Endurac 960 Napisano Februar 17, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko neke pintle za bubnjeve....provalio sam da me nasumicno lupanje nevidjeno opusta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 17, 2015 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi te lupanje u cajon jednako opustilo? Imam nekoliko modela u ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Februar 17, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala matori, bas mi treba nesto cinela i stalaka, skoro sam sklopio komplet )) Ako odem u sentiment, zovem;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 17, 2015 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo udri... \m/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...