ivanmatovic79 0 Napisano Mart 21, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: kladovo Motocikl: suzuki ts 125 r Prijavi odgovor kao problematičan MOZE LI ME NEKO,MOOLIM VAS,PRENETI PREPORUKE PROIZVODJACA ILI NEKA LICNA ISKUSTVA SUZUKI MODEDELOM TS 125 R 1992 GODISTE?KUPIO SAM SVOJ PRVI CROSS MOTOR I TREBALA BI MI POMOC OKO TOGA KOJE ULJE DA KORISTI ZA MESAVINU,MANJAC,KOCNICE.VOLEO BIH DA SVE TO ZAMENIM PRED MOJU PRVU SEZONU.UNAPRED SE ZAHVALJUJEM SVIMA KOJI BI DA MI IZADJU U SUSRET I ODGOVORE MI NA MOJA,MOZDA, POCETNICKA PITANJA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksit 3 Napisano Mart 22, 2015 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja u moj ts sam sipao Motorex u menjac a i njihov dvotaktol.Za kociono neznam nisam menjao. Predlozio bih ti i svecicu obavezno novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISTER_NO 1 Napisano Mart 30, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan A evo i moje zweri,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanmatovic79 0 Napisano April 5, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: kladovo Motocikl: suzuki ts 125 r Prijavi odgovor kao problematičan lepo izgleda nema sta.ja moju munju nikako da pustim u javnost.bice neka slika ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanmatovic79 0 Napisano April 5, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: kladovo Motocikl: suzuki ts 125 r Prijavi odgovor kao problematičan juce sam se vozio 50-tak km po petrovom selu.ludilooo.jedino sto mi je zasmetalo je neispravnost instrumental table.ne pokazuje mi temperaturu motora(NEMAM SENYOR TEMPERATURE),niti mi pokayuje predjenu kilometrayu(NEMAM SAJLUKAO NI CITAVU ONU MEHANIYACIJU U PREDNJEM TOCKU).TAKO DA NAGRADNO PITANJE GLASI:ZNATE LI GDE BI SVE TO, STO MI FALI I KVARI UGODJAJ, MOGAO DA KUPIM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksit 3 Napisano April 8, 2015 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan I meni ne radi pokazivac temperature. Javi ako nadjes negde da kupim i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISTER_NO 1 Napisano April 9, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Ebay Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksit 3 Napisano April 9, 2015 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sajla km sata ima na ebay ali termodavac nisam video da ima. Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanmatovic79 0 Napisano April 10, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: kladovo Motocikl: suzuki ts 125 r Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari.pogledacu onda na ebay-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...