celavii 13 Napisano Mart 23, 2015 U prolazu, 62 postova Motocikl: Suzuki Boulevard C90T Prijavi odgovor kao problematičan Merkam jedan BMW K1200GT 2003god. Trebaju mi iskustva vezana za ovaj motor. Nisam bas mnogo nasao o njemu na nasim forumima pa me zanima ako ga je neko vozio (popravljao) da kaze koju. Cena mu je relativno mala, pa ne znam u cemu je fora. Trazim inace putnu zivotinju. U obzir dolazi i fejzer 'iljadarka, a gledao sam i bandita 1200. BMW mi onako od svih izgleda najspremniji za put. Masina je potrebna iskljucivo za duge ture u dvoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 23, 2015 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuju motori ovog tipa, ajd dajte malo informacija Jesi li ovog video http://www.polovniautomobili.com/motori/5367915/bmw_k_1200_gt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
celavii 13 Napisano Mart 23, 2015 U prolazu, 62 postova Motocikl: Suzuki Boulevard C90T Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju ostalog i taj. Mada ih ima u svabiji u vrhunskom stanju za slicne pare. Na ovom mi se cini da je dekla masna, dal pishki ulje il nesto?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Mart 23, 2015 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Jako lep sporttouring. Uzeo ga dobar prijatelj prošle godine u početku 8. mjeseca, od prvog vlasnika sa tek oko 9 hiljada pređenih. Izgledao je kao da je tek izašao iz salona, Ferarri crvene boje, bez ijedne praskice, sa novim gumama, a originalne dobio za uspomenu. Bile su još za sezonu ili čak možda dve ali stare i original Michelin sa DOT od 2005 godine. Vozio ga je ne pune 3 mjesece i na kraju sezone ga prodao. Razlog: prejak motor. Imao je tvorničkih 130 i + konja. Jednostavno je bio prejak za njega i to mu previše smetalo, pa ga takvog kakvog je kupio i prodao. A prijašnji vlasnik je u kulanci BMW-a menjao pumpu od ABS. Te su navodno bile tvornička greška na nekim serijama i po broju šasije je i taj motor bio za zamjenu. To su kao jedine mane tog motora i svi koji čete ga uzeti vodite brigu o tome. Pumpa košta pravo bogastvo a polovnih skoro da i nema . A inače je po teh. karakteristikama isti kao RS. GT oznaka kod njega znači da je sa original BMW koferima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Mart 23, 2015 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem kako nekom moze motor da bude prejak ??? Odvrces gas koliko ti je potrebno i sam doziras snagu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 26, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja K1200LT, uvežen na ime kupca, potrebno mu je zameniti donju polustranicu...ako nekog interesuje? 064/4493629, nisam ga oglašavao, dok ga ne sredim...ako nekog zanima i takav možemo se dogovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...