sashac 8204 Napisano Mart 3, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Shark S900 C model Ceed zazubice zazubice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Mart 14, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Probah danas Shoei Qwest, i slozio bih se sa Mrxfon i Zeljkamp: plitka je. Sto znaci da verovatno imamo slican oblik glave. Potom probah Arai Axces 2. E ona bi je bas legla. Ali cena sa pinlock-om je 400 EUR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Mart 20, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jedno pitanje...Sta je po vama best buy integralna kaciga do 200 evra? Napominjem da mi je sigurnost na prvom mestu, na drugom da ne bude bucna i trece, da ima suncani vizir? I ako neko ima informaciju gde kod nas moze da se nadje? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Mart 27, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ponovo Shoei Qwest i shvatio da je to prava kaciga za mene, te je pazarih u FC Moto. Prvi utisci su pozitivni. Jedino sto imam problema sa pinlock-om. Magli malo u dnu sa jedne strane. Da li ga ja to nisam dobro namestio ili je neki drugi problem u pitanju? Drugari jedno pitanje...Sta je po vama best buy integralna kaciga do 200 evra? Napominjem da mi je sigurnost na prvom mestu, na drugom da ne bude bucna i trece, da ima suncani vizir? I ako neko ima informaciju gde kod nas moze da se nadje? Pozdrav Ne bih mogao da ti kazem kolega. Ja sam trazio za te pare i nisam mogao da se odlucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13949 Napisano Mart 27, 2015 Ne silazi, 6038 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da mrdnes prstima pin lock kao da ga huras prema gore ili dole da legne malo bolje meni je to pomoglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Mart 28, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pomoglo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...