djuka015 109 Napisano Februar 13, 2020 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da malo pokrenem temu...NajlepsiSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 13, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, djolji je napisao: Da malo pokrenem temu... Au kakva slika...top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Nikola2607 je napisao: Au kakva slika...top I mi konja za trku imamo I možemo stojički da stanemo pored MS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 13, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, djolji je napisao: I mi konja za trku imamo I možemo stojički da stanemo pored MS A i ima vas više 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2097 Napisano Februar 14, 2020 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je stvarno krajnje vrijeme. Totalno zanijemila vec duze vrijeme Nadati se da biti vise pisanija kad krene da se vozi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Mart 11, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim vlasnicima ovog lepog motora!!! montirao sam jutros tablicu i nalepnicu na svog novog ljubimca i iskoristio priliku da njim dođem na posao... Inače ne volim nikakve nalepnice po motorima i kolima pa sam smislio ovako nešto... Pločica od pleksiglasa odgovarajućih dimenzija. Na tehničkom su mi prošle nedelje malo pravili problem jer motor nema zadnji katadiopter (ima na koferu kog nisam povezao) pa sam kupio samolepljivu traku i sve zajedno nalepio na tu pločicu (slika ispod)... Ako organizujete neka okupljanja vlasnika istih ili putovanja, rado ću se pridružiti... A evo i par slika od motora (u ne baš naročitom ambijentu)... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Mart 11, 2020 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @ZoraNS - Tracer iz Leskovca?Baš dobar i lep primerak...Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Mart 11, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nece praviti problem zbog pozicije nalepnice.. Inace, cestitam.. motor je prelep, pravi izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Mart 11, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, ProMaster je napisao: @ZoraNS - Tracer iz Leskovca? Baš dobar i lep primerak... BINGO - jeste baš taj! Vlasnik je bio jedan sjajan momak iz LE koji ja baš-baš vodio računa o svemu i sva dodatna oprema je prvoklasna - zadnji i bočni koferi Yamaha, dodatni mali vizir, nosač, telefona... Bila je to "ljubav na prvi pogled" i nisam se nimalo dvoumio. Nadam se da se nisam zeznuo i jedva čekam sezonu da se u to uverim. Što se tiče pozicije nalepnice, nadam se da niko neće praviti problem jer je glavni uslov da bude "na vidljivom mestu". Kada su me na tehničkom pitali "šta je to?" rekao sam im da je to za nalepnicu i nisu ništa zamerali... Će vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Mart 11, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Bio jos jesenas da ga pogledam, probam, odlican motor i sa lepom opremicom. A i prodavac je bas super momak. Zasto ga nisam uzeo, ni sam ne znam, pa me evo i dan danas po oglasima svaki dan, trazim nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10294 Napisano Mart 11, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ZoraNS je napisao: Sa srećom druže... sad ga videh prvi put i... mnogo leeeeep! Moraće da se popije nešto... pa makar opet na Drini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Mart 11, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: Sa srećom druže... sad ga videh prvi put i... mnogo leeeeep! Moraće da se popije nešto... pa makar opet na Drini Naravno druže, gde god se nađemo, častim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Mart 11, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, MilanS je napisao: Bio jos jesenas da ga pogledam, probam, odlican motor i sa lepom opremicom. A i prodavac je bas super momak. Zasto ga nisam uzeo, ni sam ne znam, pa me evo i dan danas po oglasima svaki dan, trazim nesto... Srećom da nisi... Častim i tebe ako se sretnemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Mart 12, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Zorane prelep ti je TRACER 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Mart 13, 2020 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim vlasnicima ovog lepog motora!!! montirao sam jutros tablicu i nalepnicu na svog novog ljubimca i iskoristio priliku da njim dođem na posao... Inače ne volim nikakve nalepnice po motorima i kolima pa sam smislio ovako nešto... Pločica od pleksiglasa odgovarajućih dimenzija. Na tehničkom su mi prošle nedelje malo pravili problem jer motor nema zadnji katadiopter (ima na koferu kog nisam povezao) pa sam kupio samolepljivu traku i sve zajedno nalepio na tu pločicu (slika ispod)... Ako organizujete neka okupljanja vlasnika istih ili putovanja, rado ću se pridružiti... A evo i par slika od motora (u ne baš naročitom ambijentu)... Od koga iz Leskovca si uzeo?Motor ti je topcina,sa srecomSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Mart 13, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, djuka015 je napisao: Od koga iz Leskovca si uzeo?Motor ti je topcina,sa srecom Hvaja Djuka! momak se zove Petar i nije prisutan na ovom forumu. Našao sam ga u oglasima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Mart 14, 2020 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvaja Djuka! momak se zove Petar i nije prisutan na ovom forumu. Našao sam ga u oglasima...Pitam te zato sto ima clan nase grupe Marko iz Leskovca isti,uplasio sam se da nije prodao svoj i presao na neku drugu marku,pu,pu.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Mart 14, 2020 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne on je iz Vranja,totalno sam pomesaoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Mart 14, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, djuka015 je napisao: Pitam te zato sto ima clan nase grupe Marko iz Leskovca isti,uplasio sam se da nije prodao svoj i presao na neku drugu marku,pu,pu. Sve je OK, baš sam pitao Petra da li je na ovom forumu pa mi je rekao da nije. Inače je dosta zauzet momak, a pored ostalo je i košarkaški sudija (1. liga)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Mart 14, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Je l uzeo Teneru? Znam sa je hteo da predje na kardan. Inace, ako neko iz te grupe planira da se rastaje sa Trejserom, ja sam u potrazi za istim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Mart 15, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, djuka015 said: Ne on je iz Vranja,totalno sam pomesao Sent from my iPhone using Tapatalk Hahahha kakav bre leskovac I moj tracer je dalekoooo lepsi. Decko iz leskovca je dolazio kod mene da proba moj motor, pre nego sto je kupio ovaj, nesto mi je pricao da je bio po indiji tamo ovamo, ako je to taj tracer. Koliko ti izaso motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Mart 15, 2020 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahahha kakav bre leskovac I moj tracer je dalekoooo lepsi. Decko iz leskovca je dolazio kod mene da proba moj motor, pre nego sto je kupio ovaj, nesto mi je pricao da je bio po indiji tamo ovamo, ako je to taj tracer. Koliko ti izaso motor?U Vranje nema laganjeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano April 23, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Maj 8, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Trejserasi, ako bude sve kako treba, uskoro podnosim zahtev za clanstvo u sektu. Verujem da ce biti jos pitanja, no za pocetak... Da li je neko ubacivao fabricku bravicu za kofer u neki drugi kofer? Shad ili Givi? Ne mogu da nadjem podatke na netu, ali mi deluje da im Shad radi kofere, pa verujem da moze da se sredi bravica. Pitam jer bih voleo sve na motoru na jedan kljuc da bude. Posto pretpostavljam da je Shad, da li Shadov nosac gornjeg kofera moze da ide zajedno sa fabrickim GT koferima? Gledam uputstvo za montiranje, deluje mi da se neki fabricki deo izbacuje, ubacuje neki Shadov, pa kontam da to moze zajedno. No, ko pita, ne skita.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Maj 12, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Niko nije budzio neki kofer na fabricki kljuc? Zdrebica je stigla, dovezena kuci, da se registruje, pa ce pasti neka ozbiljnija proba. Za sada, naravno, osmeh od uha do uha. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...