djolji 1272 Napisano Maj 25, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ima najava u temi o moto skupovima, organizuje MK Čivija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Maj 25, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Nosac navigacije Kappa... Cena 3000 din Jel ok ta cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 25, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan ja dajem 5 ako je polovan Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Maj 25, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Stefan Lone Wolf je napisao: ja dajem 5 ako je polovan Sent from my SM-G930F using Tapatalk Nov!!! Imam 30% popusta na komplet Kappa proizvode Na iznos preko 6000 din imam i povrat pdv :-) ( 2 komada izadju po oko 2800) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Maj 25, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Radule85 je napisao: Pozdrav Tracer-asi, novi ljubimac stigao iz Barela iz Nisa, Nimbus Grey-golac xD Imam jedno pitanje vezano za top case i bocne torbe, u pitanju je KAPPA 53 litre sa dva bocna od po 33 litre. E sad, mozda ispadne kombinacija za neke polovne-ali sam cuo da od modela 2016-2017 ne pasu na model 2018?? Ima li ko kakva iskustva? Sta mi je ciniti-zvao sam i moto-land, kazu nemamo jos uvek nosace za taj model. Cudno mi je da raspored nosaca nije isti Vredi li kupiti te polovne kofere-pa cekati nove nosace(sta ako ne budu pasent)?? Svaki komentar dobrodosao Cestitke za novu Igracku. Kako su najavljivali 2018 model je nesto duzi nego modeli ranije tako da nosaci ne mogu pasati. Ja bih isto kao kolega razmislio o Shad i Givi, pogotovo Shad jer ih imam a nosaci su neuporedivo ljepse rjeseni sa njihovim 3P sistemom. Mada je to stvar ukusa svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Maj 25, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Pirotehnicar said: Cestitke za novu Igracku. Kako su najavljivali 2018 model je nesto duzi nego modeli ranije tako da nosaci ne mogu pasati. Ja bih isto kao kolega razmislio o Shad i Givi, pogotovo Shad jer ih imam a nosaci su neuporedivo ljepse rjeseni sa njihovim 3P sistemom. Mada je to stvar ukusa svakako. Ok. Blizu sam odluke za Shad. A daj mi reci-preporuci, gde pogledati(nabaviti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Maj 25, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, DjoleLO said: Nov!!! Imam 30% popusta na komplet Kappa proizvode Na iznos preko 6000 din imam i povrat pdv :-) ( 2 komada izadju po oko 2800) :-) Gde imaš 30% leba ti!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Maj 25, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Blizu sam odluke za Shad. A daj mi reci-preporuci, gde pogledati(nabaviti)Shad u Srbiji radi Motoring, pogledaj na njihovom sajtu imaš cene kontakt itd. Ja isto imam SH36 bočne, kod njih kupio, montirali mi nosače tad i sve super usluga. Super sam zadovoljan evo već 30.000km sa njima Video sam na sajmu da su dobili SH35 koji su još atraktivniji model... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Maj 25, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Radule85 je napisao: Gde imaš 30% leba ti!?? Sbk Brcko Zastupnik Kawasakija, HJC, Kappa za BiH i ima nesto od Dainese I na sve to odbijes pdv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Maj 25, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, wiggin je napisao: Shad u Srbiji radi Motoring, pogledaj na njihovom sajtu imaš cene kontakt itd. Ja isto imam SH36 bočne, kod njih kupio, montirali mi nosače tad i sve super usluga. Super sam zadovoljan evo već 30.000km sa njima Video sam na sajmu da su dobili SH35 koji su još atraktivniji model... Ja sam kupio set Shad SH36 sa nosacima 3P naravno, i top case Shad SH58X sa nosacem u Zagrebu. Odradio povrat PDV i izaslo me bas povoljno. Uz to pazario i GIVI Crash Bar i sve zajedno nakon povrata me izaslo oko 650 Eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Jun 3, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Postavicu ovde jer je karakteristicna stvar, pa ako sam napravio gresku, neka me neko ispravi. Na moju veliku zalost, LED svetla koja sam kupio ne odgovaraju za novi model (2018.) Tracer-a, samo za 2015.-2017., pa ih zato prodajem. Mislim da neko od kolega sa foruma vec ima ovako nesto. Ovaj moj komplet je sa adapterom za migavce. Placen je 96€ (Dole cu postaviti link odakle sam kupio) + oko 3000 din carine i dodatnih troskova. Samo je otvorena kutija radi probe i sada slikanja. Prodajem komplet za 100 € ... https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F172844216166 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jun 3, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Šteta, ovo je za mene jedan od boljih upgrade-a za Tracer. Svratio sam do Plattner-a da pogledam novog Tracera i GT, konačno su genijalci popravili dve stvari koje mi od početka smetaju - sedište i vizir. Nažalost, nisu kompatibilni sa prethodnim modelima. I komande su malo drugačije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Jun 3, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda odlicno na motoru ! Bas mi je krivo sto ne odgovara. Deki i ja smo bas probali na ovom motoru kod njih u salonu, dok ja cekam da stigne moj ... Inace, ko ima Tracer-a sa plavim felnama, imam poklon za njega, stigla mi je jedna sitnica duplo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Jun 3, 2018 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sa plavim felnama, ali ako su kapice...vec imam plave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Jun 3, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Nisu kapice ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Jun 3, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je u pitanju ... Mali detalj, ali, lepo stoji ... Sacuvacu za vas do prvog vidjenja na nekoj voznji, nadam se uskoro ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Jun 3, 2018 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo, imas pice. Ali ja imam i to .....naci ce se neko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Jun 3, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam dobru volju ... Javice se neko sa plavim felnama vec ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Jun 3, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Tehnolog je napisao: Imao sam dobru volju ... Javice se neko sa plavim felnama vec ... To za sajlu kvacila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Jun 3, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Da, bas za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Jun 3, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Tehnolog je napisao: Da, bas za nju. Sivi Tracer, ali plave v- trec rucice... (nidje veze, ali tako stigao ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reppa 51 Napisano Jun 5, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan E,imam i ja plave felne,taman paše meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Jun 5, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Moze. Ceka te na prvom druzenju gde se sretnemo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Jun 7, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Sportski pozdrav sa Sitonije! Evo stigoh da ga probam na “duže”... Šta da vam kažem...Fenomenalan osećaj-snaga,laka upravljivost,stabilnost,potrošnja. Jedina mana(mada isti problem kod velikog broja motora) je što preko 150 oće telo da se odvoji od motora-jer vetar ubija. Moraću da probam sa nekim deflektorom da ublažim to(ako neko ima neko dobro resenje-dobro bi doslo). Pozdrav Tracer-aši ! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Jun 9, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan @Stefan Lone Wolf Je li dobro ocisceno? ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...