BRACO 3328 Napisano Mart 13, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo, obicno svi se fotkaju na toj drvenoj platformi, jel mnogo strmo dole, zasto niko ne sidje do vode(Meandri Uvca)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2159 Napisano Mart 13, 2015 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na samoj ''Molitvi'' i bližoj okolini je previše strmo za silazak do vode. Silazili smo ranije na vodu (Golija enduro 2011.) negde na samom početku jezera, gledano iz pravca Sjenice. Tamo je kamp, ima više kamp prikolica i ljubitelji prirode iz Sjenice , Ivanjice i ostatka Srbije tu dolaze na vikende , godišnje odmore, a pojedini tu provode i celo leto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Mart 13, 2015 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jager, Drvodelja, Misa-pei, Vlajko i ja pre par godina silazili, kupali se... Imao sam negde i nekih video zapisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Mart 13, 2015 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Meandri Uvca, vidikovac Molitva.... Procitao sam svaki put ispod svih slike. Mahinalno pogledam i procitam iako znam da pise isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja smo prošle godine išli motorima tamo a onda smo sa organizacijom Wild Serbia išli na kajaking turu Uvcem. Čamcima na naduvavanje smo išli 10-ak km do neke tačke. Onda smo izvukli čamce i popeli se do tog vidikovca Molitva. Uspon je trajao oko sat vremena (koliko se sećam, oko 3km). Ja sam hteo da izdušim ali je većina to podnela bez problema. Uglavnom, staza postoji ali je kozja. Posle smo obilazili i neke pećine u koje može da se uđe samo čamcem i još svašta nešto. Sve u svemu, fantastična priča za relativno male pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Mart 17, 2015 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan Lepe fotografije, i lepo se vi provozašte. Nego može li se do vidikovca Molitva kolima do gore? Negde u julu idem sa porodicom do Uvca pa se zapitah da li ćemo možda uspeti autom da se popnemo do gore, znam da je kozija staza u pitanju, ali da li možda postoji nekakav put do vidikovca sa druge strane? Da li možda znate, da li postoji turistički brod ili čamac koji vozi turiste u obilazak tih prelepih meandara reke Uvac? Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2159 Napisano Mart 17, 2015 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možete kolima bez ikakvih problema. Kada smo mi došli, mimoišli smo se sa grupom turista iz Češke, koji su došli sa 2 mini-busa (kombija). Za čamce ne znam, ali ću se potruditi da saznam, naš kolega Ruska je u kontaktu sa ljudima iz ovih krajeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Mart 17, 2015 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan Možete kolima bez ikakvih problema. Kada smo mi došli, mimoišli smo se sa grupom turista iz Češke, koji su došli sa 2 mini-busa. Za čamce ne znam, ali ću se potruditi da saznam, naš kolega Ruska je u kontaktu sa ljudima iz ovih krajeva. Odlično! Hvala mnogo na informaciji. Ako ikako saznaš nešto u vezi prevoza po reci, pusti poruku. Hvala i svaka čast na lepim fotografijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Mart 17, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ma prosto sam ocaran odlicne slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...