Abi 1842 Napisano Avgust 7, 2015 Drug član, 1049 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Haha. Neka stoji, sada i ovde da ga doteram mi je kasno, kraj leta dok se vratim (a i nezgodno). Do sada sam prodao 3 motora, prvi koji su dosli odmah su ih i kupili. Ako nista, doteracu ga sledece godine i nastaviti da ga vozim ps Od nedelje sam kuci pa bih trebao biti do 23. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Avgust 7, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan ^ Ja sam napisao da nije bilo maltretiranja, sto i nije. A sto se tice "gazenja", naravno da sam davao gas na autoputu, ne maltretirao masinu, sta je tu cudno? Nisam siguran da sam razumeo tvoj post ps Imam utisak da sam stavio cenu 2500e+ da bih ga pre prodao, ovako ljudi misle da je nesto sjebano valjda. Sala je u pitanju, nisam nista lose mislio...Ako mi verujes da od kad sam video oglas nadam se neko cudu 2soma...Juce sam isao na Srebrno jezero i setih se kad sam prolazio pored Pozarevca da bi bilo lepo videti motor...al sta da te smaram kad nemam... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1842 Napisano Avgust 7, 2015 Drug član, 1049 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Sve je kul (y) Ako budes u ovim krajevima, javi se da popijemo pice, mozes i motor gledati, probati,.nevezano sa kupovinom . Ja bih trebao biti tu naredne dve nedelje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Avgust 7, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je f4i iz 2005 god platio 2700 e ....... Zato se motori kod nas ne prodaju, ne pljujem po oglasu ali svi stavljaju ne realne cene , izvini ne zelim da vredjam ali svi vlasnici svog konja hvale. A kad odu da kupuju drugi motor ..... e to je druga prica. Svako ima pravo da trazi odredjenu cenu ali stvar vredi onoliko koliko je neko spreman da plati ..... izvini jos jednom nista licno.... srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Avgust 7, 2015 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodaju se zato sto ljudi nemaju pare i zato sto bi svi da kupe dobar motor za male pare. Pa jbt cene nikad nize. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1842 Napisano Avgust 8, 2015 Drug član, 1049 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Zzoza, ne ljutim se, zasto bih. 2700e za 2005 u odlicnom stanju, neka je kupio, ako je tako to je onda super kupovina! Ali i 1 u 100. Moj drugar je kupio tako, pa je pola stvari morao da zameni plus sto je pogubio zivce jer u jednom trenutku samo sto nije ispalo da je i dignut. Inace ja sam od onih kupaca koji odu sa parama i kupe ako im se svidi, bez nekog cenkanja. Mislim da je vise nego fer cena naspram stanja (a i nekih drugih cena) a razlog je... da ne spominjem vise. Kome ne odgovara, apsolutno ne treba trositi ni sekundu na ovaj oglas. @Phenom, slazem se, primetio sam da su dosta nize cene nego ranije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Avgust 9, 2015 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Skroz ti je dobra cena za ovaj motor nemoj da pustas ni centa vise...ja sam moj prodao slupan i pokrpljen sa desne strane trebao da se farba za 2000e pre 4.meseca tako da.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1842 Napisano Avgust 9, 2015 Drug član, 1049 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je korektna, a sad, sta bude . Naravno, u ocima kupca uvek moze biti niza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Avgust 10, 2015 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Kupci bi ako moze za DZ.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 10, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Kupci uvek traze najbolje za svoje pare, a 20 evra si mogao da odvojiš i da staviš nalepnice tamo gde fale............. 1) izgledao bi mnogo lepše 2) Ne ostavlja utisak da te zanima stanje, jer (predpostavljam ko te ne poznaje) to povlači druge sumnje Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 10, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilke da vozim bas ovaj motor kod bivseg vlasnika, motor je u odlicnom stanju i sve prepopruke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1842 Napisano Avgust 10, 2015 Drug član, 1049 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan ^ Vlada iz Batocine @bikerboyz mozda bi i tada bilo skupo @Marko011 Bitna mi je masina. Kome je bitna nalepnica uvek je moze zalepiti. Ko sumnja, ne treba pogledati. Ne kapiram cemu tolika sumnja ili sta god. Koliko znam, jedino pauk poznaje motor. Cemu ta potreba, "e, skup je", "e, mutis ti ovde nesto" itd. Ja sam sve o motoru ispisao jos u prvom postu. Licno, kada u nesto mnogo sumnjam, to ili zaobidjem ili odem i pogledam da potvrdim ili odgonetnem sumnje. Jos jednom: Ko misli da je preskupo, da je uvaljivanje, da ja prodajem neku pricu ili sta god, neka preskoci ovaj oglas, pa to je barem najlakse? Ostali, mogu doci i pogledati. I kao sto sam napisao, ako je neko u ovim krajevima, rado cu popiti pice sa svakim i da mi neko kaze nemam lovu, ali bih voleo da ga pogledam, cujem, slobodno (dok sam ja ovde u Srb). Mozda ovo zvuci ovako ili onako, ali sam imao skoro situaciju kada sam ponudio neke stvari kod nas da prodam gde je moj jedini razlog bio, "hajde da ponudim i kod nas, radije bih prodao nasem coveku ako mu treba". Sve u svemu, ispalo je tako da sam se pokajao jer sam to uradio, poskidao oglase i naravno prodao van. Ajd, pozdrav ostalima hvala za sugestije i pozitivni vibe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Avgust 10, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio, niko o tebi i motoru ne misli ništa loše, sve su to bile neke dobronamerne primedbe da bi otklonio neku eventualnu sumnju u očima drugih koji ne poznaju ni tebe ni motor. Čisto u fazonu da si ga malo bolje upakovao bio bi primamljiviji. E sad o ceni ne diskutujem, svi mi kad nešto prodajemo gledamo da što više dobijemo, a kad kupujemo gledamo da prođemo što jeftinije, ali cena se sama usput uspostavi . Lep motor ! Sretna prodaja ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1842 Napisano Avgust 10, 2015 Drug član, 1049 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nadam se da nisam zvucao grubo ili uvredio nekoga , nego skoro sam imao ruzno iskustvo sa nekom prodajom, pa mozda i meni sve zvuci drugacije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1842 Napisano Januar 25, 2016 Drug član, 1049 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Moze se zatvoriti tema. Zelim novom vlasniku da se navoza sa njim i da ga sluzi kao i mene, sto verujem da hoce. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...