Guest gordanmg Napisano Februar 29, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo misljenje o ovom motoru, mane kvaliteti itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj to da mi radis, kako sam ja bio zagrijan za ovaj motocikl (jos uvjek sam), preveo sam neke djelove testa ovog motocikla.Mislim d ga je ovdje covjek ubo ,,u sridu'' ,,Presavsi 2800 milja kroz zapadnu Evropu mogu vam reci: ako zelte srednje teski motocikl da prokrstarite Madjarsku ili da se probijate kroz saobracajni spic Deauville ce obaviti posao lagano – i nastavice da radi bez ogranicenja. Bez uzbudjenja, bez drame i sa nevjerovatnom lakocom voznje. To perfektan prvi touring motocikl za solo vozaca.'' ... ,,Zasto solo? Odgovor je jednostavan: malo prtljaznog prostora za dvoje ljudi na odmoru, osim ako ne uzivate u tome da istu odjecu nosite 6 dana'' ... ,,Veliko pitanje, da li je velicina bitna? Da, drage moje dame apsolutno ste u pravu... a ovdje ne pricamo samo o velicini prtljaznog prostora. Kada se dodje do snage Deauville-ov 647 ccm V motor je malo preslab za motocikl ovako tezak motocikl. Cinjenica je da je suva tezina 228 kg. Za ime boga to je teze nego Guzzi V11 ili Kawasaki ZX-12R.'' ... ,,Sa niskim sjedistem i laganim kvacilom Deauville briljira u voznji gradom. Snaga se isporucuje ravnomjerno sve do crvenog podrucija na 7000 obrtaja. Nema iznenadjenja.'' ... ,,Motor ne izgleda tako, ali to je jedna od najbolje stvorenih touring masina'' ... ,,Hod rucke prednje kocnice je nesto duzi, ali za touring motocikl Deauville koci dovoljno dobro za umjerene vozace koji se vole i zabaviti na krividavim sumskim putevima. Odstojanje od tla je dovoljno veliko – bar kada je samo vozac na motociklu.'' ... ,,Najvise me iznenadilo prdvidiva i postojana stabilnost motocikla. Ocekivao bih da ce da se ljulja natovaren prtljagom ili da ce se prednja vilica izduziti do limita. Ali motocikl ima savrsen balas snage i tezine, plus precizan upravljac, sto vam dozvaljava da vozacima supersportckih motocikala zadate muke, bar prvih 200 metara'' ... ,,Pretke Honde NT 650 V Deauville mozemo naci u Hondi CX 500 vodeno hladjenom V motoru sa kardanskim prenosom i proizvodnjom od kasnih '70-ih do kasnih '80-ih. Ovo je bila masina koja je zadovoljavala vecinu vozaca koji su vozili tokom cijele godine i prevaljivali ogroman broj kilometara. Nastavljeno je sa modelom NTV 600 koji je ubrzo narastao na 650 ccm, jos jedan V-twin motor koji je kao i CX500 postao masina koju su birali profesinalni vozaci. Honda NT 650 V Deauville je zapravo NTV 650 – dokazan motocikl – sa oklopom i integrisanim bocnim koferima.'' ... ,,Na prvi pogled mozete je pomjesati sa Pan Europeanom. Na mnogo nacina to i jeste mladji brat Pan Europeana, pola motora i pola cijene.'' ... Tehnicki podaci: zapremina motora: 647 ccm koncepcija: V2 snaga: 56 KS pri: 7750 obrtni moment: 55 Nm pri: 6250 napajanje: 2 Keihin karburatora, 36mm hod prednjeg vesanja: 115 mm hod zadnjeg vesanja: 120 mm medjuosovinski razmak: 1475 mm visina sjedista: 814 mm tezina vozila spremnog za voznju: 248 kg maksimalno dozvoljena tezina: 440 kg rezervoar za gorivo: 19 l max. brzina: 185 km/h ubrzanje do 100 km/h: 6,2 s prosjecna potrosnja: 5,4 l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 29, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti majci za odgovor!!!!! Sve si u fullu objasnio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...