tindirbp 289 Napisano Februar 11, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je jamaha xt 200,mislim da je 89,ili 90. godiste,potreban cdi i namotaji,slikao sam namerno blize da se vidi o cemu je rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 20, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nema niko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 21, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan moze posebno samo jedan namotaj,u ovom slucaju taj beli sa slike(sa tankom zicom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 21, 2015 (promenjeno) Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ako si siguran da je namotaj mrtav, još je zima, otvori ga vidi koja je debljenina žice, nađi takvu, i motaj polako, kad proradi, bićeš srećniji, nego da si ga zlatom platio! edit: ovo što si sliko, mi ne liči na CDI, jesi siguran da ti i CDI treba!? Promenio Februar 21, 2015 član Lug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 21, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh takav CDI.Saljem i slike,uskoro..Pozz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 21, 2015 (promenjeno) Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan kanda je u pravu @orlovi, gledam boje, i buksne, neke kao da idu na bobinu, a fizički liči na naponski regulator edit: moja ideja je bila d tu možeš da staviš bilo koji naizmenični CDI, konkretno sam mislio na najeftiniji kineski, reda 500din, i radiće, a kako bi radio, to bi već ti vido! Promenio Februar 21, 2015 član Lug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 21, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan cdi je mozda i dobar,nego namotaji su premotavani ali nisu dobro namotani,ma necu ja nista da motam,nacu ili original namotaje ili ako moze premotati to sa tankom zicom mada cisto sumnjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 21, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh takav CDI.Saljem i slike,uskoro..Pozz.. odlicno,posalji slike,a ja cu da vidim ako je i do njega pa cu ga uzeti ako je neka razumna cena u pitanju,ako ne turam kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 21, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika.To je to.Jutros stiglo iz Italije.Jedino ,moj genije ,odsekao zice.Po bojama isti kao tvoj.Zice se nastave.Za kolegu 30e.Mislim da je cena korektna..Pozz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 21, 2015 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ništa strašno, istobojne žice, lemilica i termobužir, i dužina žica po volji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 21, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika.To je to.Jutros stiglo iz Italije.Jedino ,moj genije ,odsekao zice.Po bojama isti kao tvoj.Zice se nastave.Za kolegu 30e.Mislim da je cena korektna..Pozz.. rekao bi da je to to,nema veze za zice,cena je ok,nego ajde vidi molim te ako se mogu ti glupavi namotaji nabaviti,ili mozda pase od necega,a reci mi jel taj cdi bas od xt 200 ili od nekog drugog modela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 21, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Namotaji nisu skinuti zbog vremena.Naime tamo se skida samo sto je aktuelno i ne gubi se vreme.CDI je skinut sa vazdusare Yamahe XT 200..Motor je bio havarisan,ne mnogo..Ako odgovara to je to..Pozz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 21, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ufff,steta... nista,cujemo se za cdi,to nikome ne treba,samo ja takve slucajeve imam i niko vise,kad nabavim namotaje i ako zatreba cdi uzimam 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...