Nikolatj 1 Napisano Februar 18, 2015 U prolazu, 20 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Nikola, 90' godiste sam, zivim u Subotici i posto oduvek volim da zamastim ruke i ceprkam oko mehanike, po zanimanju sam masinski inzenjer. Od prosle godine sam ponosan vlasnik Sprint Prince 125 ccm. Na moju zalost, prosle godine nisam video moto susreta, ali sam resen da ove godine nadoknadnim sve, pa kolege princevi sa ove strane Vojvodine, javite se, pa i da se vidimo na nekom susretu. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Februar 18, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo sugradjanin puno lepih km u ovoj sezoni ti zelim, vidimo se na putevima ravnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Februar 18, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros91 19 Napisano Februar 18, 2015 U prolazu, 15 postova Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega, puno predjenih km ti zelim ove sezone i dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Februar 18, 2015 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Februar 18, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...