vladags 131 Napisano Februar 3 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prošao sam i ja pre par meseci. Radi se al nešto mršavo. Koliko mi rekoše ljudi koji su tamo, ovo što sad rade su sanacije, proširenja, još se ne radi asfaltiranje, to tek dolazi na red, tako da se za sada prolazi, ali ima i šljunka na putu pa treba paziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Februar 8 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kakav je put R18 u Crnoj Gori, od Šavnika ka Kolašnu, ima li neka info od prošle god? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Februar 8 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Išao sam pre neku godinu. Od Šavnika je bio dobar do uspona preko Krnje Jele. Taj deo preko brda je bio uži i slabijeg kvaliteta, a posle kad se sidje sa brda opet solidan, ali sa dosta odrona. Skoro potpuno bez saobraćaja. U svakom slučaju nije za peglanje, ali je zanimljivo da se prodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5830 Napisano Februar 8 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, doktor said: Išao sam pre neku godinu. Od Šavnika je bio dobar do uspona preko Krnje Jele. Taj deo preko brda je bio uži i slabijeg kvaliteta, a posle kad se sidje sa brda opet solidan, ali sa dosta odrona. Skoro potpuno bez saobraćaja. U svakom slučaju nije za peglanje, ali je zanimljivo da se prodje. Obratite paznju na sarplaninca koji otprilike na sredini te deonice jurca za vozilima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Februar 8 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, doktor je napisao: Išao sam pre neku godinu. Od Šavnika je bio dobar do uspona preko Krnje Jele. Taj deo preko brda je bio uži i slabijeg kvaliteta, a posle kad se sidje sa brda opet solidan, ali sa dosta odrona. Skoro potpuno bez saobraćaja. U svakom slučaju nije za peglanje, ali je zanimljivo da se prodje. Jel ima negde da ti nisi prošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Februar 8 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg @doktor Pa doktorski.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Februar 8 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Išao sam pre neku godinu. Od Šavnika je bio dobar do uspona preko Krnje Jele. Taj deo preko brda je bio uži i slabijeg kvaliteta, a posle kad se sidje sa brda opet solidan, ali sa dosta odrona. Skoro potpuno bez saobraćaja. U svakom slučaju nije za peglanje, ali je zanimljivo da se prodje. Isti utisak....lepa priroda...kada se izađe iz Šavnika na par km je skretanje levo i ima putokaz ka spomeniku Vuku Stefanoviću Karadžiću...ima neka priča...Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Februar 8 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Petnjici spomen park Vuku Karadzicu - PCNEN WWW.PCNEN.COM U selu Petnjica u Drobnjacima nadomak Savnika, mjestu odakle poticu preci reformatora srpskog jezika Vuka Stefanovica Karadzica, svecano ce biti postavljeno spomen obiljezje i otvoren spomen park “Vukovi korijeni”. Spomen obiljezje postavlja Ogranak Vukove zaduzbine za durmitorske opstine, uz pomoc opstina Zabljak, Savnik i Pluzine, Vlade Crne Gore, bratstva Karadzica… Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 26 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko kvalitet puta od Vrnjačke banje prema A leksandrovcu pa gore prema Jarmu na Kopaoniku-Znači ne na Brus nego direkt ka Jarmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1228 Napisano Februar 27 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=OWgwWuZTeXI @sasa ns 1 Ovde imas opisanu deonicu od Brusa ka Jarmu. Na linku ispod videa ima mapa i objasnjenje. Pogledaj njihov kanal pa ces mozda naci i celu deonicu koja te interesuje. Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Februar 27 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @sasa ns 1 Deo od V. Banje do Goča je obnovljen kompletno pre neku godinu, ali je malo uži put. Posle sve do skretanja za Krivu reku je dobar. Nakon skretanja je uzak i malo lošiji u prvom delu, ali je kada se izađe gore dobar i sa odličnim pogledom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Mart 21 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko upoznat sa trasom od Sokobanje preko Ozrena do Malče?Je li asfalt celom dužinom i u kakvom je stanju? Ili ima i makadama? Poslato sa MAR-LX1A pomoću TapatokaEvo sličice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Mart 22 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre neku godinu sam išao delom tog puta i nastavio ovim što se vidi na slici br. 218. Osim dela kojim se iz Soko Banje penješ na Ozren, sve ostalo je bilo u baš lošem stanju, na momente bolje da je makadam. Nadam se da je do sada popravljen, jer je priroda veoma lepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
windofchange 21 Napisano Mart 22 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660Z Tenere, 1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko bio ovih dana na Tari? Kakvo je stanje gore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Mart 22 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre neku godinu sam išao delom tog puta i nastavio ovim što se vidi na slici br. 218. Osim dela kojim se iz Soko Banje penješ na Ozren, sve ostalo je bilo u baš lošem stanju, na momente bolje da je makadam. Nadam se da je do sada popravljen, jer je priroda veoma lepa.Hvala Doktore, pomislio sam da može biti da si prošao..Ova deonica bi trebala da bude deo duže rute, ako išta valja. Ali ako je u stanju kao što kažeš pokvariće mi uživanje.. Ajde južnjaci javite se, ima li skorijih iskustava? Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8382 Napisano Mart 28 4_tocka_i_karoserija, 1867 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Je l' zna neko kakvo je stanje na putu Foča - Šćepan polje? Znam da je loš put, nego su najavljivali neke radove, pa ne znam ni da li su počeli, pa ako jesu da li se gubi neko vreme u prolasku, i tako... Planiram u julu da idem tuda, ali ako bih izgubio neke sate, moraće da ostane za drugu priliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5830 Napisano Mart 28 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude kisni dan , bolje zaobidji. Neobradjeni plafoni tunela i cesti odroni na CG strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1003 Napisano Mart 28 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ides motorom, obavezno zaobici, goru deonicu nisam vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8382 Napisano Mart 28 4_tocka_i_karoserija, 1867 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, slave74 je napisao: Ako bude kisni dan , bolje zaobidji. Neobradjeni plafoni tunela i cesti odroni na CG strani. Nisam znao za problematiku, zanimljivo, hvala. pre 13 minuta, mickeyZ je napisao: Ako ides motorom, obavezno zaobici, goru deonicu nisam vozio Ja ne vozim motor Znam da je očajan put, samo ne znam da li su neki radovi u toku koji mogu da me dodatno uspore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5830 Napisano Mart 28 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tuneli su horor. Isao autom, bila kisa. Opada sa plafona stenje. Na asfaltu ispod mogu se videti oziljci od tih odrona. Porodicu kad vozis , ko na iglama. Inace je lepo, brana Mratinje jako interesantna. Veliki poduhvat pogotovo u to vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1003 Napisano Mart 28 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, zaludan je napisao: Ja ne vozim motor Znam da je očajan put, samo ne znam da li su neki radovi u toku koji mogu da me dodatno uspore. Znam da ne vozis, pokusao sam da te "preobratim" diskretno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Mart 29 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Kojim putem je bolje ići od Goča jezero Selište do Vrnjačke banje, preko Stanišnica (put 209,208) ili put 411? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Mart 29 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Je l' zna neko kakvo je stanje na putu Foča - Šćepan polje? Znam da je loš put, nego su najavljivali neke radove, pa ne znam ni da li su počeli, pa ako jesu da li se gubi neko vreme u prolasku, i tako... Planiram u julu da idem tuda, ali ako bih izgubio neke sate, moraće da ostane za drugu priliku.Sad u februaru išao tuda. Počeli da rade od Foče i možda jednu trećinu su sredili, ostalo još dve trećine isto kao i ranije. Ali msm da je to motorom ok, jest loše ali zato kad predjes u Cg odlično je. I taj kanjon Pive je vrhunski a i put je odličan. I dalje od Pluzina ka Nikšiću odlično, samo vatra.Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Mart 29 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, djolji je napisao: Kojim putem je bolje ići od Goča jezero Selište do Vrnjačke banje, preko Stanišnica (put 209,208) ili put 411? 208 - nov asfalt, za svaku preporuku ali nije za peglanje i često ima rizle, pogotovo po krivinama 411 - ako je to taj kojim sam ja prošao prošle godine, sasvim je ok za vožnju, stari jugoslovenski asfalt nije prva klasa ali je super za vožnju i ima lepih serpentina i priroda je vrh 209 - za svaku preporuku, priroda je fantastična a put je dobar, prvi deo od Goča može i da se pegla a drugi deo je baš za uživanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8382 Napisano Mart 29 4_tocka_i_karoserija, 1867 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Nole Bg je napisao: Sad u februaru išao tuda. Počeli da rade od Foče i možda jednu trećinu su sredili, ostalo još dve trećine isto kao i ranije. Ali msm da je to motorom ok, jest loše ali zato kad predjes u Cg odlično je. I taj kanjon Pive je vrhunski a i put je odličan. I dalje od Pluzina ka Nikšiću odlično, samo vatra. Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Nema zastoja zbog radova? Ono, kao zatvore na neko vreme ili sl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...