djuka015 109 Napisano Februar 7, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jes veci- al vise spakujem u njega kad idem na more nego li u kolima Krstareca brzina mi je od 120-140. Sve stoji na svom mestu iako Shad garantuje do 120. Starije kolege kazu - i do 180 bez problema!Hvala na savetuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Februar 8, 2019 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Radule85 je napisao: Imas na 64-oj stranici moje slike gde se vide 3p nosaci posebno - a posebno koferi SH36. Kupljeni kod Harisa-Brčko, izasli 760€(nosači +koferi). Top case mi je Sh58 koji se šteluje iznutra(m-L-xL). Izuzetni! Na nekoj od stranica imaju i moje slike (iste kao kolegine naravno) samo sto je mene SH36 sa #p nosacima, nosac top case sa SH 58x i ceash bar givi sve zajedno kostalo 1300 KM (660e) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Februar 8, 2019 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, djuka015 je napisao: Kolega sad vidim da si iz Prijedora meni veoma dragog grada Sent from my iPhone using Tapatalk Uvijek na usluzi da opravdam Potkozarje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Februar 8, 2019 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Radule85 je napisao: Jes veci- al vise spakujem u njega kad idem na more nego li u kolima Krstareca brzina mi je od 120-140. Sve stoji na svom mestu iako Shad garantuje do 120. Starije kolege kazu - i do 180 bez problema! Ja sam peglao 160, 170 sa ful setom i nije nista mrdalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Februar 8, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uvijek na usluzi da opravdam Potkozarje Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Felipe 24 Napisano Februar 10, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jedna zanimljiva fotografija sa danasnje voznje 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Felipe 24 Napisano Februar 14, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dan zaljubljenih i tako to uz odlicno vino sa njene leve strane hahahaha 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Februar 16, 2019 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prvi put vozio sa velikim zadnjim koferom. Do 140 Km/h nikakvih problema, kao da ga i nema. Na 160 Km/h pri blagom bocnom vetru osecam na stopalima blage vibracije, ostatak motora je i dalje miran. Preko 180 Km/h vec se osecaju vibracije i na repu. Volan je miran sve vreme, tu nema problema. Prilikom voznje na svim tim brzinama i vecim, bez velikog zadnjeg kofera ili sa bocnim koferima, nema ni najmanjih vibracija. Tako da definitivno ima uticaja zadnji veliki kofer, ali pri brzinama koje su iznad zakonom dozvoljene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Februar 25, 2019 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Smem li da kompresor (12v/10A, 120W) direktno povezem na akumulator? Naravno samo u slucaju probusene gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Februar 25, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Da...smes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Februar 25, 2019 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Mart 3, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li se organizovati neko druzenje ili voznja ponosnih vlasnika Tracera?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Mart 3, 2019 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Zakazi vreme, mesto i rutu. Pa ko moze neka se prikljuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Mart 3, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zakazi vreme, mesto i rutu. Pa ko moze neka se prikljuci. Zamolio bih nekog od iskusnijih kolega posto sam nov u svemu,al imam zelju da naucimSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Mart 4, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor je još mesec dana u garantnom roku. Da li je bilo do sada nekih fabričkih opoziva? Pitam jer mene niko nije od servisera obaveštavao, a redovno sam radio servise. Ima li neko nekakve informacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Mart 4, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bas da su zvali, ali mozes da zamenis zadnji amortizer zbog rdje, bocne plastike zbog pucanja prilikom natezanja sedista i nosace volana isto zbog rdjanja nekih srafova. To je sto znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Mart 4, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Marko tracer said: Pa nije bas da su zvali, ali mozes da zamenis zadnji amortizer zbog rdje, bocne plastike zbog pucanja prilikom natezanja sedista i nosace volana isto zbog rdjanja nekih srafova. To je sto znam. Na Tracer 2016. je vec postavljen aluminijski amortizer i redizajnirane plastike repa, a nosace upravljaca moze provjeriti po broju sasije (besplatna je zamjena). Toplo preporucujem da se to provjeri, jer nije problem u koroziranju, vec u mogucnosti odvijanja navedenih sarafa (brezona), sto moze prouzrociti da se upravljac odvoji od gornjeg trokuta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Mart 5, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad niko nece...moram ja PRVA GRUPNA TRACER VOZNJA - DRUZENJE (radna verzija) Datum: Subota 20. April 2019 Ukoliko bi vreme bilo lose i/ili vecini zbog obaveza odgovara, alternativa bi bila Nedelja 21. April Mesto polaska: Benzinska pumpa Petrol Cukarica GPS 44.784367, 20.411280 Vreme polaska: 08:30 Ukoliko neko dolazi sa vece udaljenosti moguce pomeranje polaska za 30-60 min. a ako neko dolazi sa jos vece udaljenosti, moze doci dan ranije i prespavati kod mene (max 4 osobe po sistemu ko se pre javi). Ruta: Beograd-Obrenovac-Valjevo (dorucak)-Pasina Ravan- Bajina Basta (tocenje goriva)-Kremna-Mokra Gora (rucak). Povratak bi bio preko Divcibara. Mokra Gora izabrana, pored ostalog, da bi se tu eventualno druzili sa prijateljima iz Republike Srpske. Ukoliko se niko od njih ne prijavi i/ili Vam je dnevna kilometraza prevelika, vozili bi skracenu varijantu do Bajine Baste (sa eventualnim penjanjem na Taru). Ako se neko vozi sa prijateljima (drugi motori), naravno da mogu da se pridruze (ali barem da potpisu izjavu da obozavaju tracera ), ali bi bila preporuka da to ne budu motori ispod...recimo 35kw. Molio bih prijatelje koji u pauzama voznje konzumiraju alkohol, da potraze neku drugu voznju...grupu...etc. Dalja komunikacija moguca i preko facebook grupe YAMAHA Tracer Srbija, kao i viber grupe Yamaha Tracer Srbija. Izvol'te: Boban Matic 063 266 606 skiboban@gmail.com 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Mart 5, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad niko nece...moram ja PRVA GRUPNA TRACER VOZNJA - DRUZENJE (radna verzija)Datum: Subota 20. April 2019 Ukoliko bi vreme bilo lose i/ili vecini zbog obaveza odgovara, alternativa bi bila Nedelja 21. AprilMesto polaska: Benzinska pumpa Petrol Cukarica GPS 44.784367, 20.411280Vreme polaska: 08:30 Ukoliko neko dolazi sa vece udaljenosti moguce pomeranje polaska za 30-60 min. a ako neko dolazi sa jos vece udaljenosti, moze doci dan ranije i prespavati kod mene (max 4 osobe po sistemu ko se pre javi).Ruta: Beograd-Obrenovac-Valjevo (dorucak)-Pasina Ravan- Bajina Basta (tocenje goriva)-Kremna-Mokra Gora (rucak). Povratak bi bio preko Divcibara. Mokra Gora izabrana, pored ostalog, da bi se tu eventualno druzili sa prijateljima iz Republike Srpske. Ukoliko se niko od njih ne prijavi i/ili Vam je dnevna kilometraza prevelika, vozili bi skracenu varijantu do Bajine Baste (sa eventualnim penjanjem na Taru). Ako se neko vozi sa prijateljima (drugi motori), naravno da mogu da se pridruze (ali barem da potpisu izjavu da obozavaju tracera ), ali bi bila preporuka da to ne budu motori ispod...recimo 35kw. Molio bih prijatelje koji u pauzama voznje konzumiraju alkohol, da potraze neku drugu voznju...grupu...etc. Dalja komunikacija moguca i preko facebook grupe YAMAHA Tracer Srbija, kao i viber grupe Yamaha Tracer Srbija. Izvol'te: Boban Matic 063 266 606 skiboban@gmail.comOdlicna ruta,ja sam za Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Mart 5, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ruta,ja sam za Sent from my iPhone using TapatalkTu sam, moze Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Mart 5, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad niko nece...moram ja PRVA GRUPNA TRACER VOZNJA - DRUZENJE (radna verzija)Datum: Subota 20. April 2019 Ukoliko bi vreme bilo lose i/ili vecini zbog obaveza odgovara, alternativa bi bila Nedelja 21. AprilMesto polaska: Benzinska pumpa Petrol Cukarica GPS 44.784367, 20.411280Vreme polaska: 08:30 Ukoliko neko dolazi sa vece udaljenosti moguce pomeranje polaska za 30-60 min. a ako neko dolazi sa jos vece udaljenosti, moze doci dan ranije i prespavati kod mene (max 4 osobe po sistemu ko se pre javi).Ruta: Beograd-Obrenovac-Valjevo (dorucak)-Pasina Ravan- Bajina Basta (tocenje goriva)-Kremna-Mokra Gora (rucak). Povratak bi bio preko Divcibara. Mokra Gora izabrana, pored ostalog, da bi se tu eventualno druzili sa prijateljima iz Republike Srpske. Ukoliko se niko od njih ne prijavi i/ili Vam je dnevna kilometraza prevelika, vozili bi skracenu varijantu do Bajine Baste (sa eventualnim penjanjem na Taru). Ako se neko vozi sa prijateljima (drugi motori), naravno da mogu da se pridruze (ali barem da potpisu izjavu da obozavaju tracera ), ali bi bila preporuka da to ne budu motori ispod...recimo 35kw. Molio bih prijatelje koji u pauzama voznje konzumiraju alkohol, da potraze neku drugu voznju...grupu...etc. Dalja komunikacija moguca i preko facebook grupe YAMAHA Tracer Srbija, kao i viber grupe Yamaha Tracer Srbija. Izvol'te: Boban Matic 063 266 606 skiboban@gmail.comJel moze neko da me ubaci u grupu na viberu? Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Mart 5, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja.....napravio sam obe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Mart 5, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja.....napravio sam obe.Moze li i mene?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Mart 5, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa posaljite brojeve telefona...negde moze i SMS na moj broj koji sam napisao..ali naglasite da je za grupu i ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Mart 6, 2019 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da izmeri duzinu slajdera od mesta gde se safi za ram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...