DaNiro 50 Napisano Mart 17, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da li je dupla tema, prelistavao sam malo forum ali ne videh temu za ovaj model. Imam dosta srece da budem vlasnik ove zveri i mogu reci da za ovo malo vremena koliko ga posedujem da sam prezadovoljan. Volim dvocilindrase i kako vuku i zvuk koji daju, pogotovo kad se doda neki vanserijski izduv. Moj ima ful Akrapovic izduv. Treba mu odraditi par kozmetickih zahvata ali je sve jedno jedan od najlepsih nejkeda po meni. A ovo je moj primerak... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 18, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Batice,motorin je fenomenalan,bas bas.Ali jos je fenomenalnije,to sto mozes da ga vozis 365 dana godisnje.EEEEEE...milina.I mogao bi da nas castis sa po jos kojom slickom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Mart 18, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Kamo srece da moze da se vozi cele godine, 4 meseca tokom leta ne moze napolje da se izadje od vrucine i vlage, temperature idu i do 60 stepeni, a hlada naravno nigde nema.U svakom slucaju tu je ostatak godine. Kad budem imao vremena oticicu do obliznje planine pa cu tamo ispucati par fotki, bice lepsi prizor nego ova pustinjetina gde zivim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 18, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan eeeh vama smeta toplota, nama hladnoca... jebeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Mart 18, 2015 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Neko voli pesak neko travu ali nije nam sve to nepoznato... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Mart 18, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Lepsa trava nego pesak Inace, dok sam tu, sredjujem ga sada, menjam migavce, skidam ovu odvratnu plastiku sa repa izmedju ostalog i retrovizori trebaju da se srede. Problem sa njima mi je ona guma koja pokriva nosac retrovizora, osusila se od vrucine ovamo i pukla (vidi se na slici ispod). Hocu da je zamenim pa bih hteo da uzmem to u Srbiji , kad budem dolazio za par nedelja, jer ovde na bliskom istoku su cene uzasno visoke sto se tih stvari tice. Jel moze neko od KTMovaca da mi preporuci neku radnju ili servis u Beogradu gde moze takav neki deo da se uzme. Takodje preporucite neke radnje gde mogu da nabavim male LED migavce, tail tidy itd... Unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Mart 18, 2015 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ako će ti biti lakše guma nije stradala od vrućine, imam isti slučaj na SM690. Mislim da nema guma da se kupi posebno već ceo retrovizor, evo ti part numbers pa naruči preko interneta uključujući i druge delove koji te zanimaju: 61112040000 REVIEW MIRROR L/S 61112041000 REVIEW MIRROR R/S http://www.ktmpartsexpress.com/index.htm http://www.ktmtwins.com/ Igrom slučaja imam jedan par street retrovizora višak, verujem da odgovara za SD, ako te zanima pogledaj link http://www.moto-berza.com/polovni-motori/retrovizor-rizoma-tomok-replik-oglas-109409/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Mart 19, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Mart 19, 2015 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor, ne znam zašto ti smeta poklopac, meni se dopada. Možda zato što mi je R varijanta omiljena. Inače, koliko koštaju motori u Dubaiju, jeftiniji ili skuplji nego kod nas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 19, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima kako S.Duke izdrzava tu vrucinu po gradskoj voznji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Mart 19, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan @ Carlos: Ne smeta mi poklopac, on mi se zapravo svidja i ne skidam ga, smeta mi nosac tablice koji je ogroman. Plan mi je da uzmem stop svetlo sa integrisanim migavcima da bih se otarasio postojecih i da nadjem/ napravim neki najmanji moguci nosac za tablicu koji nece da strci nazad ko ovaj fabricki. @rboban: Ovamo je gradska voznja ko voznja na autoputu, vecina puteva u Dubaiju (ili bar onih koje ja koristim) su autoputevi sa 4 do 8 traka u jednom pravcu a ogranicenje je 120km/h (do 140 tolerisu radari)na vecim a onim manjim 70 - 90km/h. Mada zbog ocajnih vozaca ovamo (90% Indijci i Pakistanci) izbegavam da idem bas u grad. Ima par kanjona i planinskih puteva gde moze da se vozi sa uzivanjem. Blizu gajbe mi je i pista, samo jos nisam imao hrabrosti da sebi priustim tu ekskurziju. EDIT: Carlos, motori su u odnosu na cene po kojima se prodaju automobili skuplji. Ne vozi mnogo ljudi ovamo, manja je zajednica pa i nisu preterano popularni. Ali kako kazu, merak nema cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano April 19, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan SuperDuke je dobio mali fejs lift, zamenjeni su stari retrovizori i prednji migavci, pa sad po mom misljenju izgleda malo bolje nego ranije. Pre: i posle: Ako nekog zanima, migavci su Lampa, ne znam tacno koji model, jurio sam isti oblik kao oridjidji samo manji i LED. Ovo mi se savrseno uklopilo. Retrovizori su Vicma, model E227 aluminijumski, plasticne sam izbegavao zbog jakog sunca ovamo. Za blisku buducnost planovi su da se sredi rep nekim malim nosacem tablice i novim stop svetlom sa integrisanim migavcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Maj 28, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda sam jedini koga zanima Super Duke ovde. Moj dobio novi apgrejd, rep je konacno sredjen, Srecom ovamo kod nas ne mare mnogo o tome gde se nalazi tablica na motoru pa sam mogao da je nasrafim na stitnik lanca. Zamenjeno je staro stop svetlo novim LED koje ima integrisane migavce. Sad rep izgleda mnogo cistije i Akra izduv dolazi do izrazaja. Vase misljenje uvek dobrodoslo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 30, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima koje su cene godišnje registracije sa osiguranjem u UAE? Benzin znam da je džabe, skoro sam bio u Abu Dhabiju...to mi se jedino svidelo od cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Jun 30, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koje osiguranje uzimas, to najvise kosta a registracija je uvek ista, nezavisno od kubikaze. Naplacuju taksu samo za tehnicki i papirologiju koju ti obave. Ja sam uzeo 3rd party osiguranje, tj. ono kad nekog osinem na putu ne daj boze da mu moji srede auto ili ako neko mene onda njegovi meni sredjuju motor. To je jeftinija varijanta i osiguranje sa svim taksama registracije i tehnickog me iznosi oko 300 evra godisnje. Ne znam koje su cene u Srbiji sada ali mislim da nije velika razlika. Ful osiguranje bi me izaslo negde oko 500 - 600 evra u zavisnosti od osiguravajuce kuce. Gorivo je naravno nista, jedan i po dirham po litru sto je oko 45 dinara. Ovo ti je konkretno u Dubaiju, za ostale Emirate ne znam, al kapiram da je jeftinije mozda cak jer smo mi i Abu Dabi najskuplji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 30, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan 1eur je oko 4 dirhama...bar je taj kurs bio u martu, jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Jul 1, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan da to je taj kurs. Mada u poslednje vreme evro dosta varira u odnosu na dirham. Oko nove godine je bio 5 dirhama i od tad je u padu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Jul 28, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa jutrosnje voznjice sa ortakom u 6 ujutru dok je jos samo 36 stepeni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko85 0 Napisano Avgust 6, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Podgorica Motocikl: KTM 990 SuperDuke Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci.... imam problem sa mojim SuperDukom sam od sebe dobija turazu i drzi je na 4000h/obm kako na leru tako i u brzini dok se vozi, ne pali nikakvu lampicu na tabli, kad se ugasi i ponovo startuje kratko vrijeme radi normalno onda sve po starom, da li neko zna o cemu se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan brutalan ti je motor! izgleda fenomenalno! i naravno dobar izbor za akrapovica ako hoces da menjas retrovizore, pogledaj ovde nesto, mozda dobijes inspiraciju http://www.rizoma.com/street/ktm/ktm-990-super-duke-990-super-duke-2005-07/en ja koristim SPY R i prezadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Septembar 6, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali na zalost tak Sduke je od pre mesec dana na otpadu posle saobracajke... U svako slucaju od sledece godine verovatno postanemo kolege jer planiram Streetfighter-a 848 ako bude sve po planu Inace tvoj Monster objasnio! Cestitke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 6, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali na zalost tak Sduke je od pre mesec dana na otpadu posle saobracajke... U svako slucaju od sledece godine verovatno postanemo kolege jer planiram Streetfighter-a 848 ako bude sve po planu Inace tvoj Monster objasnio! Cestitke! Uf zao mi je da cujem! Nadam se da je sve ok da nije bilo povredjenih. Ali kako pises mislim da je sve ok cool za ducati, streetfighter prava hooligan machine bas kao i bivsi sduke tako da ce da ti legne fino probaj monster 1200s ako vec nisi mozda se predomislis i pazi kad kupis ducati bice MOD time Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Octobar 3, 2017 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stojao na oglasima neko vreme.Prelep motor:) Razmisljam da predjem sa yz na tako nesto.Sve vise me privlace ovakvi motori u zadnje vreme.Manje cimanja nego na krosevima,manje sarafanja plus vise voznje.Al tu je opasnost koju nosi saobracaj.Vasa misljenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Avgust 9, 2018 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo jedno mogu da ti kazem, UZIMAJ! LC8 je odlican motor, wheelie monster, pogotovo 990 nema nikakve elektronske dadilje pa je sve u zglobu. Maksimalna brzina mu je mala, 210 u najboljem slucaju ali je za serpentine dusu dao, obrtni moment mu je ogroman i uzivanje ga je voziti. Ja sam sa njega presao na 1290R , korak iznad. Zaljubljen sam u to sto nude. Ako gledas opasnost koju saobracaj nosi onda bolje da ne vozis... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SD990 4 Napisano Februar 13, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Eindhoven Motocikl: KTM Superduke 990 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se upisem. Ovo je moj SuperDuke 990 :))) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...