mikica djuric 319 Napisano Mart 4, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ниједну вожњу у 2012 години нисам овековечио кроз путопис. Разлог познат, моја лењост. Све оно познато, данас не могу, сутра ћу и тако пролазе дани а и моторашки километри, остајући у запећку неког тамо компјутера. Пошто се нисам скроз провреднио да бих написао било који путопис са неких вожњи, реших да се мало извадим и обрадујем бар неким колажом слика и слова са својe прве овосезонске вожње уз помоћ мојих Ваљеваца и гостију из Пожаревца и Београда, Бобса и Богија, сјајним пријатељима и моторашима, кроз пределе ове наше прелепе Србије и околине мог љубљеног града Ваљева. Неки од нас су се први пут и видели и возили и упознали. Некако је свима било лепо и топло и интересантно. Сваки тренутак испоштован. Кад би овакви тренуци могли да се растегну и да трају мало више. На крају нам увек зафали уживанције зезанције.Није се нешто много планирало ово дружењeи возање. Дошло је онако спонтано, уз неко слово и реч преко ових савремених комуникационих средстава. Ја сам једва чекао да се скупимо. Био сам мало нестрпљив. Само да почне. Лепи дани се усталили. Ја и машина угланцани, спремни за почетак.Отварање сезоне. Долазак Богија и Бобса у Ваљево. Упознавање са Ваљевцима, дружење и неизбежно возање по околини Ваљева и Аранђеловца. Бобс није могао увожњу са нама јер је имао неких пословних обавеза. Остало се у Ваљеву два дана. Сви смо били срећни. Леп дан, почетак сезоне, рута сјајна. Машине уживале. Учесници су били Богии са Сузукијем др 800, Миша Сплинтер са Хондом Шедоу, Мишкец са Сузуки Интрудером, Жељко са БМВ 650 и ја са Кавасаки ен 500. Састанка у код Мишкеца у ''Багдад'' кафеу. Чекамо сви Богија.Кренули смо. Пролазимо кроз село Боговађу, где се налази истоимени манастир. Село је пуно азиланата, па смо у једном тренутку помислили да нисмо промашили државу. Излазимо на Ибарску магистралу.[/uПролазимо кроз село Дудовуцу и Брајковац, где срећемо Обрада са Харлијем. Правимо паузу да се сликамо и пушачи задовоље своје никотиске потребе.Стижемо у Аранђеловац и пењемо се на Букуљу. Поглед са Букуљског торња је потпуно нестваран и чудноватСад ми мало позирамо. Моторашко позерисање. Волимо да се сликамо, па шта. Висинско намештање испред објектива.Враћамо се на безбедније висине. Мало кафице, мало пивкана.Силазак са Букуље и крећемо према Гарашком језеру. Мала пауза и кратко разгледање.Кривинаримо до Белановице. Мало се више оштрио асвалт. Свраћамо и до цркве.Време је за повратак у Ваљево. Бобс је звршио свој посао, уморан и нестрпљиво нас очекује да му пренесемо утиске са вожње. Свраћамо код Мишиног познаника у етно село измећу Ваљева и Мионице на кафу.Долазимо на исто место одакле смо и кренули. Бобс је стигао и гладан и жедан вожње и дружења. Причало се и објашњавало о утисцима са данашњег возикања. Растали смо се и свак на своју страну. Бобс и Боги су преноћили у селу Петници па су следећи дан отишли у своје крајеве. Ја сам остао срећан и задовољан. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 4, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisi valjda u ovo doba otisao na posao?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Mart 4, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi valjda u ovo doba otisao na posao?? Ха! Ха! Јесам!!!! Овај други путопис сам поставио од куће. Решио сам онај проблем са кућним компом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...