Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

Veliki pozdrav svima,preko preporuke se i ja uclani na vas forum pa se nadam da cemo se lepo druziti :)

a i da cu naci neke korisne stvari za mene

Trenutno nemam motor,vozio sam pre tri godine hondu nsr,a sada trazim da kupim Yamahu R6 stranca,oko 2004 godista

pa ako neko moze pomoci bilo bi lepo,vidimo se uskoro na nekom od predstojecih moto skupova

poz za sve

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 9 postova

Zovem se Vlada,i iz Bijeljine(Republika Srpska,za one koji ne znaju gde je)sam!Naravno hvala svima na dobrodoslici!Mada mozda i ne bi trebao da budem vas clan jer trenutno ne vozim nista,ali sam lud za motorima,ustvari za Yamahom,naravno time ne zelim da umanjim sve one koji voze druge marke :)Ovde sam preko preporuke od jednoga drugara,vrh je sajt,za sada sam nasao dosta korisnih stvari!Voleo bi ako bi mi neko od vas mogao pomoci da nadjem nekog dobrog,samim tim i povoljnog uvoznika motora,u blizini Bijeljine!Cuo sam da ih u Sapcu ima dosta,ali niko da da neku adresu ili broj pa da se cujem sa tim likovima.Jos jednom poz za sve

post-2937-12878994305501_thumb.jpg

• U prolazu, 9 postova

Naravno,ipak neki redosled ljubavi je Bog,roditelji,motor:) :) A,imao bih i par savjeta,prvo citao sam sinoc celo vece o onim nesrecama,i mozda neko moje misljenje da bi bilo dobro staviti i slike nesreca i ma koliko to bilo lose,i nezgodno za neciji stomak,dobro bi bilo da ljudi unapred znaju sa cime se srecu!Drugo ove teme de ljudi samo dodju i napisu kao pozdrav i nikada se vise ne jave,ja bih odmah ukinuo!I naravno sve ostalo je super i ima dosta dobrih i zanimljivih stvari

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja