Jump to content

Moto Zajednica

Kuda srlja Srpski moto sport

Recommended Posts

• U prolazu, 24 postova

Da li je neko cuo nesto novo  o promenama u Moto savezu? Suska se da dolaze neke nove snage da vode savez da li neko zna ko su ti ljudi i sta oni donose sprotu i sportistima?

Takodje da li neko ima informaciju sto su se ovi iz 2007 koji su bili u savezu povukli?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

cudan naslov za temu u kojoj ti trazis informacije zar ne?

U posljednje vrijeme bombasticni naslovi u Moto Sportu!? :D

• Drug član, 4505 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Ja licno poznajem par ljudi koji zele da se prikljuce nazad AMSS i da MSS bude deo AMSS.I ti ljudi su u pravo 80% kako bi trebalo da se vodi MSS.Ali kao sto to biva kod nas isti se isprepecu s ljudima koji zive od MSS.Tako dok se ne usaglase svei i ne nadju zajednicki jezik nece biti znacajnog pomaka.Presednik i njegovi ljudi su podneli ostavku kad je zatrazena varedna skupstina.Planovi za ovu godinu su vise nego odlicni samo ako se kako sam gore naveo svi sloze bice uzbudljivog trkanja i organizacija bi trebal da bude na bolje nivou nego prosle godine.

• U prolazu, 24 postova

Ja licno poznajem par ljudi koji zele da se prikljuce nazad AMSS i da MSS bude deo AMSS.I ti ljudi su u pravo 80% kako bi trebalo da se vodi MSS.Ali kao sto to biva kod nas isti se isprepecu s ljudima koji zive od MSS.Tako dok se ne usaglase svei i ne nadju zajednicki jezik nece biti znacajnog pomaka.Presednik i njegovi ljudi su podneli ostavku kad je zatrazena varedna skupstina.Planovi za ovu godinu su vise nego odlicni samo ako se kako sam gore naveo svi sloze bice uzbudljivog trkanja i organizacija bi trebal da bude na bolje nivou nego prosle godine.

Ja cuh da su ostavke dali pre bilo kakve skupstine pa su sada skupstine samo verifikacija cinjenicnog stanja.Provereno telefonskim putem kod Sekretara MSS-a da cak ih ni AMSS nije hteo u svom clanstvu 2007 pa je morala drzava da ih primi u Sportski Savez Srbije i Ministarstvo Sporta da ih prihvati najzad i prvi put za budzet 2008, a ljudi odose i nestigose da uzmu i te pare pa ce ovi sto znaju kako treba morati sami da se bore sa tim fondovima A stvarno si dobro informisan o predsedniku i njegovim ljudima pa sam zvao u  MSS i proverio ko su to njegovi ljudi pa da neverujes svi izgleda zive od MSS-a jel tu je para ko blata pa eto cak su i dosli direktor DUNAV osiguranja i Direktor JAT-a, a i profesor medicinskog fakulteta pa onda predsednici izvrsnog odbora Milos trkac, Petkovic uspesni privrednik i legenda moro krosa Kovacevic. Covece koja gomila ljudi , ko da skupi tolike pare za sve njih nego mozda da skupimo dobrovoljne priloge za ispracaj starima od novih koji ce siguran sam stedeti pare (svoje ).

• Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Ovo je poziv na varednu skupstinu

Позив за ванредну седницу Скупштине Мото Савеза Србије

Поштовани колеге тркачи,

Незадовољни радом руководства нашег Мото Савеза у протеклој години, које није у законски предвиђеном року (до 28.02.2008. члан 14 Статута) одржало седницу Скупштине МСС, значајна већина активних клубова искористила је своје право ( члан 15. Статута МСС) и самоиницијативно сазвала ванредну седницу Скупштине Мото Савеза Србије на којој ће бити размотрени најозбиљнији проблеми који су дефинисани током два припремна састанка, а којима су  присуствовали представници самоорганизованих клубова  који су своју намеру да сазову ванредну седницу Скупштине озваничили својим потписом и печатом клуба.

Председник Мото Савеза је у међувремену, поднео оставку на ту функцију. Вођени његовим примером и остали чланови Управног Одбора су учинили исто.Тако настала ситуација налаже још више озбиљности у раду те је ванредна седница Скупштине неминовна. Након одржаних припремних састанака и након  подношења оставке, Председник Исак Јовановић, је заказао редовну  седницу Скупштине МСС за 01.03.2008. Поставља се питање са којим циљем.Имао је целу годину пред собом да то учини а није.У тренутку када је свом понашању добио опозицију он налази за сходно да сазове Скупштину.Једини мотив који се крије иза нјеговог позива је подела такмичарских клубова на оне за и оне против њега. Молимо вас да не наседате на ту врсту провокације,  прикључите се легитимном поступку и дођете на ванредну седницу Скупштине која ће бити одржана у Великој  сали Ауто Мото Савеза Србије у Београду 27.02.2008. године са почетком у 17.00 часова, ул. Рузвелтова. На ванредну седницу Скупштине МСС су позвани и представници АМС Србије из чијег састава је на незаконит начин Председник МСС у оставци, желео да нас извуче без питања.

За ту седницу, на припремним састанцима предложен је следћи дневни ред

1. Извештај о раду Савеза и финансијски извештај за 2007 годину , од стране  Предедника МСС                                                           

2.Извештај Надзорног Одбора

3.Разматрање оставки Председника МСС као и осталих чланова У.О.

4.Предлог за измену Статута МСС                                           

5.Избор новог руководства МСС

6.Разно ( одређивање смерница за рад у 2008, календар, правилници итд.)

Молимо вас да на ванредну Скупштину са собом ОБАВЕЗНО понесете, од стране предедника клуба, и печатом оверено пуномоћје, којим сте овлашћени да заступате свој клуб на Скупштини. Кубови основани након завршетка такмичарске сезоне ОБАВЕЗНО понесите ПЕЧАТ и КОПИЈУ РЕШЕЊА о оснивању клуба као и доказ о уплати котизације МСС у износу од 15.000,00 динара.

МОЛИМО ВАС ДА ГОРЕ НАВЕДЕНА ДОКУМЕНТА НЕИЗОСТАВНО ПОНЕСЕТЕ СА СОБОМ КАКО БИСТЕ МОГЛИ АКТИВНО УЧЕСТВОВАТИ У РАДУ СКУПШТИНЕ.

Нови Сад  19.02.2008                                                чланови прелазног оддбора

Александар Ковачевић

Саша Петковић

• Svrati ponekad, 318 postova

Jbg, moj klub se raspao( Duka racing) pa me niko nije obaveštavao o tim dešavanjima. Za ovo 01.03. mi je MSS poslao e-mail kao takmičaru. Moraću malo da se raspitam kakva je trenutna situacija.

• U prolazu, 16 postova

Ovo je poziv na varednu skupstinu

Позив за ванредну седницу Скупштине Мото Савеза Србије

Поштовани колеге тркачи,

Незадовољни радом руководства нашег Мото Савеза у протеклој години, које није у законски предвиђеном року (до 28.02.2008. члан 14 Статута) одржало седницу Скупштине МСС, значајна већина активних клубова искористила је своје право ( члан 15. Статута МСС) и самоиницијативно сазвала ванредну седницу Скупштине Мото Савеза Србије на којој ће бити размотрени најозбиљнији проблеми који су дефинисани током два припремна састанка, а којима су  присуствовали представници самоорганизованих клубова  који су своју намеру да сазову ванредну седницу Скупштине озваничили својим потписом и печатом клуба.

Председник Мото Савеза је у међувремену, поднео оставку на ту функцију. Вођени његовим примером и остали чланови Управног Одбора су учинили исто.Тако настала ситуација налаже још више озбиљности у раду те је ванредна седница Скупштине неминовна. Након одржаних припремних састанака и након  подношења оставке, Председник Исак Јовановић, је заказао редовну  седницу Скупштине МСС за 01.03.2008. Поставља се питање са којим циљем.Имао је целу годину пред собом да то учини а није.У тренутку када је свом понашању добио опозицију он налази за сходно да сазове Скупштину.Једини мотив који се крије иза нјеговог позива је подела такмичарских клубова на оне за и оне против њега. Молимо вас да не наседате на ту врсту провокације,  прикључите се легитимном поступку и дођете на ванредну седницу Скупштине која ће бити одржана у Великој  сали Ауто Мото Савеза Србије у Београду 27.02.2008. године са почетком у 17.00 часова, ул. Рузвелтова. На ванредну седницу Скупштине МСС су позвани и представници АМС Србије из чијег састава је на незаконит начин Председник МСС у оставци, желео да нас извуче без питања.

За ту седницу, на припремним састанцима предложен је следћи дневни ред

1. Извештај о раду Савеза и финансијски извештај за 2007 годину , од стране  Предедника МСС                                                             

2.Извештај Надзорног Одбора

3.Разматрање оставки Председника МСС као и осталих чланова У.О.

4.Предлог за измену Статута МСС                                             

5.Избор новог руководства МСС

6.Разно ( одређивање смерница за рад у 2008, календар, правилници итд.)

Молимо вас да на ванредну Скупштину са собом ОБАВЕЗНО понесете, од стране предедника клуба, и печатом оверено пуномоћје, којим сте овлашћени да заступате свој клуб на Скупштини. Кубови основани након завршетка такмичарске сезоне ОБАВЕЗНО понесите ПЕЧАТ и КОПИЈУ РЕШЕЊА о оснивању клуба као и доказ о уплати котизације МСС у износу од 15.000,00 динара.

МОЛИМО ВАС ДА ГОРЕ НАВЕДЕНА ДОКУМЕНТА НЕИЗОСТАВНО ПОНЕСЕТЕ СА СОБОМ КАКО БИСТЕ МОГЛИ АКТИВНО УЧЕСТВОВАТИ У РАДУ СКУПШТИНЕ.

Нови Сад  19.02.2008                                                чланови прелазног оддбора

Александар Ковачевић

Саша Петковић

Zanimljivo zaista.....kao prvo redovna sednica je zakazana još 12.02. i zakazana za 01.03. zato što je subota jer se pokazalo kao praksa jako mali odziv na sastanke kad je radni dan...a i inače pojedini klubovi neće da dolaze na sastanke ako im se ne plate putni troškovi...da ne imenujemo sada....

Drugo ova vandredna sednica je sazvana posle sazivanja redovne. Redovna sednica je sazvana bez obzira na otkaz predsednika saveza jer u istom tom statutu na koji se pojedini pozivaju tj. bolje reći tumači ga kako ko stigne - piše da predsednik saveza ako sam da ostavku vrši svoju dužnost do sledeće sednice Skupštine.

Treće koliko vidim ovi tumači statuta su sami sebe demantovali mnogo puta ali ovaj put su stvarno više nego smešni -  član MSS-a je svaki klub koji je uplatio članarinu za 2008. Za 2008. su članarine uplatili samo klubovi Zrenjanin,Feniks i Aranđelovac koji je uplatio članarinu - licencu za takmičare...tako da toliko o legitimnosti i legalnosti rada te vanredne sednice..

• U prolazu, 16 postova

бр.               датум: 12.02.2008.године

На основу члана 17. Статута, сазивам Другу седницу Скупштине Мото савеза Србије и предлажем следећи:

Д Н Е В Н И  Р Е Д :

1.Верификовање присутних чланова

2.Избор записничара

3.Усвајање записника са претходне седнице

4.Завршни рачун

5.Анализа рада

6.Оставке и избор нових чланова

Седница ће се одржати 01.марта 2008. године у новим просторијама МАSS COMPANY, Јованке Радаковић бр.84.  Београд,  са почетком у  12.30 часова.

НАПОМАНА: Седници ће моћи учествовати у раду само делегати клубова који приложе евидентни лист оверен печатом клуба.

Прилог:

-евидентни лист

-записник са прве седнице

Председник Скупштине МС Србије

Исак Јовановић

Evo ovo je poziv za sednicu redovne skupštine pa mi nije jasno zašto neko pravi vanrednu sa skoro identičnim dnevnim redom???

Mislim da su ipak neki drugi interesi bili u pitanju..........

2 .doc

Jao gospode nece da dolaze ako im se neplate putno troskovi???????!!!!!!!!!!!!!!!!Nemoj da se zezas pa zar je ta skupstina za dobrobit tih klubova i sporta ili samo koliko ce ko da izmuze koliko moze sto se tice para.E zato nas Moto Sport kod nas ima da pase travi u buducnosti

i samo da dodam ovde u S.Americi gde su primanja i zarade vece nego u otadzbini svi placaju svoje racune tj. ako je sastanak van tvog grada places svoju klopu,avionsku kartu ili sta vec koristis za prevoz i svoju holet/motel sobu ako je potrebno.I na karaju svi su srecni kad se dogovore

Pošto vidim da je situacija "napeta ko kišobran" i da se razne struje bore za vlast u MSS ne idem ne tu sednicu jer ne mogu da slušam te beskrajne raspravke.

• U prolazu, 24 postova

Neverovatna zbrka u prenosenju glasina.Zove trkac iz Svedske i kaze zvali ga na vanrednu sednicu da "ruse Isaka'. super porusili nam grad pa sta ima veze moze i jos jedan iz Beograda.valjda je to problem. Nedaj coveku da sam pobegne od onih sto vuku nadole u proslost vec ajd svi zajedno da ga drndamo dok nepostane fini poslusnik i lepo se namesti da ga muzu oni koji nemaju dovolnjo (mislim na pare).dok se polemise o prici sta je starije :kokoska ili jaje ode vreme.A nasa stara kaze: dok se dva svrake svadjaju lisica meso krade.Ocigledno novi standardi unose strah lisici od moci onih koji su dosli pa ajd malo zamuti pravno statutarno pa preskoci proceduru da je svako imao gradjansku obavezu da se kao trkac tokom i nakon sezone pismeno izjasni klubu, a klub izvrsnom odboru pa  ako izvrsni odbor nemoze da resi onda na upravni odbor.Ovo protumacih danas iz neke knjige pravila o MSS pa zvah sekretara da pitam o toj proceduri dali se ti ljudi zalise tokom proteklog perioda kad ono svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju propadose sto ce reci nema ni jednog jedinog pisanija u vezi primedbi na diktatora.

Onda izmedju redova trazim resenje , kad gle cuda u Sportskom Zurnalu kaze covek nedamo da nas odvajaju od majke (AMSS) zlotvori dusmanski ovi na vlasti. Pa zar tako sine brute na i oca da udaris. Opet sekretar pa uzasa OVI TRAZILI DA IH MAJKA SVIJE U SKUTE POCETKOM 2007 O ONA NI DA CUJE. Ojacase i zavrsise sezonu kad eto zla maceha opet nace posinka da je brani.A sto : pa ljudi ovi sto odlaze hoce sami  da nas vode u FIM i UEM (svetska i evropska moto unija) , e pa nece nam majci nemoze kad nas nisu pitali J...BO RAJ DOBAR JE I PAKAO, (samo nek daju neku kintu pa mozemo i da cutimo, ko prvi da volimo ga), nego shvatih: diktatori nikad nedaju sirotinji vec mora sirotinja da radi posteno i da slusa vlast.DOLE VLAST (molim za paznju) MSS

• U prolazu, 24 postova

Ja bih lepo ljudima rekao : Iz srpskog pakla se jos niko nije vratio nego "predsednice u ostavci" izlazi sto pre iz lonca pakla i ostavi ih da se vole kao i pre tebe. Veruj mi bice im lepse, i nemoj brate da vodis polemiku, pa par ljudi kazu da nevaljas oni su "vecina" ali stara i zasluzna ostavi se toga molim te znaju oni i bez tebe pa video si valjda da je tako.

Citam i da je hteo da privatizuje savez , e pa onda ako je on pre zakona postavio zakon e onda napolje iz samoupravljanja kapitalisto.

Ha setih se mozda zanimljive izreke nesto kao: dva vuku a pet ih tuku.

E jos cu i fakultet da zavrsim (o sportu i o izrekama).Mnogo mi se svidja onanova DA JE KOMSIJINA KRAVA ZIVA I ZDRAVA pa mozda bude malo mleka i za moju gladnu decu, nasuprot one DA KOMSIJI CRKNE KRAVA,A NEK CRKNE I MOJA DA NEMORAM DA POZAJMIM MLEKO ZA NJEGOVU DECU.

Super su bili oni nasi stari .

Dosta vam je mene ajd pa laku noc za danas.

PS : javicemo se za koj dan opet samo da nahranimo decu.

• U prolazu, 24 postova

a ti brate mali caco ako nisi mislio ono sto si pisao K...ju vec si mislio KRAJU da znas ovde u matici otadzdbini to je ruzna rec (k...ju)

nema ljutis moze i malo sale na tudj racun.

Domovina je kao ona prica o zeni : sa njom nemozes a nemozes ni bez nje

Mnogo je volim (SRB), na njenom sam asfaltu mnogo patika potrosio, pa nece vljda neki gumidzonovi da mi sole pamet, nek si kupe patike ali one izlizane sa vise iskustva.Samo molim da se niko nenadje uvredjen jer nemislim na vas.Vi ste na BJBikers-u stvarno kul i disete ispravno samo malo je vazduh zagadjen.

CIAO, CAO, CAO

Sake brate je se ne ljutim i ako ima sale na moj racun ljudi smo.Ali izgleda dasam ja kao taj iz Svedske koji dobija sve e-mailove pa znam koliko toliko sta se desava u MSS.Da ti kazem moj plan je bilo da dovezem jedan eventualno dva Triumph Daytona 675 potpruno opremljeni za trke i odvozam sampionat Srbije,pa moda i koju Alpe Adrija.Ali kako stavi stoje u samom MSS necu za sada jer ja nebi da se svadjam nego da se trkam.Pa sam zato odlucio da te pare sto bi skupljao za Srbiju,potrosim na trku u Daytoni sledece ili godnu polse.

• U prolazu, 24 postova

E Mali Caco sad ti je valjda jasno da i ovaj predsednik MSS-a zeli da ode jer kao sto sam cuo on isto nevoli da se svadja pa i njegov zet Milos Milovanovic isto nevoli da se svadja i idu da trose svoje pare u Austijski Savez i da na miru idu napred Alpe Adria , Istocnoevropski Sampionat i Svetski SBK nece cekati da se SRBI SLOZE vec gaze napred i svake nove sezone skidaju po sekundu dve na stazam.A zato i postavih pitanje kuda ide ovaj sport a u nadi da cu naci ljude koji ga mozda umesto njega mogu voditi.No shvatam da svi znaju da sede u kaficima i traze sta to neko nije uradio ali da sami nesto urade izgleda neznaju.

Nego sta da se radi , covek pokusao da nas povede napred a mi ga kao prikolica  kocimo pa on nas otkacio valjda mu je tako lakse da ide brze uz manju potrosnju.

Inace stanje u MSS je bilo redovno i radno dok se nisu setili da budu pametni ovi sto se slozise za vanrednu preko reda sto stvori revolt kod (mislim ipak pravih jer samo licemer nebi reagovao na uvrede casti i dostojanstva ).Evo imam primerak plana rada sve do detalja od sekretara.devojka je stvarno frajer jedino sto nevozi dvotockase a ni bicikl nezna da vozi , no ima veca m..da nego mnogi htela da gine za nas pa naucila sve cake pravno-prakticne. (zavrsila pravni fax, dva jezika govori, i radi za pc-om) pa sta kad neda ni ona pare organizatorima trka koji su pogodjeni novim pravilima brze bolje resili da se udruze i da svrgnu diktatora i njegovog sekretara i prijatelje njihove , ljude od uspeha dokazano po onome sta imaju i sta rade.

Mislim da je mnogo veca odgovornost ovih novih da dokazu da su bili u pravu i da rade bolje i uspesnije od prethodnih.Mislim da mi je mnogo zao sto so se povukli bez svadje i borbe jer bi u tom slucaju mozda ostali pa bi onda i mnogi novi trkaci dosli jer cujem i vidim da su pokrenuli novu pricu za nas  i vas.

Ali boze moj nije covek svemoguc postoji i bozja volja ali i djavolja.

Imas pravo da se nasalis na moj racun ali bez zezanja nemoj da preteras , mozda krenem da imitiram onog diktatora pa i ja pocnem da se ljutim i odem.

Sutra  cu sacekati uvece spijuna sa informacijama o desavanju na redovnoj i eto me opet.Spijun je i kontra spijun samo da se zna.

• U prolazu, 16 postova

ma meni je jedino žao sto će tu sada da se muvaju ljudi koji su već vodili ovaj sport i doveli ga do propasti...godinama nikakve novine nisu uvodili a da ne pričam da im na pamet nije padalo da podstiču mlade da se bave ovim sportom...pa se onda pitaju gde su novi takmičari i zašto nema dovoljno takmičara...a to su sve činjenice potpuno objektivne...stvarno mislim da je prošle godine urađeno mnogo da ovaj sport kod nas počne da se diže iz pepela ali naravno da to nije moguće odjednom....teško je kada radis sve legalno i ispravno da se rezultati pokažu za par meseci....a za muljanje ti ne treba mnogo vremena da napraviš neki dil i da se prsiš da si faca neviđena kao namako si neku lovu a pola strpao u džep....zato mi je zao sto se ponovo guraju tu neki koji ni sebi ne umeju da zarade i imaju neke biznise koji samo sto se ne raspadnu .....uzas

Ne znam ko je i kada uzimao ili ne pare, ali meni kao takmičaru je potpuno isto i sada kao i ranije dok nije bio MSS. U stvari nije, sada plaćam 50e pred svaku trku, što ranije nije bilo. A baš me zanima i koga su to od novih, mladih takmičara privukli ti novi koji se kao ubiše za naš moto sport?

• U prolazu, 24 postova

Patak druze moguce iz tvog ugla gledanja ali koliko mogu da razumem ti tvrdis da si trkac , saamo me zanima hobi ili vrhunski sportista.Vrhunski sportista ima iza sebe uspehe u zemlji i inostranstvu.Mada sto se para tice nemoj bas da si toliko nazadan , vec se seti kad si poceo da placas startarinu ,u starom SAMSS ili tek 2007 u MSS . Proverom zakljucujem da nije predsednik trazio 50 eur vec izvrsni odbor za RRjos 2006 u SAMSS pa kao nikom nije smetalo jer je bila anarhija.. Dok su ostali odbori izbegli naplatu (naravno zbog niske cene odrzavanja motokros i veteranskih trka).Jos jedan skroman komentar : pa sto brate nisi vozio sa veteranima kad je tamo dzabe.Sto se onda nisi usudio da odes u insotranstvo da vozis i tamo da kukas kako je skupo pa bi te izbacili napolje kao pikslu..

Ljudi moji kruzne trke su izuzetno skup sport a ne hobi zabava. Skupite se vas vise i onda sami napravite besplatnu trku ako ste u stanju da platite sto ponavljam jos jednom zahteva samo izvrsni odbor za kruzne trke a sa tim se saglasili svi klubovi (ili samo vecina).Ili mozda ocekujete da Vam se plati dolazak na improvizovanu stazu.

A samo molim koje mlade je ovo promaseno rukovodstvo dobilo iz SAMSS-a na pocetku 2007.Jos je u 2007 bilo puno povreda i havarija u Kraljevu pa su zato desetkovani.pa gledas li ti sta se desava u svetu drugim ocima a kod nas drugim ocima.Brate svuda placas i treninge i trke nije ti ovo socijal-komunizam, samoupravljanje , i ko zna sta -nema ko vise da daje tudje pare vec dobro meri gde ce investirati svoje.

Dok cujem za ovu sezonu se spremio mnogo veci broj novih nego sto bi ti mogao da verujes pa ce sada voziti za novo rukovodstvo.

Mada najnovija informacija iz kuloara je da se 10-15 takmicara iz vrha elite povlaci u inostranstvo jer nezele da  neki pojedinci  degradiraju njihove izuzetno visoke investicije.

Neverovatno sta mi ocekujemo. Ovce su osisane, a ostale beze da ih nestignu sisaci nebi li sacuvali bar nesto.

Ali svaka ti cast na objektivnosti kad kazes da su trening balkanska i zavrsna trka bile isto tako lose organizovane kao i sve ostale, a ja bio dve od svih 3 i video pomak na bolje.Ostale su odrzali klubovi , seti se ako mozes .Cudo samo kako se neki bore da odrzavaju trke a stalno gube silne pare na organizaciji pa kad je MSS ukinuo klubovima zbog gubitaka pravo da samostalno odrzavaju trke oni odmah digli pobunu .Vrlo interesantno mi je tvoje razmisljanje .Evo sad imas priliku da vozis dzabe za novo rukovodstvo (volece te vise od sebe) i jos ce sigurno i crveni tepih da ti postave.O ovom na kraju 2008.

• U prolazu, 24 postova

Au a ja zboravio na spijuna.

Doneo mi je kopiju finansijskog izvestaja i informaciju da je bilo samo 5 predstavnika klubova i jos mala grupica novih trkaca.

Nego ovo meni mirise da su namerno zakazali sastanak na zadusnice ( kao ono sto sam cuo od mog spijuna- dosli su na bozic potvrdise odlazak  na zadusnice a kazu vratice se za uskrs, samo neznam koje godine).

Ok znaci novo rukovodstvo nije vise aktuelno jer je vec staro, i molim kod obracanja obratite paznju novo je ovo novo.

Ovi sto odose obezbedili su za 2007 za Balkansku trku od ministarstva milion dinara i dodali jos oko pola miliona da se nebrukaju pred svetom, te su tako i dobili priznanje od BMU za jednu od najbolje organizovanih RR trka za Balkanski.

Nagrade za istu trku preko 5000 eur za takmicare u svim disciplinama.

Motokros trku su dopunili sa jos oko 5000 eur. odrzali zavrsnu trku na Bataji, dodelu pehara u Contiju, tokom sezone mnogo nagrada od sponzora.

PRVI PUT ZADNJI PUT I NIKAD VISE kaze kontra spijun.

Nek daju sad malo i drugi.

Nek placaju merenje vremena na trci  savremenim transponderima.

Nek placaju obezbedjenje koje treba da vodi racuna o sigurnosti i bezbednosti posetilaca.

Nek daju donacije televizijama sad malo drugi.

Nek placaju novinare sad drugi.

Nek dovode televizije drugi.

Nek daju 20 skutera drugi za kup (nece vise darodavac da ih daje jer je svima nesto smetalo, kao kad nesto das zasto nisi dao vise a kad das vise a sto si dao vise , ko zna sta hoces.

MA SAMO NEK BuDE KAKO DOLIKUJE AL DA SE NIKAD NEZABORAVI KAKO JE BILO.

Ma ljudi sa foruma citajte ovo i zaboravite da je postojao covek Branko i 3 godine finasirao mnoge ( a mozda i tebe patak) da je par godina pomagao  covek Isak i 1 godinu izdrzao pa sve napustio da bolji i sposobniji rade ako bi se tako smelo reci.

Ja dajem podrsku novim snagam za sve sto ce vise i bolje uraditi za sport jer kad im je smetao diktator/predsednik normalno je da ode ali stara kaze - neljuti onog koji ti treba.

Inace cujem da su izbarani novi predsednik i zamenik ( ljudi koji ocigledno mogu jos vise para da uloze u moto sport posle ove predhodne dvojice  a to su Stankara i Markos).

Stari sekretar je dobila otkaz kao neadekvatna ( ima pravni fakultet, zna dva jezika, radi na PC-u, komunikativna i aktivna u radu u ofisu i na terenu)

E jos samo da nadju sponzore i da sve procveta a i patak da vozi bez para svoju trku.

Ha sad znam sta ce mi sleper. Da i ja pocnem da vozim ove besplatne trke u pravoj guzvi i gunguli medju nasim i stranim vozacima u Srbiji, pa makar bio poslednji u selu.

• U prolazu, 24 postova

Evo sad mi rece moj covek iz senke.

Predsednik MSS-a trazio od klubova  koji su odrzavali trke u svim disciplinama finasijske izvestaje da dostave za skupstinu pa izgleda da zato nisu dosli.

Samo je MASS Motorsport podneo zvanicni izvestaj savezu.

A komisija za prelazni period je sacinjena od 4 clana (Boro,Buljke,Gabor i Bane) da se peglaju sa papirima.

I sva dokumentacija MSS-a je deponovana u kopijama kod neke kazu advokatske firme ( da se slucajno nesto nezagubi).

Mada MSS kazu nije ni papiric dobila za 2006 od predhodnog saveza SAMSS-a.Vec sve pocela od 0000000000........

Vec me glava boli , a kako je ljudi tek politicarima kad peglaju sistem ko ,sta i kako.

PS.

Znaci kad nekog hoces da prokunes kazi: dabogda ti dete bilo politicar u poziciji.

A kad nekom zelis dobro kazi: Dabogda ti dete bilo politicar u opoziciji al da nikad nedodje u poziciju.

Jer lako je kuditi one koji vode al treba da znas da vodis jos bolje.

iskreno.... pa nebi da sam u kozi ovih sto sad treba da vode, cekaju ih stvarno veliki uspesi koji donose zavist , ljubomoru, sujetu itd do neke nove smene.

• U prolazu, 24 postova

Nego jos samo jednom za danas:

Stize mi sutra izvestaj sta su za 2007 uradili i sta su planirali za 2008 oni stari.

Jel neko hoce da to cita sutra i nadalje.

A  stizu  i papiri sta su novi polemisali u pripremama za peuzimanje vlasti.

Kao dramski scenario verujte mom insajderu.

I jos najsmesnije trenutno MSS i nepostoji kazu pravnici jer ima samo dva clana koji su uplatili pare za 2008 . Mogli bi da se uclanimo nas 5-6 odma u ponedeljak na brzinu odradimo statut pa preuzmemo vlast i ko zna jos sta pride.Pa da mi onda malo vladamo demokratski. Pa mi da se za sve pitamo. A u statut stavimo da samo mi imamo pravo izbora, odlucivanja, jednostavno skrojimo sve kako nama odgovara i ogranicimo broj glasaca na 5-6 .Proverio sam ( kod vrhunskog advokata) kazu to moze i to je legalno.I kaze ovi stari su to mogli da urade i da ostanu bez problema i da izbace sve sto se bune pa da vladaju dok je sveta i veka..

KO JE ZA - pa da odemo na neko pivo

• U prolazu, 16 postova

:) Cao Darvine ha ha ha ....kakava ironija ...upravo je nekima i bilo mesto u emisiji takvog naziva samo se nisu bas svi tamo pojavili koji su trebali...cao evolucijo zivela stagnacija.......

Koliko znam svi su takmicari bili pozvani na tu skupstinu ali ih je bilo samo par...ili ih klubovi nisu obavestili ili nikako da shvate da treba da prestanu da statiraju u kukuruzu i da su upravo oni glavni glumci ove serije koja se nadam se nece pretvoriti u neku parodiju ove godine ili ne daj boze krimi dramu.....

A ta startarina veciti problem a nije uvedena 2007 vec mnogo ranije i ne vidim sto se sada i za to etiketira MSS pa to se svuda placa ....i to mnogo vise...

samo za informaciju kotizacija za klubove i kotizacija za takmicare je od 2006 ista cena...a mozete videti u SAMSS da su podigli iznose....

A evo i jedan zadacic...neka se neko raspita koliko su kotizacije u Turskoj a standard i prosecna primanja su gotovo ista...ako treba kontak od Turskog saveza dacu Vam......

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja