Guest DR.NO Napisano Februar 29, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko zna gde mogu da nadjem delove za yamahu yzf r1 99 god? Potrebni su mi auspuh,istrument tabla,i jos neke sitnice,unapred hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest DR.NO Napisano Mart 14, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko ne zna,gde mogu da nadjem delpove???!!! :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Mart 14, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kakav te auspuh interesuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest DR.NO Napisano Mart 15, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koji samo da je zatvoren.Ovaj sto imam sad je fabricki,ali neko mu je je... kevu pa se sad dere kao jarac!! Jel znas nekog ko ima i ostale delove za R1!?? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Mart 16, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I taj tvoj moze da se sredi bez vecih problema.Instr.tabla jedino preko e-baya.A koje su to sitnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Mart 16, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan mislim da si me zvao u vezi satova ako nisi javi se na pvt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas nekog preko da ti donese iz Italije pogledaj ovaj link imas dosta stvari idi kad ga otvoris na RICAMBI USATI pa Yamaha,pozzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...