Dzony93 368 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan oglas je za tetku... Prodajem iberdek Tipikal, malo koriscen u odlicnom stanju tel.0690058774 Vesna . Cena po dogovoru noz za krojenje u ispravnom stanju Cena 100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 22, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Koji nozevi idu u rapid , i jel radi ostrenje. t.j. dali je sve na rapidu ispravno. Ja u radionici imam veci ali mi je potreban za drugara jedan. Okazi sliku jednog noza da vidim da li je standardnni prihvat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Februar 22, 2015 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jel mlada tetka,da ne zovem za dzabe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 23, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Koji nozevi idu u rapid , i jel radi ostrenje. t.j. dali je sve na rapidu ispravno. Ja u radionici imam veci ali mi je potreban za drugara jedan. Okazi sliku jednog noza da vidim da li je standardnni prihvat. Najbolje pozovi na telefon, sve ce da ti objasni . Ja se u to razumem ko marica u kriv q... Objasnice ti sve detaljno. Izvini sto kasnim sa odgovorom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 6, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan cena za iberdek 600e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...