pecaross 14 Napisano Jun 17, 2019 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi pogledajte samo istorijat moto GP i sve ce vam biti jasno sta su dobri motori a sta losi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Jun 30, 2019 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Ćao, da li je neko imao problema sa točkićem za resetovanje kilometraže?Okreće mi na prazno sad, i mogu da ga izvučem napolje... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22170 Napisano Jul 1, 2019 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ventil dekla sa prozorima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Avgust 25, 2019 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Koje kocione plocice da stavim napred na bandita 600? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Januar 9, 2020 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zna li neko gde mogu da nabavim kapice za svecice za bandita? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 9, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari... Jest da je malko veći ˝brat˝ od pomenutog motora u naslovu teme, ali eto, da se i ja pohvalim (konačno) sa motorom koji mi je baš baš legao, a to je ovaj lepotan: Kupih ga u S varijanti, pa sam ga prebacio u N verziju. Sad vijam još neki vizir da mu nabacim i to je onda konačno sve što mi treba... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 9, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Predlažem adminima da promene naziv teme u Suzuki Bandit, i izbace ono 600. Jer ima dosta poštovalaca ovog motora u različitim kubikažama. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Januar 10, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari... Jest da je malko veći ˝brat˝ od pomenutog motora u naslovu teme, ali eto, da se i ja pohvalim (konačno) sa motorom koji mi je baš baš legao, a to je ovaj lepotan: Kupih ga u S varijanti, pa sam ga prebacio u N verziju. Sad vijam još neki vizir da mu nabacim i to je onda konačno sve što mi treba... Baš ti je lep motor.. puj, puj da ga ne ureknemNego, jesi negde gledao vizire, pošto i mene interesuju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16965 Napisano Januar 10, 2020 Integrisan, 5019 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje plocice koristite, organic, sinter, polu sinter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Mister Bob je napisao: Baš ti je lep motor.. puj, puj da ga ne ureknem Nego, jesi negde gledao vizire, pošto i mene interesuju? Hvala, kolega... Nisam još nešto ozbiljnije tražio vizir po netu... Trebalo bi da ih ima u Louisu, ona Puig varijanta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Motorcyclist je napisao: Koje plocice koristite, organic, sinter, polu sinter? Ja imam organic i napred i nazad, dobro koče, ali ću ja na proleće ipak napred staviti polusinter... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12812 Napisano Januar 10, 2020 Ne silazi, 7395 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav crni organic, samo sinter i to neki dobar. Jednom sam osetio kako je kada se pregreje kočnice i ostaneš bez iste i to na ER5 od 25kw... Nikad više organic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2578 Napisano Januar 10, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2642 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto sam samo za dobar sinter napred a pozadi stavim org jer zadnju i ne koristim. Skinuo fabričke pločice i video da mogu da teraju još bar jednu sezonu minimum. Sad mi služe kao rezerva na dužem putu ako zatreba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam organic i napred i nazad, dobro koče, ali ću ja na proleće ipak napred staviti polusinter...kume motor ti odlicno koci, nece da se pregreju nije to Alekre-ov tdm pa da ga saltas stalno al ako hoces ipak da stavis polu il sinter pogledaj prvo cene novih diskova prednjih u luisu. Nece odma al u najavi. Kad sam menjao plocice na sva tri diska su bile organic. Ja nastavio tradiciju. Ko sto se vidi ni ja ni predhodni vlasnici nismo imali probleme ni padove zbog plocica tj zbog kocnica. Doduse kod mene i kod prethodnog vlasnika je bilo preturanja u mestu zbog copave al plocice nisu nista krive za to.Sent from my motorola one action using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Kakav crni organic, samo sinter i to neki dobar. Jednom sam osetio kako je kada se pregreje kočnice i ostaneš bez iste i to na ER5 od 25kw... Nikad više organic.Er5 ima samo jedan disk napred i dobos pozadi, kad ne koristis obe onda oce da se pregreje prednja jer je vise napinjes. Vozio sam er5icu 4 sezone ako se secas.Sent from my motorola one action using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, stilgar je napisao: kume motor ti odlicno koci, nece da se pregreju nije to Alekre-ov tdm pa da ga saltas stalno al ako hoces ipak da stavis polu il sinter pogledaj prvo cene novih diskova prednjih u luisu. Nece odma al u najavi. Kad sam menjao plocice na sva tri diska su bile organic. Ja nastavio tradiciju. Ko sto se vidi ni ja ni predhodni vlasnici nismo imali probleme ni padove zbog plocica tj zbog kocnica. Doduse kod mene i kod prethodnog vlasnika je bilo preturanja u mestu zbog copave al plocice nisu nista krive za to. Sent from my motorola one action using Tapatalk Bandit 1200 je poprilično težak motor, lepo postiže ubrzanje. Shodno tome treba i da ima kočnice dovoljno dobre da zaustavi tu lokomotivu kada se zahukta... Samo iz tog razloga bih stavio polusinter. Neće se diskovi pojesti od polusintera. Organic su ok dok se ne dođe u situaciju da treba da se konstantno koči jačom silom (npr. neka veća nizbrdica), pa onda dolazi do pregrevanja pločica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Januar 10, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, WoodyRider said: Predlažem adminima da promene naziv teme u Suzuki Bandit, i izbace ono 600. Jer ima dosta poštovalaca ovog motora u različitim kubikažama. Podrzavam, ima dosta kolega sa 1200 a i nas sa 1250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16965 Napisano Januar 10, 2020 Integrisan, 5019 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok je organic u Vojvodini, za dalje vec hm.... Ja bih isto bar polusinter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12812 Napisano Januar 10, 2020 Ne silazi, 7395 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je vama sa tim diskovima? Pa niste ih stavili na glodalicu. Troše se, potrošni je materijal ali neće diskovi da se potroše tako brzo. Ne mora da se vozi agresivno, ali dovoljno je da budeš natovaren sa saputnikom na zahtevnom putu ili ne daj Bože da već zagrejane kočnice morate da "ubodete" i eto ti pregrejavanje. Vozite teške motore i tu mora sinter. Ko se voza lokalno, njemu može biti okej, ko putuje sa prtljagom i saputnikom neka ima na umu kako će da stane. To vam je to svidelo vam se ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Bandit 1200 je poprilično težak motor, lepo postiže ubrzanje. Shodno tome treba i da ima kočnice dovoljno dobre da zaustavi tu lokomotivu kada se zahukta... Samo iz tog razloga bih stavio polusinter. Neće se diskovi pojesti od polusintera. Organic su ok dok se ne dođe u situaciju da treba da se konstantno koči jačom silom (npr. neka veća nizbrdica), pa onda dolazi do pregrevanja pločica.oooo, pa ti se nisi jos naviko kume, ubacis u trecu na nizbrdici i bez gasa, znas kakvo kocenje motorom ima makina ihaj i malo doziras zadnjom ako te stra da ne pregrejes plocice prednje osim ako nisi naiso sa 200 kmh na nizbrdicu al i tad odvrnes gas i da ne verujes kako usporava. probaj jednom na pravcu.p.s. tvoj je motor kako hoces tako radi al ne bacaj pare Sent from my motorola one action using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit6N 3 Napisano Januar 20, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: BIH Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan On 10.1.2020. at 9:56, Motorcyclist je napisao: Koje plocice koristite, organic, sinter, polu sinter? Sinter naprijed, organic nazad. Redovno koristim obje kocnice pri kocenju. Vec 2 godine kako sam zamijenio i jos uvijek su ok, a presao sam oko 20 k.Zadnje mogu jos ovu sezonu. Organske cvile i brze se trose. Sinter slabije koci dok se ne zagriju. Velika je razlika u cijeni, ali se isplati. Do sada bi poderao 2 para organskih. Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16965 Napisano Januar 20, 2020 Integrisan, 5019 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do sada koristio uvek organic uzecu mozda ove godine polu sinter da probam. Sinter mi je overkill za Vojvodinu i kineske diskove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra imam u planu da uradim kompletno čišćenje karburatora, štelovanje i sinhronizaciju. Ono što mi je zapalo za oko je informacija u manualu da se ne skida TPS senzor (ako baš ne mora). Da li je neko od vas skidao taj senzor i zašto se preporučuje da se on ne skida? Evo ga isečak iz manuala: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Sutra imam u planu da uradim kompletno čišćenje karburatora, štelovanje i sinhronizaciju. Ono što mi je zapalo za oko je informacija u manualu da se ne skida TPS senzor (ako baš ne mora). Da li je neko od vas skidao taj senzor i zašto se preporučuje da se on ne skida? Evo ga isečak iz manuala:Šta je sa karbovima? Mislim odkud to iz čista mira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16965 Napisano Februar 27, 2020 Integrisan, 5019 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da kolega hoce malo da ubije dosadu i mozda smanji potrosnju - proveri dizne, plovke itd. Da li taj TPS treba da se steluje ako pise PRE-SET? Da li ti mozes da skines karbove a da on ostane ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...