rex 432 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Stigo novi ljubimac a sa njim i nove muke ,slatke naravno.elem potreban mi je navedeni manual kako bi razresio buket nadodatih kojekakvih zica i nekako lagano krenuo u dalje igranje.moze i za pare moze i za hvala.poruke ovde ili na mejl predragdobrijevic@yahoo.com. probao da skinem sa neta al sa brzinom skidanja neverujem da ce biti u ovom zivotu. unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Које је годиште? Или изабери сам овде >>>>> http://www.manualedereparatie.info/en/categorii/yamaha.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan hvala za link..pokazuje da mi treba 10sati.probam ako ne pukne net u medjuvremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan šalio sam se sa predhodnim pokušajem.em me izlude net em je skinuo sa nekom greškom pa nemogu da ga extrakujem.elem yamaha je 87good.ako neko ima slučajno u obe varijante može.i da trebami uputstvo za popravku ne servisna knjiga sa delovima.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Mart 10, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam to sto trazis.Provericu ujutru..Javljam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Скинуо сам ја . Цртежи и шеме Yamaha_FJ_1100_1200.pdf 10 Мб А упутство је 50 Мб . Yamaha_FJ_1100_1200_1984_1993_Manual_.pdf Покушај да скинеш Поздрав који интернет то користиш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan telenor bežični(bezvezni).mada mislim da je ovde a to je neka mala nedođija paralelno sa B.topolom nijedan ne bi usrečio.probam da skinem. hvala za trud i svakako ćemo sesti samo da počnem da se vozikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan još ču ispasti bezobrazan a nisam.probao da skinem trajalo sat vremena skinuo 30mb i onda je zakucao i ništa.hvala na rudu ali moram da zamolim ako neko ima neka pošalje na mejl jer ovde skidanje sa linka teško ostvarljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Бајша? Предпостављам Дај адресу на п.п. да ти пошаљем на цд-у. п.с. неби ти то скинуо ни са емајла Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Бајша? Предпостављам Дај адресу на п.п. да ти пошаљем на цд-у. п.с. неби ти то скинуо ни са емајла stigo disk.sad mogu da pocnem da se igram.hvala rodjeni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...