Istok 12 Napisano Jun 28, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se vozio juče, nekih 50km prešao. Primetio sam da mi poluga na menjalu nije stabilna, jednostavno mrda na levo i desno po malo, kao da se klati. Prepostavljam da je biksna na polugi i moraću to da skidam. Interesuje me da li je šraf sa unutrašnje strane da bi je skinuo ili se skida u komplentu sa šipkicom i onim metalnim malim štitnikom za stopalo( pločastim) I interesuje me ako ko zna gde se nalaze blokade na banditu. Ovaj moj je sa ograničenjem za A2. Inače 2005 god. šte je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Istok 12 Napisano Jul 3, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je majstor pokušao da skine blokadu ali na žalost nije uspeo. Sama blokda se nalazi u karburatirima, kaže da postoji neka igla koja ne može da se izvdi i predlaže da stavim druge karborote,otvorene. Znao sam da sam baksuz...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3725 Napisano Jul 3, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao blokadu na karbovima,Bokilic mi je to tada skinuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16679 Napisano Jul 3, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan Negde je ovakav sistem [Guide] How to remove/install 33bhp carburetor restriction - The MotorBike Forum WWW.THEMOTORBIKEFORUM.CO.UK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Istok 12 Napisano Jul 14, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan problem sa banditim. Ne znam zašto ali pri brzini od 80 motor nekako se čudno ponaša, kreće da me nosi na levo pa na desno,onako blago ali kao da se ljulja. Gume su nove, ovogodišnje, ne trese prikikom vožnje. Jedino što sam mu oprugu naštelovao na šesti okretaj, pre toga bilo je na jedinicu. Ja ima oko 95 kg.pa sam sada u dilemi da nisam motor previše podigao pozadi pa je zato nestabilan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Jul 15, 2020 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pregledaj ležajeve u viljušci napred na trokutima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16679 Napisano Jul 15, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrati kao sto je bilo pa proveri... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hendrix 15 Napisano Jul 18, 2020 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Eo i ja da se prijavim u klub bandita 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Istok 12 Napisano Jul 19, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, lep Bandit. Gde si kupio visir ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hendrix 15 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Istok said: Dobrodošao, lep Bandit. Gde si kupio visir ako nije tajna? Hvala. Takvog sam ga uzeo. Al ima da se nadje na ebuy ili da ti ivan napravi. razmisljam se da uzmem ralica al 5000din kosta nzm jer to oke. Polovna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Jul 24, 2020 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i lepo se navozao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Jul 24, 2020 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jebes ralicu, bolje ostavi 5000din za nesti drugo (npr. gorivo.....) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Jul 24, 2020 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa, ali ja ne bih zalio za tih 5000dinara 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Jul 24, 2020 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Prelep sa ralicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1916 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 1120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi nesto lepo izgleda ovaj Bandit.;-)Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor99 12 Napisano Jul 24, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na posljednjoj vožnji primjetih jedan problem, ako se može reći da jeste. U drugoj brzini, čekam da prestignem kamion, pustim gas na trenutak i odvrnem pun, motor povuče, zatim zastane na kratko, kao da ga nešto uguši, i onda ispali punom snagom. Karburatori? Možda do goriva? Zanima me i na koliko kilometara mijenjate ulje u motoru, koje ulje sipate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1916 Napisano Jul 25, 2020 Drug član, 1120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Na posljednjoj vožnji primjetih jedan problem, ako se može reći da jeste. U drugoj brzini, čekam da prestignem kamion, pustim gas na trenutak i odvrnem pun, motor povuče, zatim zastane na kratko, kao da ga nešto uguši, i onda ispali punom snagom. Karburatori? Možda do goriva? Zanima me i na koliko kilometara mijenjate ulje u motoru, koje ulje sipate? Aj ti prvo zameni filter vazduha...Probaj to, pa onda proveri karburatore...P.S. ja menjam u martu i novembru.Sezonu zavrsavam kad padne sneg u bg-u, ove god je to bilo 3-eg januara, a poceo sam da vozim 06. Februara...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor99 12 Napisano Jul 25, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Upravu si, pokušaću sa filterom Ja sam za dva mjeseca 5500-6000 km prešao, pa razmišljam da li da ostavim do kraja sezone ili da mijenjam prije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hendrix 15 Napisano Jul 26, 2020 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne zalim ja tih 5000din nego sam mislio da resim bolji kofer i sediste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Jul 29, 2020 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dali neko zna gde bi mogao da kupim, reparacioni set gumica , semeringa, za kocnince? pojeli su mi se semerinzi pa curka ulje kod klipa kad se malo ugreje?Pozdrav, dali neko zna gde bi mogao da kupim, reparacioni set gumica , semeringa, za kocnince? pojeli su mi se semerinzi pa curka ulje kod klipa kad se malo ugreje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1916 Napisano Jul 29, 2020 Drug član, 1120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dali neko zna gde bi mogao da kupim, reparacioni set gumica , semeringa, za kocnince? pojeli su mi se semerinzi pa curka ulje kod klipa kad se malo ugreje?Pozdrav, dali neko zna gde bi mogao da kupim, reparacioni set gumica , semeringa, za kocnince? pojeli su mi se semerinzi pa curka ulje kod klipa kad se malo ugreje?Sigurno-st Zrenjanin. 023540077Trebace im tacne dimenzije Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4768 Napisano Jul 31, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 7/29/2020 at 5:21 PM, m.milivojevic said: Sigurno-st Zrenjanin. 023540077 Trebace im tacne dimenzije Sent from my iPhone using Tapatalk kralju! znas i gde djavo spava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1916 Napisano Jul 31, 2020 Drug član, 1120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Markone88 said: kralju! znas i gde djavo spava samo sam prosledio informaciju koju dobih od kolege, kada sam sebi nabavljao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Istok 12 Napisano Jul 31, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao vizir 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...