Mimeola 104 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan PozdravDa li neko ima viska fabrički (kraći) vizir za trejsi 900 2019?Trenutno mi je Puig turing vizir Al nikako da nadjem poziciju koja mi odgovara.Tise mi je u kacigi kad je skroz u struji vazduha nego iza vizira.Probao podizanje vizira, spuštao/dizao sedište al ne vredi.Ako neko ima nek se javi, hvala! Sent from my 2407FPN8EG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11053 Napisano Maj 21 Drug član, 3532 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Znači fali mu mali deflektor pri vrhu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6053 Napisano Maj 21 BJB Maxi Scooter Club, 1818 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga koristio i bio mi je top, i to onaj sa jednim kacenjem u sredini. Miki sto ne probas pa javis utiske? Jeftinije ti nego da menjas vizir. Sta bi neki trejserasi dali da imaju taj vizir . Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam deflektor u jednoj vožnji I opet mi je buka u kacigi veca nego kad sam bez vizira.Mogu da se skroz sakrijem iza vizira ali mi nije bas za vožnju udobno.Pa bih probao sa kraćim vizirom.Kaciga (Shark Spartan) je fino tiha kad nemam nista ispred. To sam sve skontao kad sam probao XSR od drugara i shvatio da ja konstantno slušam bubanj u toku vožnje.Nešto je bolje kad podignem vizir koliko može da se podigne, ali kad podignem i sedište jer mi tako odgovara na isto mi dodje.Sent from my 2407FPN8EG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11013 Napisano Maj 22 Drug član, 2079 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan A kod Ivana da ti napravi vizir po meri ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Znam za Ivana, radio je burazer kod njega.Nego sam mislio prvo da probam neki kraći da vidim sta mi odgovara.Vidim da je ovaj puigov koji imam trenutno najčešća opcija kod Trejsera 900, al nisam probao ni sa jednim drugimSent from my 2407FPN8EG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19480 Napisano Maj 29 Integrisan, 5943 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam se cini najnoviji Tracer GT+ sa svim onim gedzetima itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 578 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Meni najnoviji izgleda super, malo mi deluje kao stariji modeli yamahe po spoljnom izgledu, pricam naravno o modelu 2026. Ali da mogu da biram, verovatno bih izabrao 9gt+ iz 2025,jer mi nekako deluje privlcno i neobicno sa svim onim svetlima. Da budem iskren isao sam i zagledao 9gt+ i malo sa strane pricao sa ljudima oko zamene motora... Pa mozda i bude nesto nkon sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1490 Napisano Maj 29 BJB Maxi Scooter Club, 628 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Taj je najnoviji - ovaj za 2025. sa izmenjenim svetlima, automatikom na GT+ itd. Neće ga sigurno menjati za 2026. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...