Caferacer67 2 Napisano Mart 2, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ptuj Motocikl: Kawasaki VN 900 Bagger Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi...zanima me, da li neko radi blatobrane...treba mi za Kawasaki VN 900 custom ali ja bi volio napraviti od njega "baggera"..... Prednji točak mi je standardne veličine....ako ima neki majstor nek se javi:)).....isto tako tražim majstora za auspuh....nek se javi, ko ovo radi.... Pozdrav iz Slo, Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Mart 8, 2015 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Pravljenje blatobrana hand-made nije ni malo jednostavno, pogotovo za bager-motor. Ne znam od koliko cola ti je tocak, ali u tom fazonu blatobrani od starijih motocikala npr MZ 150/125 "televizor" ili NSU-pretis 175... Mogu ti dobro posluziti kao osnova za dalju doradu bez mnogo muke nadam se. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 8, 2015 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan ja sam od neki nsu iskoristio za zadnji gangsta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caferacer67 2 Napisano Mart 8, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ptuj Motocikl: Kawasaki VN 900 Bagger Prijavi odgovor kao problematičan @ mikamoto...jbg..imam dve leve ruke heheh...al pogledaču ako negde nešto nađem...hvala @ ZZ....daj pokaži neku fotku, da vidim kako izgleda.... hvala za odgovore...kad naučim staviču i fotke...ako prolazite navratite...da reknemo jednu...ili dve hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...