mile fazer 4464 Napisano Mart 14, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Saša ako nije kasno možeš kod mene na prvo nocenje, kolopa i pice standardno pride. mob. 098 172 5830. ako me prođeš sve najbolje na putu a da ce sve biti ok. ne sumljam. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 14, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Saša ako nije kasno možeš kod mene na prvo nocenje, kolopa i pice standardno pride. mob. 098 172 5830. ako me prođeš sve najbolje na putu a da ce sve biti ok. ne sumljam. Druže,još uvek imam tvoj broj. Prvo noćenje mi je u Grosuplju zbog nekih pregovora sa lokalnim dilerom BMW-a. A obećao sam Pavletu(Nemo) jedno kratko druženje. Računaj kao da sam bio,samo još poklon da donesem. Biće prilike i dana. HVALA! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Srecno, i pozdrav iz Bara , praticemo te na facebook. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 14, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Saša ako nije kasno možeš kod mene na prvo nocenje, kolopa i pice standardno pride. mob. 098 172 5830. ako me prođeš sve najbolje na putu a da ce sve biti ok. ne sumljam. Druže,još uvek imam tvoj broj. Prvo noćenje mi je u Grosuplju zbog nekih pregovora sa lokalnim dilerom BMW-a. A obećao sam Pavletu(Nemo) jedno kratko druženje. Računaj kao da sam bio,samo još poklon da donesem. Biće prilike i dana. HVALA!ok Saša, i dio mene kampira u Grosuplju. Motor mi je kod njih na popravku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 15, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ej lepo da se provedes i bez problema da se vratis... Sa nestrpljenjem se iscekuju izvestaji... Sa kojom mahinom ides? Nabaci koju sliku Srecan put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 15, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Danas završne pripreme. Idem na službeni put do četvrtka,pa sam morao motor u potpunosti da spremim za put. Ne baš u potpunosti,ali 90%. Montirane gume. Na našoj novoj montažerki. Balansiranje i provera svih bitnih elemenata. Željko pomaže u demontaži točka. Žarić montira štitnik kardana na Željkov(Usamljeni jahač) i moj motor. Štitnik kardana. Žarić napravio. I montirao. Odgovara za sve GS 1200 modele. Asistenti na delu. Neko radi,a neko se z. U subotu još završne pripreme i detalji. Ima još sitnica do polaska. Sve krupno je već urađeno,završeno i pripremljeno. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Mart 15, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pozuri sa povratkom sa sluzbenog puta pa da krenes vec jednom na ovaj vazniji put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Mart 15, 2015 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sviđaju mi se detaljne pripreme na tajnoj lokaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 16, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Pozuri sa povratkom sa sluzbenog puta pa da krenes vec jednom na ovaj vazniji put Hocu,ali ovakav sluzbeni put se ne odbacuje tako lako.Poslacu neku fotku narednih dana. Potpuna suprotnost od planiranog puta motorom. A opet,možda istrazivanje za neku voznju u godinama koje dolaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Mart 16, 2015 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepo su docarale fotografije pripreme. Jedino sto nisu docarale one divne Orade koje slomismo u slast.Vaske,hvala ti.Hvala Bogu! Tek kad vidis pripreme i kolicinu potrebnih sitnica, shvatis da ovakav put nije bas naivan.Ipak nije to Germanija pa mozes kako hoces. Meni ipak u svemu najlepse druzenje.U danasnje vreme posebno,neophodno ga je gajiti. Srecan put u Norvesku,za ovaj avanturstickiji,posebna cestitka. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 16, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo su docarale fotografije pripreme. Jedino sto nisu docarale one divne Orade koje slomismo u slast.Vaske,hvala ti.Hvala Bogu! Tek kad vidis pripreme i kolicinu potrebnih sitnica, shvatis da ovakav put nije bas naivan.Ipak nije to Germanija pa mozes kako hoces. Meni ipak u svemu najlepse druzenje.U danasnje vreme posebno,neophodno ga je gajiti. Srecan put u Norvesku,za ovaj avanturstickiji,posebna cestitka. Hvala! Ali ipak idem u Finsku. Norveška neki drugi put. Pozdrav iz Helsinkija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Mart 16, 2015 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Сале, срећан пут и све најбоље. Да се лепо проведеш и науживаш. Планирај када се вратиш да покренемо "случај" Рели 2015(16). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 17, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Сале, срећан пут и све најбоље. Да се лепо проведеш и науживаш. Планирај када се вратиш да покренемо "случај" Рели 2015(16). Hvala! Jedno po jedno. Bice dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Mart 17, 2015 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Eh sad i Ti,nije sija nego vrat.Kakve tu ima razlike,Norveska, Finska.Meni to isto,uredjeno,bogato,hladno,svemirski socijalni programi,prava ljudi i sve ono sto ni nasa deca nikada nece doziveti.Svakako oprosti za previd a znao sam da je Finlandija iz Finske.Eto kako Srbin preko vodke nauci o nekoj zemlji pa opet pogresi. Sve zato sto smo povrsni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 18, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Eh sad i Ti,nije sija nego vrat.Kakve tu ima razlike,Norveska, Finska.Meni to isto,uredjeno,bogato,hladno,svemirski socijalni programi,prava ljudi i sve ono sto ni nasa deca nikada nece doziveti.Svakako oprosti za previd a znao sam da je Finlandija iz Finske.Eto kako Srbin preko vodke nauci o nekoj zemlji pa opet pogresi. Sve zato sto smo povrsni. Fenomenalna zemlja! Prelepi pejzaži i savršena hrana. Vodka,uvek sam izbegavao da je pijem čistu,ali ovde FINLANDIA ima potpuno drugi šmek. Mnogo bolji. Preterujemo,uglavnom. Hladno ovde,ali standard! Jedina zamerka je da je sve ovde NEVEROVATNO skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 18, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad nikad ne bih rekao da je Kazablanka u Finskoj ...... pozdravi nam Bogarta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Mart 18, 2015 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobri Sale jedva čekam da kreneš i da nam se usput javiš sa slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 18, 2015 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma pogresno je skrenuo kod Albuquerque-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 18, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Trening vožnja u različitim uslovima A posle malo kupanje: Trening suprotan od uslova u Sahari. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Mart 18, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Trening vožnja u različitim uslovima A posle malo kupanje: Trening suprotan od uslova u Sahari. Što nisi stavio kapu, ipak izgleda da je prilično hladno :-) Pozdrav iz Podgorice! Vidimo se u nedelju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ortodox09 24 Napisano Mart 18, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera za poduhvat ceo poduhva, a Boga mi, i za službeni put. Jedva čekam da vidim slike i iskustva sa putovanja. Srećan i bezbedan put ti želim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 19, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da će posle prvog ulaska svaki sledeći biti lakši,ali sam grdno pogrešio. Puno saune,pa malo jezera. I tako 3 puta. Svaki put kada uđemu jezero,oduzmu mi se svi delovi tela. Da ne nabrajam. @Nemo Vidimo se u nedelju. @ortodox09 Ja uvek imam "čudna" službena putovanja. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Mart 20, 2015 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nedovoljno velika, ali bar na neki nacin podrska ovom ogromnom poduhvatu Sale, samo napred i srecno u osvajanju najtoplijeg kontinenta. Sto bi rekli oni simpaticni crtani likovi: "Hakuna matata". Uzdravlje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Mart 21, 2015 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Sale, srećno! Jedva čekam da čitam utiske i gledam fotke! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 21, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Sale, srećno! Jedva čekam da čitam utiske i gledam fotke! Od sutra počinje! Biće svega. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...