BigRider 1659 Napisano Februar 17, 2015 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Продаје члан Румба свој Скарвер 650 мислим да је повољан,,контактирајте га .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spadalo 10 Napisano Februar 19, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: vrsac Motocikl: honda hornet,jamaha xz 550,honda cm 125 kavasaki zr 7 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja bmw r 1150 rs 2003 god. na prodaju. ako te interesuje evo broj tel. 0641346445 vrsac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan BIKE 0 Napisano Februar 20, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja bmw r 1150 rs 2003 god. na prodaju. ako te interesuje evo broj tel. 0641346445 vrsac Koja je cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spadalo 10 Napisano Februar 28, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: vrsac Motocikl: honda hornet,jamaha xz 550,honda cm 125 kavasaki zr 7 Prijavi odgovor kao problematičan dogovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1746 Napisano Mart 1, 2015 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje drugar iz Kladova svog f650gs twin (800ccm) za oko 5500e. Mnogi ga znaju, u pitanju je Bojan. Motocikl je kupljen od kolege sa foruma iz Bgd-a. Uvek na vreme i pre vremena servisiran, pretezno kod Spaleta, gomila najkvalitetnije opreme (grejaci rucica, abs, vilbersove progresivne opruge, vizir, deflektor vizira, wunderlichova neka cuda, kljun od f800gs, nosac kofera i kofer.....). Sredjen sa ukusom, verujem da je medju 3 najlepsa u Srb. Perfektno stanje, da sam pri parama, ne bih ga ni pomenuo ovde, vec bi mi se sepurio u dvoristu. Preporuka sa mojim potpiso, o stanju i svemu napisanom. POZZZ Nenad Kladovo!!! :zdravo: :zdravo: PS. Prodaje se zato sto drugar planira da kupi nesto dosta novije i skuplje, a ne zbog nekog nedostatka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Novembar 18, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan ako zelis znam gde ima odlican g650gs nov, presao 6000km 2011to godiste, po ok ceni a znam i f650gs 2004to godiste beli u odlicnom stanju Ja sam zainteresovan za f650gs,ako je jos uvek aktuelan.I ako ima abs.... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 18, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan jeste aktuelan mislim da nema abs, u odlicnom je stanju, stoji u garazi 5-6 godina nije presao 100km ukupno.... ako hoces mogu da ti dam broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17022 Napisano Novembar 18, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar prodaje BMW K1100LT. Tel. 064 130 90 49 (Edo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2413 Napisano Novembar 18, 2015 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Evo BMWa za male pare i dalek put !!! http://www.polovniautomobili.com/motori/7170786/bmw-r-45-s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simicbike 0 Napisano Februar 10, 2016 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bmw 650 cs tel. 0607236060 Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 13, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ovo će se završiti kao mnoge teme na ovu foru, kao, najbolje je da ostanem na četiri točka. Mislim da nas momak loži. Ja sam za kažnjavanje ovakvih slučajeva. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan koje je godiste i jel lak za voznju? pitanje vrlo zainteresovanog kupca... kao da kupuje bmw za dete u vrticu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 171 Napisano Februar 14, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je ovo delo nekog klinca. Neka se javi tata, ako uopšte ima interese za motore. Nikad se ne bih javljao na ovakve postove, ali morao sam jer je toliko providno da nas dečak zajebava. Toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Februar 14, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je ovo delo nekog klinca. Neka se javi tata, ako uopšte ima interese za motore. Nikad se ne bih javljao na ovakve postove, ali morao sam jer je toliko providno da nas dečak zajebava. Toliko. Ja ga provalio još februara prošle godine da je neki zajebant(bar bi se javio da pita cenu)a na ovo stvarno admin mora da reaguje jer je ovo vrlo neozbiljno od strane člana koji je postavio ovaj post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 14, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan kao da ja dam oglas kupujem auto ponudices mi ti zastavu 101 a neko drugi ce novog s65amg kupea hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...