Pandur 2 Napisano Mart 25, 2015 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hocu na moj kineski skuter marke Sprint Baotian da nabacim malo snage... Da dobijem i na ubrzanju, ali i na krajnjoj brzini... Odlucio sam prvo da stavim kit od 80ccm, da li bih morao jos nesto da menjam ugradnjom kita?? Planiram i da stavim lakse rolnice, druge opruge kvacila i drugu centralnu oprugu, e sad me zanima gramaza rolnica, tvrdoca opruga i centralne opruge koja bi mi odgovarala, ako ima neko da je to radio, koju je kombinaciju stavljao a da je dobio i na ubrzanju i na krajnjoj brzini??? Svaki predlog za neku kombinaciju napisite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 25, 2015 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja godinama razmisljo-dodse nije skuter nego motor da stavim drugi lancanik,crko mi cdi ,stavio drugi i ide 65 umesto 45 u u svim brzinama i jaci i brzi ,kao potpuno drugi motor,probaj cdi ja moj nov platoo 470 dinara i sam stavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Mart 27, 2015 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Je li to 2t ili 4t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pandur 2 Napisano Mart 27, 2015 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ah, zaboravio sam da napisem jedan od najbitnijih delova, 4T je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...