Arsa 475 Napisano Mart 16, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan dakle ajmo se dogovoriti oko spiska... Sta bi sa ovim prethodnim sa 10ak ljudi ? vazi li to il je samo ovaj? 01. bracabgd02. Satelis03. Lucky George Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 16, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan ok da rezimiram... Kako sam se nadao da cemo okasniti sa razervacijom, rezervisao sam termin od 17-19h za sest ljudi u zabac bowling centru u zemunu! Hala pinki. Ako nas bude vise, a budemo hteli istovremeno da kuglamo, nek neko kupi jos dva kupona i rezervise jos za sest ljudi... Pozdrav svima i vidimo se na sajmu pa na kuglanju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan 4. Zajec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 16, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu verovatno odustati od kuglanja ako dolazim motorom.tako da se neću pisati na spisak,ako budem kolima druzicu se sa vama pa makaar i bez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 01. bracabgd 02. Satelis 03. Lucky George 04. Zajec 05. Alexa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan 01. bracabgd02. Satelis03. Lucky George04. Zajec05. Alexa 06. Arsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Mart 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan 01. bracabgd02. Satelis03. Lucky George04. Zajec05. Alexa 06. Arsa 07. Motor_che Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 21, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan 01. bracabgd 02. Satelis 03. Lucky George 04. Zajec 05. Alexa 06. Arsa 07. Motor_che 8. SuperPOP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Mart 21, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ste u kuglani, Pinki ako sam dobro shvatio, možda skoknem da se vidimo. Spremam klinca za pismeni iz matematike i fizike pa ako ne zaginem sutra sa njim dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 22, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam sve dobro shvatio trrmin je od 17-19 časova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam okasnio na sajam i vožnju, ali sam prisustvovao kruni večeri.. Tj. pobedi našeg Chea u poslednjoj partiji kuglanja zatim smo nastavili sa radničkim sportskim igrama a kad je alkohol počeo da deluje, došlo je do prvih istopolnih izjava ljubavi posle vođenja ljubavi malo smo pobrkali koja je čija garderoba... Na sreću, svako je pogodio svoje gaćice ... Na kraju smo se posvađali oko toga da li je za vaspitanje dece važniji Tomas & drugari ili Nodi Postojao je samo jedan način da se to odluči... Do sledećeg dvoboja Barby Vs. Ken pozdravljam vas. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...