acim 765 Napisano Februar 15, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo fotografija, ako nekoga zanima kako izgleda ovaj sajam. Intermot je verovatno veći, mada nisam bio, ali i ovde su bili prisutni svi bitni proizvođači. Naravno, dominirao je BMW, što je i za očekivati, ali generalno su skoro svi bili na poprilično skučenom prostoru, što me navodi na misao da i dalje postoji ozbiljna kriza u moto industriji. Slideshow: http://s1377.photobucket.com/user/bob_acim/slideshow/IMOT%202015 Album: http://s1377.photobucket.com/user/bob_acim/library/IMOT%202015?sort=3&page=1 Sajam je bio prilika da se upoznamo nenadbgd i ja, a nadam se da ćemo uskoro imati prilike i da se vozimo zajedno. Danas smo videli H2R, H2, novu R1, Panigale 1299 i tako, svašta nešto Ako nekoga zanima nešto u vezi sajma, voljan sam da odgovorim ukoliko mogu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 15, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan VSTROM 1000 bombona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StankoBM 10 Napisano Februar 17, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Suzuki GSXR 750 TURBO Prijavi odgovor kao problematičan Ako imash slike turbo kawe.ja je promashio.sve ostalo vec vidjeno..ovo mi cetvrti imot I vise neidem.Verona mi bila bolja.hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 17, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš na H2R? Ima par slika, meni je ružan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StankoBM 10 Napisano Februar 19, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Suzuki GSXR 750 TURBO Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ga video ja Nisam.ima mehanicki punjac I to me zanimalo.potrazicu slike.ja bio pre desetak godina I bilo bolja ponuda opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...