Jump to content

Moto Zajednica

Kupovina 125cc

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Yamaha tzr 50

Konacno sam se nakanio da polazem za A1 i planiram kupovinu motora od 125cc . Pa ako moze savet oko nekih motora, dobrih , da lepo idu , da kad izadjem na auto-put da moze lepo da ide :) Razmisljao sam o RS 125cc, jako lepo ide , ali cuo sam da trozi ko sam djavo. Nasao sam i neki Hyosung GT125 comet , 4t masina. ?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Ја возио NSR 125 две године, скоро никаквих проблема. Прешао око 8к км са њим, нормалне вожње трошио око 4.5л по мојим прорачунома (значи до 120км/х, кад сам цепао нисам мерио потрошњу). Развлачио до 160.

И двоје је носио опуштено.

Свашта сам чуо да се прича о потрошњу и одржавању, сад, дал сам ја имао среће са примерком или шта... Не знам :D

Слободно питај још шта те занима

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Цбр сигурно јесте мало, он је као бицикло, а и 4т је. Стварно не знам колико он иначе иде, а не са твојом килажом :D

Питај ако те занима за NSRa, ту понешто и знам. Или евентуално о Кађиви мито коју тренутно имам, и продајем. Са њом сам ишао овог лета до хрватске код бабе и деде. Опуштено је поднела (није насвирана да достиже неке огромне брзине, иде сасвим лепо и не троши пуно)

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Cagiva Mito , mnogo dobar motor, pusti link oglasa ili neke slike na pp :)

Bezi od hondice, premala je, ja sam tvojih gabarita tako da ces extra smesno da izgledas. Mito je malo bolji po tom pitanju. Ne mogu da nadjem sliku da ti pokazem kako bi ti stajalo. Kucaj cycle-ergo.com i vidi kako bi izgledao

• Ne silazi, 7364 postova
  • Motocikl: TDM 900

Aprilia RS125 i Mito su dve najbolje 125ice ikada.

Kako ces da izgledas na motoru? Ne komentarisem od kada su takva pitanja omasovila zajedno sa onima sto im smeta vetar, kisa i sl.

Nema tu nista skupo za odrzavanje, vec samo vlasnici idioti i nistaci. Treba ti ulje visokih specifikacija i malo osecaja za masinu. Ako ga vozis normalno nece trositi neke sumanute kolicine. Oni sto navijaju radilicu na 10000 obrtaja i ocekuju da trosi 4l veze i pojma nemaju o onome sto voze.

BTW, imam jako lepog Hyosunga 250 na prodaju. Kupljen je i tako stoji ne vozi se. Nece kostati puno ako ti se svidi.

• Podržavam 1

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: Yamaha TDR 125

Bajkerasi...Ako vam nije problem da mi kazete sve sto znate o Cagivi mito 125(znam da ima dosta tema...I ja nisam hteo novu da otvaram,nego u ovoj bih pitao nesto...),posto planiram da je kupim i da bude po mogucstvu preko 2000tog godista...

Gledao sam na "polovni automobili" i cene se krecu od 900e,pa do 1500e za od 2000tog godista...E sad kada biste mi pomogli i posavetovali me na sta da najvise obratim paznju kod Mita..?..

Ja trenutno vozim Yamahu TDR-125,1992 godiste,pa do nekle i znam gradivo 2T motora..  

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Yamaha tzr 50

Koliki ti je budzet? Ne moze se preko slika videti, moras ici licno da pogledas. Ima jedna Cagiva u Lazarevcu ja mislim 2004 u dobrom stanju je

• U prolazu, 70 postova

Ee ima...Pa prvo treba moj da prodam,pa cu onda najverovatnije kupiti mita,sad se konsultujem sa bajkerasima..

Ali ta iz Lazarevca je izguljena sa desne strane e sad da li je pao ili ko zna...upravu si,mora se to videti..

• U prolazu, 70 postova

A zvao sam coveka za neku iz vranja,2006 je godiste,pise po dogovoru cena i kaze mi 1800e,e ja ga pitao da li je otvorena verzija i on nije umeo da mi odgovori,a ja da kupujem da nije otvorena verzija,ne isplati mi se jer bih onda morao da otvaram motor,a treba puno para i vremena...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja