Panco.KV 186 Napisano April 23, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Da...da super je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Kakav zvuk ima na visim obrtajima ? Yamaha radi veoma tihe motore, mada su to sada standardi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Prilično je tih na niskim, u srednjim obrtajima pročisti grlo a na visokim peva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 12, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Slika josssss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Slika josssss Izvol'te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj crveni su drugari iz Skoplja, tamo je ladno 1000€ skuplji motor nego ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Evo još neke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 13, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ...i sad ...saberi oduzmi ...dodaj ...ne dodaj ...kako ti se cini Kakva je sastita od vetra na tvoju visinu koja je... jel bi radio poviseni vizir stvar...kakav je sa vibracijama u obrtajima ...posto sam isto cuo da je lud...lud...lud skroz motor...u Italiji je do sad prodato preko 8000 a gsa 6000 ...znaci da ima neka tajna veza u vezi njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 16, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Probao Doktor danas na Navaku i koliko vidim odusevljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 17, 2015 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja probao i motor mi se veoma dopada...prilicno je kompletan, nisam nasao neku posebnu zamerku, ali sam ga vozio samo 2 kruga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce odvozao blizu 300 km....Ne znam da li ste vi probali u A modu ja jesam.I odusevljen sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 18, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da nasmucis nekon pricajjjjjjjjj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ga vozio na Navaku dva kruga i imam dve zamerke. Upravljac je uzasno sirok i polozaj je kao na enduro motociklu, sto se meni ne dopada. Drugo, sediste je jako tvrdo. Takodje kolega je pominjao i losu preglednost retrovizora a nisam ni ljubitelj digitalne obrtaljke. Ostalo je u superlativima, svidja mi se izgled, kocnice, obrtni momenat, snage (za mene) sasvim dovoljno i veoma dobro lezi (koliko sam mogao za ta dva kruga da osetim i sa tim cudnim upravljacem). Sve u svemu, razmisljam o kupovini (jedna od dve opcije) uz uslov da prodam svog Bandita. U svakom slucaju sve pohvale za Plattnera, jer nije dovoljno samo sesti na motocikl i izbrojati kes, bez probe, obzirom da ih polovnih nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 18, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Neko da uporedi fazera 8 i ovaj motor, nekakve bitne razlike u voznji, kocnice, udobnost? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Maj 19, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan I mene to zanima, ali nije bilo osmice za probu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Maj 19, 2015 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni polozaj sedenja itekako osgovara posto uvek vozim endura pa mi samim tim ni korman nije cudan vec mi je odlican.Zamerka za retrovizor stoji ali za levi desni je ok. Ali kome treba desni. Na levom retrovizoru je ucinjen propust.Zbog sirine komandi na levoj rucki levi retrovizor je uvucen 2.5 cm vise prema unutra u odnosu na desni.Potrebno je napraviti mali nastavak na sipki retrovizora i uvrnuti i bice ok.Motocikl je izuzetno upravljiv a o agregatu ne treba trositi reci.Vozacko sediste mozda jeste malo tvrdje za duze ture ali nista vise od ostalih motocikala.Moja supruga je sedela nazad svih 300 km sa mnom u nedelju i kaze da je ok.Kada se stave kompletni kres barovi mislim da ce da onda bas izgledati nabildovano.Prosecna potrosnja je bila 5,6 sa nas dvoje i bogami svakakve voznje.Mislim da ce ovaj testni primerak preci u moje vlasnistvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 19, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Miljan Tracer 09 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 19, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da je probam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Maj 20, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ...i sad ...saberi oduzmi ...dodaj ...ne dodaj ...kako ti se cini Kakva je sastita od vetra na tvoju visinu koja je... jel bi radio poviseni vizir stvar...kakav je sa vibracijama u obrtajima ...posto sam isto cuo da je lud...lud...lud skroz motor...u Italiji je do sad prodato preko 8000 a gsa 6000 ...znaci da ima neka tajna veza u vezi njega Izvinjavam se na malo zakasnelom odgovoru, bio sam na putu. Dakle, što se tiče zaštite od vetra, mogla bi da bude i bolja. Mislim da bi mi više odgovarao kraći vizir, jer kad na primer ustanem dok vozim gubi se huk vazduha, i milina jedna... Vibracije nisam nešto primetio, bar ne toliko da mi zasmetaju. Namestio sam extendere za ogledala i sad je pesma, 8$ od kineza. Gume su pošteno izdržale kišu, i klizavi asfalt po Solunu. Prosečna potrošnja na 2600 km 5.4 l Kad povučem crtu, isplati se za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Maj 20, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Extenderi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 22, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Daj molim te kazi gde si tacno kupio ove ekstendere ! Popizdeh - 2/3 retrovizora mi zauzimaju laktovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Maj 22, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan eBay, ali šalju iz Kine. Mada stiglo mi je nešto baš brzo, tipa za 8 dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Maj 30, 2015 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Wiggin , koliko odvozis bez pauze a da te ne zabole ledja ili koljena ? Ovo je i dalje tvrdim fenomenalan motor u kategoriji Sport Tourer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Maj 30, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Beograd - Trebinje, vozio sam u sredu 10 sati, pri tome sve do Foče me tukla kiša. Ništa me nije bolelo 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Wiggin eureka!!Skidaj te extendere.To uopste nije potrebno.Provalio sam danas posle duzeg razmisljanja i probao na mom Traceru.Nisu dobro namontirne tj pod dobrim uglom zatenuti nosaci retrovizora ustvari stitnici ruku.Popusti sa inbusom levu rucku i onaj mali sraf ispod retrovizora sa kljucem 8 zakreni sve prema napred polako.U jednom momentu ce nesto malo da skljocne i to je verovatno granicnik izmedju kormana i nosaca retrovizora.U tom polozaju retrovizor daje potpunu sliku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...