Stefan Lone Wolf 358 Napisano April 4, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodajuRazlog prodaje, serviser mi skinuo kljun Cena 16000Placene 35000din, Yamaha BarelNek ide zivot, ali kad mi se svidja onda sta cu Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano April 4, 2019 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš razumeo kako seviser skinuo kljun?Rekao si da su originalne ,ko je proizvođač?Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano April 4, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Već sam ih prodao, jesu originalne ali nisu predviđene da stoje zajedno sa kljunom Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 4, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu... Pratim, ako se nešto promeni, na platnom spisku si mi, pa se čujemo verujem uskoro. Kaži mi što se tiče ovih pozicija+migavci, jel ovo orig.Yamaha ili neka kopija, jako mi se dopadaju i planiram da ih metnem na moga konjčeta, al u Plattneru su 12.800,00rsd A na aliju sam našao slične daleeeeko jeftinije, e sad, kakvi su, pitanje je U napred hvala i sorry za smaranje što nije mesto za moj upit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu... Pratim, ako se nešto promeni, na platnom spisku si mi, pa se čujemo verujem uskoro. Kaži mi što se tiče ovih pozicija+migavci, jel ovo orig.Yamaha ili neka kopija, jako mi se dopadaju i planiram da ih metnem na moga konjčeta, al u Plattneru su 12.800,00rsd A na aliju sam našao slične daleeeeko jeftinije, e sad, kakvi su, pitanje je U napred hvala i sorry za smaranje što nije mesto za moj upit.Žmigavce ako stavljas stavi Yamahine, žmigavci su 100e par i stvarno su dobri imaju i poziciju. Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Nazaloat moram da prodam-Prednje opruge ohlins - bile su na Traceru kod mog prijatelja iz Bosne-amortizer zx10r koji paše šraf na šraf i koji je već bio na Tracer u 2107Ja sam ovo kupio za mene pre mesec dana ali zbog finansijskih razloga moram d aprodam, nisam preprodavac niti muljatorJa sam komplet platio 250e (sto moze i moj kolega koji jr na forumu da potvrdi), mogu prodati odvojeno... Cena je dogovor, jer smo mi bajkeri Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 11, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 8.10.2015. at 11:23, miljan_tracer je napisao: Najlepsi je Race Blue... Definitivno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 16, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta. Svi se prebacili na Viber grupu, a tamo vriiiii 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drakoni 0 Napisano April 16, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 350 Sport Touring Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ne zamerite ako ponavljam, ali ne mogu da nadjem. Dakle, planiram da pazarim nesto vece, a imam 2m i 110kg, da li ima visokih vozaca tracera, i ako ima kakvi su utisci? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 16, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Drakoni je napisao: Pozdrav svima, ne zamerite ako ponavljam, ali ne mogu da nadjem. Dakle, planiram da pazarim nesto vece, a imam 2m i 110kg, da li ima visokih vozaca tracera, i ako ima kakvi su utisci? Hvala Poslušaj majstora od 0:30, sve objasnio xaxax, šala mala, verujem da te neće ostaviti ravnodušnog Tracer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drakoni 0 Napisano April 16, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 350 Sport Touring Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČa hahah hvala, iskreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 22, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.3.2019 at 10:13, Skiboban je napisao: Pa kad niko nece...moram ja PRVA GRUPNA TRACER VOZNJA - DRUZENJE (radna verzija) Datum: Subota 20. April 2019 Ukoliko bi vreme bilo lose i/ili vecini zbog obaveza odgovara, alternativa bi bila Nedelja 21. April Mesto polaska: Benzinska pumpa Petrol Cukarica GPS 44.784367, 20.411280 Vreme polaska: 08:30 Ukoliko neko dolazi sa vece udaljenosti moguce pomeranje polaska za 30-60 min. a ako neko dolazi sa jos vece udaljenosti, moze doci dan ranije i prespavati kod mene (max 4 osobe po sistemu ko se pre javi). Ruta: Beograd-Obrenovac-Valjevo (dorucak)-Pasina Ravan- Bajina Basta (tocenje goriva)-Kremna-Mokra Gora (rucak). Povratak bi bio preko Divcibara. Mokra Gora izabrana, pored ostalog, da bi se tu eventualno druzili sa prijateljima iz Republike Srpske. Ukoliko se niko od njih ne prijavi i/ili Vam je dnevna kilometraza prevelika, vozili bi skracenu varijantu do Bajine Baste (sa eventualnim penjanjem na Taru). Ako se neko vozi sa prijateljima (drugi motori), naravno da mogu da se pridruze (ali barem da potpisu izjavu da obozavaju tracera ), ali bi bila preporuka da to ne budu motori ispod...recimo 35kw. Molio bih prijatelje koji u pauzama voznje konzumiraju alkohol, da potraze neku drugu voznju...grupu...etc. Dalja komunikacija moguca i preko facebook grupe YAMAHA Tracer Srbija, kao i viber grupe Yamaha Tracer Srbija. Izvol'te: Boban Matic 063 266 606 skiboban@gmail.com U subotu je prema najavi održana PRVA GRUPNA TRACER VOZNJA - DRUZENJE Bili smo "naoružani" novim majicama Yamaha Tracer team SRBIJA, vedrim duhom i muškom vožnjom. Drago mi je da sam upoznao nove prijatelje. Naravno pored lepe vožnje predivnim krajolikom zapadne Srbije, glavna tema je bila čiji je Tracer lepši. A vala kitimo ih ko mladu pred veridbu . Ima naravno tu i ozbiljnih tehničkih unapređenja, naravno kad su pola vozača bivši eRovci. Uglavnom je sve proteklo po dogovoru kako je SkiBoban "komandovao" 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano April 22, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Usli mangupi u stanicu.....valjda da se trkaju sa vozom.....malo im bilo medjusobno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 22, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan A kad smo uleteli kod Kurte na Tari, pobegoše gosti. Valjda se poplašili od silnih Akra(e)pa U tunelu je pucalo i grmelo, malo je reći. Kusta je sigurno mislio da neko snima niski let Migova 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Maj 20, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ja bar neku sličicu da okačim, da nam totalno ne zamre tema, bojim se da nas ne izbrišu sa foruma. A na viber grupi ne možeš do reči da dođeš i da ispratiš sva događanja, mislim u pozitivnom duhu. Pogotovo što se svakim danom pojavljuju novi članovi. Subotni đir: Bgd, Cer, Krupanj, Mačkov kamen, Soko grad, Ljubovija, Osečina, Valjevo, Ub, Bgd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 21, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Bas vala..... Viber gupa gori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2034 Napisano Maj 22, 2019 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 21.5.2019. at 16:52, DarkoČa je napisao: Bas vala..... Viber gupa gori A kako se docepati invitacije za Viber grupu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Maj 22, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi br. tel. na 063 266 606 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 22, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Pirotehnicar je napisao: A kako se docepati invitacije za Viber grupu? da, da, bez @Skiboban ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan 28.05. Malo do Divčibara 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Jun 9, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, na prodaju vrlo povoljno: Bočni koferi Hepco & Becker Junior (po 40 litara) s nosačima za Yamaha Tracer 900 (2015-2017). Posebno su dobri jer ne prelaze širinu upravljača, tako da nema problema u gradskoj vožnji.. Zainteresovani se mogu javiti u inbox. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Jun 14, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu otvorena vrata (ne u školi) u NS Plattner, ima obaveštenje na sajtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Jun 15, 2019 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 17, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Jun 17, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Tracer manekeni Marko nje ispeglao majicu, ali zato pegla krivine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...