Darko 012 1023 Napisano Januar 6, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Posle tenere samo tenera ide koliko ja vidim Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Januar 18, 2022 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja ukljucim u ovu temu. Citajuci 3 strane ove teme nije mi bas najjasnija razlika izmedju SE i tog nekog drugog modela. Na oglasima je iskocio jedan zanimljiv motoric pa pokusavam da odgonetnem koji je ovo model. Poredeci kolor semu sa linkom sa jedne od prethodnih stranica rekao bih da ovo nije SE model i da je s pocetka 90-ih a ne 1998 kao sto je navedeno u oglasu. Cijena mi se cini sasvim korektnom, a volio bih cuti i misljenje kolega koji su imali iskustva s ovim modelom. Cijena oko 1200€. Motocikl cros Cross kroser enduro Suzuki DR 650 RSE - Vozila - Motocikli - Lopare - OLX.ba WWW.OLX.BA Motocikl cros Cross kroser enduro Suzuki DR 650 RSE, Lopare, 2.300 KM, BIH saobracajna uredno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Januar 18, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stariji model nije SE, ne znam tacno ali mislim da je se proizvodio negde do 94-95, nakon toga SE model. Kao sto su kolege prethodno navele najveca je razlika u samom agregatu, stariji model je dosta manje izdrzljiv. Preporucio bih ti da pogledas XF650, ja ga vozim, agregat je od novijeg DR, jedino sto nije toliko za offroad, kao DR. Mada ni ovaj DR nije za prevelik offroad zbog tezine, vozio sam i XF i DR (kao ovaj sa oglasa), i utisak je da je xf650, dosta okretniji i laksi. I da noviji dr se nije proizvodio u toje verziji sa spustenim blatobranom, samo ovakav: Promenio Januar 18, 2022 član DzoniV 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Januar 18, 2022 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Onako je kako sam i pretpostavio. Nije jos pala definitivna odluka ali rado bih pored Burgmana imao ovako neku laksu verziju endura. Najvise bi koristio za neki lagani offroad i po koji izlet u prirodu. Ovako nesto bi mi najvise odgovaralo, prosta masina, nije zahtjevan za odrzavanje a cijena vise nego korektna. S obzirom da je manje izdrziv od naslednika sad sam se malo pokolebao. Mozda i odem da pogledam, u istom mjestu ima i jedan "Funduro", doduse po malo vecoj cijeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Januar 19, 2022 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan SE se najlakše, bar za mene raspoznaje po rezervoaru i faru. SE nema plastike na rezervoaru odnosno nema ovu veliku masku fara sa vetrobranom, nego je vise u fazonu hard enduro motora. Imace u inostranstvu SE kao i DRZ imaju kultne statuse, da li opravdano ili ne u to ne ulazim i sam sam kupio DRZ. Mislim da dve stvari cine ova dva motora pozeljna. Prvi je dobra pouzdanost i jednostavna mehanika. Drugi je odsustvo konkurencije u smislu tezine motora koja je za enduro motor jedan od ključnih parametara pored ogivljenja. DR je oko 170 kg a skoro sve 600 ccm su znacajno tezi osim ktm 690 koji je najmanje duplo skuplji. Za neku laku rekreativnu voznju sigurmo moze da posluzi i stariji model samo da je u ok stanju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...