EnduroMan:) 1 Napisano Februar 27, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Zupa-Donji Vratari Motocikl: Tomos BT e90 :3 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, nov sam ovde tako da cu imati dosta pitanja u vezi nekih motora. Imam samo 15god, i trenutno imam Tomosa BT e90, u planu je neki enduro 125cc. Cesto sam nailazio na ovaj forum, gledao postove i teme, i video da ima dosta dobrih clanova koji vole da pomazu kada treba, i resio da se pridruzim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Februar 27, 2015 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroMan:) 1 Napisano Februar 27, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Zupa-Donji Vratari Motocikl: Tomos BT e90 :3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...