mototeka.posto sam mu napomenuo samo da vozim Tracer a i da mi treba ogibljenje,da se nebi dopisivali u nedogled covek me je pozvao.U pocetku ga nisam nista razumeo,shvatio sam da covek nije i Srbije.Zatim ga pitam ako slucajno zna egleski da moze slobodno da prica,razumecu ga.Zapravo on je Irac,i kad je krenuo da "veze" na engleskom nisam znao gde se nalazim,reko rodjace moze malo sporije nisam ekspert u svako slucaju smo pricali 20min,covek me je ispitivao kao da sam kod sudije kolilo si tezak bez opreme?koliko su ti koferi teski? putuje sam? kakav si vozac? sta zelis od motora? milion pitanja...javice mi cenu za komplet prednje+zadnje ogibljenje za touring varijantu,tj javice mi sta je najbolje za mene ( sto ne mora da znaci da je najskuplje i najbolje ).Ohlins mi nije spomenuo kao "najboljeg" u toj varijanti.recenica koja mi se najvise svidela "ja ne prodajem proizvod kao kutiju - ja prodajem znanje " --- ako sam ga dobro razumeo :) Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1899 Napisano Decembar 6, 2018 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam ja cene za Tracera u temi MOTOTEK na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1899 Napisano Decembar 6, 2018 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovim vizirom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Decembar 6, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovim vizirom?imao sam isti takav,nista posebno,vetar pije kao lud...prodao sam ga ove godine i kupio puig sa deflektorom,na 160kmh pusim cigaru Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1899 Napisano Decembar 6, 2018 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Decembar 7, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Stefane, koliko si visok? Da li se primeti bilo kakva razlika izmedju givi i fabričkog vizira? Ja se isto razmišljam da li da uzimam ovaj givi d2122s vizir, najviše mi se svidja kako stoji na tracer-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Decembar 7, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan visok sam 185cms obzirom da se svi mucimo sa wooblingon na Tracer u ovaj vizir samo jos vise dodaje toj cinjenici.Ako ces samo zbog izgleda kupuj,ako ces zbog udobnosti onda puigSent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...