Zloca ZXR 102 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino mi filter za vazduh deluje koliko toliko realno, jer za mene je 30eur. Motul i filter za ulje me je kostao 50eur, a akumulator Varta 30eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovic000000 1 Napisano Mart 14, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: shadow 750 cs Prijavi odgovor kao problematičan Realno ili ne cene originala su takve. Jedno je pitanje u svemu ovom, da li vrede vise od ne-orginala? Ako taj original filter bilo vazduha ili ulja bolje preciscava ok, ili se placa samo ime. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da ti je jasno da se samo placa ime tj. etiketa i nista drugo... Koriscenje Hondinog ovlascenog servisa mogu da razumem jedino u slucaju trajanja garancije na motor pa odrzavas motor tamo da je ne bi izgubio, sve ostalo je po meni bespotrebno bacanje para. I ja sam kupio novu Hondu davne 2004 i imao nameru da odrzavam u ovlascenom. Tada je to bio Centar S. I odem na prvi servis posle 1000km... Posle toga me vise nisu videli... Kazem sebi tada "Jebes garanciju i sve ostalo pa ovi nisu normalni a ja nisam ovca za sisanje...", a motor evo i dan danas radi kao i prvog dana i koristim bas taj Motul i Hiflo koje si ti spomenuo! Poz 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2608 Napisano Mart 14, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Druže stavi ti original - HONDA je to, pusti nas mi hoćemo da uštedimo kupujući lošije aftermarket ulje i zato ja recimo loše spavam. Nije za džabe fabrika na to ulje stavila natpis Honda, jer je najbolje za Honda motore. A i filter zbog tog natpisa Honda vredi svaku paru. Ja sam recimo stavio Hiflo filter koji sam na sajmu platio, koliko se sećam, oko 800 din. pa sam sad u dilemi da ga menjam za onaj na kome piše Suzuki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovic000000 1 Napisano Mart 14, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: shadow 750 cs Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno, neces valjda ostaviti taj na kom ne pise Suzuki, kad ces spavati. Ok, hvala vam svima na odgovorima, pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...